0 oy
406 göst.
Diğer kategorisinde (1,403 puan) tarafından
kızlar kızımi emziremeidm içimde ukte kaldı. şuan oglumu emziriyorum çok şükür. geçen özel Bi hastaneye sordum yoğun bakımdaki bebekler için verebilirim sütümü diye kabul etmediler. şuan çok istiyorum ihtiyaçi olan birine sütümü vermeyi. 

9 Cevaplar

+1 oy
(765 puan) tarafından
Tanımadığın bebeklere süt vermek çok günah 
(198 puan) tarafından
Nasıl bir konuşma olmuş ya ne bos bir israr bebek cisiyle atar sariligi sarilik döneminde bol mama ve su alirsada atabilir ileriye dönük yanlis adım atmak daha kötü bişi Evet verilir ama akraba olur tanıdık olur kalkipta yetimhanedeki çocukları birbiriyle kardeş yapmazsınız heralde buna kimse müsade etmez zaten
(578 puan) tarafından
İlk aylarında anne sütü almayan bebeklerin bağışıklığı da ömrü boyunca süt alanlara göre çok düşük kalıyor, buna bir çözüm var mı?
(765 puan) tarafından
Saçmaladın :DdD tamam sensin ya valla ne güzel dedin kız ne boş bir israr diye :) bebeğim süt annelik zaten halk arasında var ne hastane ne yetimhane ne başka bir kurum bunu asla kabul etmez sen istersen kapısında kendini zincire vur olmaz yani :D
(198 puan) tarafından
Ahahahha boşver kız bazıları böyledir işte yanlış olduğunu bilse bile inat eder sen onun her tezinide çürütsen o yine başa döner uğraşmamak lazım he de kurtul :D
(765 puan) tarafından
He :).
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kuzum cok guzel dusunmussun ama rısklı o iş sut kardesı olucaklar bılıyorsun, dınen nıkah dusmuyor ılerıde karsılasabılırler 
(1,367 puan) tarafından
Erkek bebeğe verebilir aslinda
tarafından
Kız bebege olmaz oğlumu emziriyorum diyor zaten
tarafından
E bir daha kizi olur da emerse yine süt kardeşi olur
(1,367 puan) tarafından
Duzelttim de gozukmedi daha sanırım  :)
(1,929 puan) tarafından
Süt kardeşi diğer bütün kardeşlerlede kardeş oluyor. Çok hassas bir konu. Sütünü biriktir yoğurt yapar bebeğine verirsin. Buzluğa atn. Kanser hastalarına verebilirsiniz. Kemoterapi alırken öneriliyor.
(1,403 puan) tarafından
oğlum. kuvezdeyken süt götürüyorduk Bi anne inanın iki yudum yok zorla sagip getirmiş nasıl hüngür hüngür ağlıyor hemşirelere de deidm. paket süt var dolapta getirip vereyim kabul etmediler 2 ay geçti unutamadım Dr da iki de bir anne sütü alması gerek deyip durdu. onun için ben çok istiyorum şuan. sagip verebilirim. kardeş bilincinde yetisirler gerekirse bağımı koparmam
tarafından
Instegram da var öyle saçma sapan süt paylaşım yerleri görmüştüm.  Ama risk illaki bağlar kopar elin adamları.  Sonra bir de unutursan dünya küçük olmaz diye birsey yok. Allah korusun ya
0 oy
(11,409 puan) tarafından
İyide burdan kim ister ki mümkün mü burdan birine yollaman anca komşu akraba hastaneye versen ben kimsenin sütünü çocuklarıma vermedim kendimkinide kimsenin çocuğuna vermedim 
(1,403 puan) tarafından
oğlum kuvezdeyken bir anne inanın iki yudum yok zorla sagip getirmiş nasıl hüngür hüngür ağlıyor hemşirelere de deidm benim sütümü vereyim Dr iki de bir anne sütü alması gerekiyor diyro sizce ben o çocuğa vermiş olsaydım kötü mü olacaktı. tabi ki de mama alabilir ama zaruri durumlarda olabiliyor. hem anne sütü şifası başka
tarafından
Bencede katılıyorum sana gokefram
(1,403 puan) tarafından
