0 oy
309 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (103 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kizlar oglum 1.9 aylık pipisiyle oynamayı seviyor pipisini tutuyor benim elimi alıp pipisine göturuyor bu normal bişeymi çok tedirgin rahatsız oldum kizlar 1 yaş 9 aylık 19 degil

9 Cevaplar

0 oy
(844 puan) tarafından
Ay of bende varya pipisnde bir şey varsa hiç anlamam oyuzden Allah'ım sen Koru dıe dua ediyorum devamlı 

Ben bazen babasına Soruyorum ama ne desem Normal Diyor 
-Reklam-
0 oy
(3,513 puan) tarafından
1. 9 u anlamadım bizde böyle Bi sorun yok post çıkan yukarı
0 oy
(7,369 puan) tarafından
Netten oku canım keşfetme döneminde Lee bu yüzden normal yazıyor tepki vermemek gerekmiş tepki verirsen daha çok merak ediyormuş erkek kız farketmiyor kızlarda aynı gelişim olarak o aylarda genelde oluyor sende netten oku 
0 oy
(6,157 puan) tarafından
15 aylik sayılir oglum böyle birsey yaşamadim   

Sünnet oldumu belki derisi rahatsiz ediyo olabilir 
0 oy
(743 puan) tarafından
19 aylık mi. Benim de oğlum 16 aylık şimdilik öyle bisey yok bazen tabii altı açılınca eli oraya gider ama bu onun orda bisey olduğunu öğrenmesi dir. Zevk hissi yok  onlarda hoşuna gidiyordur dokunmas sadece. Sen onu öyle görünce dikkatini dağıt başka bi tepki de verme.  :) 

He tabii şimdi bi şişkinlik olur ne bilim başka bisey huzursuz olur çişini yaparken ağlar fln ozmn tabii doktora gostermek gerek. 
0 oy
(11,601 puan) tarafından
Benimki 3 yaşında sürekli pijamasini indirip dokunuyor cekistiriyo anne baaaa diyo gülüyor bende rahatsız oluyorum 
0 oy
(1,256 puan) tarafından
Benim oğlum da öyleydi yere surttu her yere gerçi sonra iltihap oldugunu öğrendik sünnet olması lazımmış dedi doktor kasindigi için öyle yapiyir
0 oy
(2,630 puan) tarafından
Açık bulsa oynar oynama desem alttan vurup saklandıriyor oynuyorum diyo ama ses etmesem dokunur pijama ya girince daha dokunmaz cisi gelince tutar o kadar 3 yaşında sünnetli
0 oy
(66 puan) tarafından
21 aylik galiba bebegin oyle anladim ben evet olabilir norm canim hatta benim bebegim sünnetli doktor pipisini ileri itmemi istiyor yapisma olmasin diye de ben yapamıyordum. Doktor hatta yine göstermişti. Bak gülüyor hoşuna gidiyor hatta diyordu. Simdi bile dokununca gülüyor canim 16 aylik olacak bizimki de o yuzden normal yani merak etme hala o kafada değiller 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 394 göst.
9 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pppppp (1,255 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 76 göst.
1 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nar (872 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 279 göst.
13 Eylül 2021 Diğer kategorisinde ÖzEn (398 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 210 göst.
21 Ocak 2024 Diğer kategorisinde ryaaygt (418 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,426 soru

24,154,280 cevap