Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
süt anne olmak istiyorum
0
oy
409
göst.
10 Kasım 2022
Diğer
kategorisinde
linaaras
(
1,403
puan)
tarafından
soruldu
kızlar kızımi emziremeidm içimde ukte kaldı. şuan oglumu emziriyorum çok şükür. geçen özel Bi hastaneye sordum yoğun bakımdaki bebekler için verebilirim sütümü diye kabul etmediler. şuan çok istiyorum ihtiyaçi olan birine sütümü vermeyi.
sohbet♥️muhabbet
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
9
Cevaplar
+1
oy
10 Kasım 2022
& Ceren
(
765
puan)
tarafından
cevaplandı
Tanımadığın bebeklere süt vermek çok günah
10 Kasım 2022
ayse.gul
(
578
puan)
tarafından
yorumlandı
Bu nerden çıktı, bebek yetimhanedeyse ve katı gıdaya geçemeyecek kadar küçükse, o bebekleri ölüme mi bıraksınlar, illaki o sütü bir şekilde temin ediyorlardır.
10 Kasım 2022
linaaras
(
1,403
puan)
tarafından
yorumlandı
ayy ben yeyimhaneyi hiç düşünmedim hep hastanelere sormuştum çok mutlu oldum yarın ilk işim aramak. sağolun
10 Kasım 2022
& Ceren
(
765
puan)
tarafından
yorumlandı
Mama diye bişi var heralde devletin karşıladığı :)
Heleki birden fazla çocuk emzirip hepsini birbiriyle kardeş yapmak akıl mantik işi değildir
10 Kasım 2022
ayse.gul
(
578
puan)
tarafından
yorumlandı
Mama alamayacak kadar yeni doğanlar ne olacak? Sarılık hastalığı, gelişim eksikliği diye bir durum da var
10 Kasım 2022
linaaras
(
1,403
puan)
tarafından
yorumlandı
evet oğlum kuvezdeyken başka anneye Dr ısrarla anne sütü istedi. bize mama verebilirsiniz dedi ama o anneden sütünü istedi
10 Kasım 2022
Rose.bokeh
(
198
puan)
tarafından
yorumlandı
Nasıl bir konuşma olmuş ya ne bos bir israr bebek cisiyle atar sariligi sarilik döneminde bol mama ve su alirsada atabilir ileriye dönük yanlis adım atmak daha kötü bişi Evet verilir ama akraba olur tanıdık olur kalkipta yetimhanedeki çocukları birbiriyle kardeş yapmazsınız heralde buna kimse müsade etmez zaten
10 Kasım 2022
ayse.gul
(
578
puan)
tarafından
yorumlandı
İlk aylarında anne sütü almayan bebeklerin bağışıklığı da ömrü boyunca süt alanlara göre çok düşük kalıyor, buna bir çözüm var mı?
10 Kasım 2022
& Ceren
(
765
puan)
tarafından
yorumlandı
Saçmaladın :DdD tamam sensin ya valla ne güzel dedin kız ne boş bir israr diye :) bebeğim süt annelik zaten halk arasında var ne hastane ne yetimhane ne başka bir kurum bunu asla kabul etmez sen istersen kapısında kendini zincire vur olmaz yani :D
10 Kasım 2022
Rose.bokeh
(
198
puan)
tarafından
yorumlandı
Ahahahha boşver kız bazıları böyledir işte yanlış olduğunu bilse bile inat eder sen onun her tezinide çürütsen o yine başa döner uğraşmamak lazım he de kurtul :D
10 Kasım 2022
& Ceren
(
765
puan)
tarafından
yorumlandı
He :).
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
10 Kasım 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Kuzum cok guzel dusunmussun ama rısklı o iş sut kardesı olucaklar bılıyorsun, dınen nıkah dusmuyor ılerıde karsılasabılırler
2 önceki yorum göster
10 Kasım 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
E bir daha kizi olur da emerse yine süt kardeşi olur
10 Kasım 2022
Bademira
(
1,367
puan)
tarafından
yorumlandı
Duzelttim de gozukmedi daha sanırım :)
10 Kasım 2022
Glsm44&2013
(
1,929
puan)
tarafından
yorumlandı
Süt kardeşi diğer bütün kardeşlerlede kardeş oluyor. Çok hassas bir konu. Sütünü biriktir yoğurt yapar bebeğine verirsin. Buzluğa atn. Kanser hastalarına verebilirsiniz. Kemoterapi alırken öneriliyor.