gokefram ben mememi emsin diye demiyrium faydam olsun diye diyorum. ukte kalması mememin ağzında olması değil anne sütü alamamasından
(1,403 puan) tarafından
anne sütü alamadı diye ukte kaldı diyroum nereye çekiyorsunuz
(11,409 puan) tarafından
Linaaras
Benimde oğlum kuvezde kaldı benimde sütüm yoktu o yoğun bakım kapısında beklemek ve bir faydanın olmaması nasıl acı birşey biliyorum demiyorum ki sana derdin memeni başka bebeklerin ağzına koyman. Diyorum burda mümkün değil birine yollaman buraya yazman saçma demek istedim kızımı emzirmedim içimde ukte kaldı dedi diye oğlunu emziriyorsun ukte kalmamalı tabiki süt anne olmak güzel birsey ama öyle herkese değil kime verdiğini bilmelisin
Bide benim fikrim ben istemezdim Allah korusun hastadır anne sütü şarttır o zmn durum farklı isterdim benimde oğluma anne sütü şarttı ağladım fln mama verdik 5 gün sonra ztn sütüm gekdi
0 oy
tarafından
Kime sut verdigini bilmelisin onemli sonucta sen sut anne çocuklar kardes oluyor yarin bi gun karsilastiklarinda kardes olduklarını bilmeliler
(1,403 puan) tarafından
tabi ki de bağımı koparmam gerekirse
0 oy
tarafından
Ben kızımda sağıp eşimin arkadaşının akrabasına vermiştim aayni anda doğum yapmıştık onun sütü gelmemiş ve durumu iyi değil vermiştim 
(1,403 puan) tarafından
ne güzel.
0 oy
tarafından
Tabiki süt anne olabilirsin ama tanıdığın sürekli görüştüğün biri olmalı çünkü onlar kardeş olacak 
(1,403 puan) tarafından
evet. ben bağımı koparmam. aslında kuvezdeyki bebekler için istiyorum en çok nasıl yıpratıcı olduğunu biliyorum şifa olur diye
0 oy
(163,307 puan) tarafından
dusunce cok iyi ama bu kardeslik durumu sıkıntı malesef
(1,403 puan) tarafından
bağımı koparmam kardeş bilinciyle çocuklarıma tanitirim gerekirse
0 oy
(1,124 puan) tarafından
Ben dün oldum yanlışlıkla süt sağdım bebeğim için anneme verdim gezmeye çıktım annem odaya gitmiş geldiğinden abimin bebeği 14 aylık o içmiş annem gelene kadar oda hiç anne sütü almadı yavrum :)) inşallah bulursun yokmu çevrende kimse 
(1,403 puan) tarafından
hastanelere sordum kuvezdeyki çocuklar için onlar kabul etmedi.
0 oy
(66 puan) tarafından
Süt vermek o kadar kolay değil canim sütünün laboratuvarlardan geçmesi lazım. Hastalik tasiyormusun vs ona bakılıyor. Türkiye de var mi onu da bilmiyorum. 
(1,403 puan) tarafından
benim Bi çıkarım olmayacak sonuçta ben en çok hasta bebekler için vermek istedim. hastaneler kabul etmedi.
(66 puan) tarafından
Tabiki de canim ama Türkiye de galiba hala böyle bir yöntem yok o yüzden kabul edilmiyor ne yazik ki ama bebegin sağlığını yine de riske atmamak adına böyle bir sey yapmasan daha iyi olur canim internettende araştırma yapabilirsin.
(1,403 puan) tarafından
teşekkür ederim
(66 puan) tarafından
Rica ederim canım ama düşüncen guzel acikcasi

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 121 göst.
19 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Dilaraalya (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 297 göst.
1 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Toprak_Hilal (2,359 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 265 göst.
0 oy
46 cevap 1,913 göst.
6 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bayan Anonim (24 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,028 soru

24,038,285 cevap

329,034 kullanıcı

...