0 oy
146 göst.
Diğer kategorisinde (1,796 puan) tarafından
Kızlar ya şimdi ben gorumcemle baya bı tartışma oldu aramızda ..bu takmıştı illa eltimle yada bende kalsın kaynanam işte eltim İzmir de kaynım demiş annesine gel işte buraya ama eltim istemiyor yani bana öyle söyledi bende dedim görümcem e kaynanmla konuşmuyor bile niye gidiyor eltim onlara da tam tersi söylemiş gelsin tabi gelecek demiş bende bunlari bilmeden eltimle oda söyledi bende görümcem ile ilgili kötü şeyler ikimiz yanı konuşurken ama ben eltimin iki yüzlülük yaptığını öğrendim bana ayrı diyip onlara bişey demiyor Muş şuan ona görümcem hakkında söylediklerim için çok pişmanım ne yapcam bilmiyorum şimdi 

3 Cevaplar

0 oy
(3,238 puan) tarafından
Ser vereceksin sır vermiceksin kimseye nasıl güvenebiliyorsunuz ben ablama bile kimseyi kesmem 
(1,796 puan) tarafından
Çok pişmanım canım ya herkesi kendim gibi sanıyorum
(3,238 puan) tarafından
Bundan sonra dikkatli ol canım
(1,796 puan) tarafından
Öyle de canım olan oldu işte bu olayı nasıl toparliycam bilmiyorum eşim de duymuş
(3,238 puan) tarafından
Sende onun söylediklerini söyle takma canım ya herşey unutuluyor zamanla
(1,796 puan) tarafından
İnşaallah canım ya gerçekten insanoğlu çok değişik
-Reklam-
0 oy
(3,305 puan) tarafından
O iki yüzlülük yapani ararim icimdekileri söylerim. Gorumcemi ararim eltimin yaptigini anlatirim
(1,796 puan) tarafından
Görümcem le de iyi değil aram işte onla ilk tartıştık zaten şaştım kaldım ya
0 oy
(1,529 puan) tarafından
Kız eltiye öyle koz verilirmi duysamda söylemem bildiğim bende kalır ama görümcemi kızını enişteye geçmişliğim var benim hakkımda kötü laf söyledi arkamdan o....pu falan demiş oğlum duymuş bana söyledi bende enişteyi aradım kızının bana verdiği sırrı söyledim şimdi konuşmuyorum onlarla iyimi ettim evet iyi ettim 
(1,796 puan) tarafından
Aynen aynen zaten öyle insanlar daha kıymetli olur aman hiç umrudma değil Allah bilsin yeter eşimin hatri için yaparsam bide
(1,529 puan) tarafından
Benimde umurumda değil valla artık eşimle mutluyumya diğerleri çatlasın patlasın hiçte umurumda değiller
(1,796 puan) tarafından
Ohh mis zaten önemli olan o diğerleri dış kapı
(1,529 puan) tarafından
Sen sen ol asla görümcene eltine birahane laf verme Vala haklıda olsan suçlu seni çıkarırlar dikkat et canım
(1,796 puan) tarafından
Aynen canım o kadar pişman oldum ki

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 262 göst.
23 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Mevah (1,994 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,131 göst.
0 oy
11 cevap 769 göst.
30 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 1,777 göst.
27 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Yaralibikiz (145 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,486 soru

24,430,470 cevap

352,461 kullanıcı

...