10 Kasım 2022
linaaras
(
1,403
puan)
tarafından
yorumlandı
oğlum. kuvezdeyken süt götürüyorduk Bi anne inanın iki yudum yok zorla sagip getirmiş nasıl hüngür hüngür ağlıyor hemşirelere de deidm. paket süt var dolapta getirip vereyim kabul etmediler 2 ay geçti unutamadım Dr da iki de bir anne sütü alması gerek deyip durdu. onun için ben çok istiyorum şuan. sagip verebilirim. kardeş bilincinde yetisirler gerekirse bağımı koparmam
10 Kasım 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Instegram da var öyle saçma sapan süt paylaşım yerleri görmüştüm. Ama risk illaki bağlar kopar elin adamları. Sonra bir de unutursan dünya küçük olmaz diye birsey yok. Allah korusun ya
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Kasım 2022
nisan cicegi
(
11,442
puan)
tarafından
cevaplandı
İyide burdan kim ister ki mümkün mü burdan birine yollaman anca komşu akraba hastaneye versen ben kimsenin sütünü çocuklarıma vermedim kendimkinide kimsenin çocuğuna vermedim
2 önceki yorum göster
10 Kasım 2022
linaaras
(
1,403
puan)
tarafından
yorumlandı
oğlum kuvezdeyken bir anne inanın iki yudum yok zorla sagip getirmiş nasıl hüngür hüngür ağlıyor hemşirelere de deidm benim sütümü vereyim Dr iki de bir anne sütü alması gerekiyor diyro sizce ben o çocuğa vermiş olsaydım kötü mü olacaktı. tabi ki de mama alabilir ama zaruri durumlarda olabiliyor. hem anne sütü şifası başka
10 Kasım 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Bencede katılıyorum sana gokefram
10 Kasım 2022
linaaras
(
1,403
puan)
tarafından
yorumlandı
gokefram ben mememi emsin diye demiyrium faydam olsun diye diyorum. ukte kalması mememin ağzında olması değil anne sütü alamamasından
10 Kasım 2022
linaaras
(
1,403
puan)
tarafından
yorumlandı
anne sütü alamadı diye ukte kaldı diyroum nereye çekiyorsunuz
10 Kasım 2022
nisan cicegi
(
11,442
puan)
tarafından
yorumlandı
Linaaras
Benimde oğlum kuvezde kaldı benimde sütüm yoktu o yoğun bakım kapısında beklemek ve bir faydanın olmaması nasıl acı birşey biliyorum demiyorum ki sana derdin memeni başka bebeklerin ağzına koyman. Diyorum burda mümkün değil birine yollaman buraya yazman saçma demek istedim kızımı emzirmedim içimde ukte kaldı dedi diye oğlunu emziriyorsun ukte kalmamalı tabiki süt anne olmak güzel birsey ama öyle herkese değil kime verdiğini bilmelisin
Bide benim fikrim ben istemezdim Allah korusun hastadır anne sütü şarttır o zmn durum farklı isterdim benimde oğluma anne sütü şarttı ağladım fln mama verdik 5 gün sonra ztn sütüm gekdi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Kasım 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Kime sut verdigini bilmelisin onemli sonucta sen sut anne çocuklar kardes oluyor yarin bi gun karsilastiklarinda kardes olduklarını bilmeliler
10 Kasım 2022
linaaras
(
1,403
puan)
tarafından
yorumlandı
tabi ki de bağımı koparmam gerekirse
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Kasım 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Ben kızımda sağıp eşimin arkadaşının akrabasına vermiştim aayni anda doğum yapmıştık onun sütü gelmemiş ve durumu iyi değil vermiştim
10 Kasım 2022
linaaras
(
1,403
puan)
tarafından
yorumlandı
ne güzel.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Kasım 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Tabiki süt anne olabilirsin ama tanıdığın sürekli görüştüğün biri olmalı çünkü onlar kardeş olacak
10 Kasım 2022
linaaras
(
1,403
puan)
tarafından
yorumlandı
evet. ben bağımı koparmam. aslında kuvezdeyki bebekler için istiyorum en çok nasıl yıpratıcı olduğunu biliyorum şifa olur diye
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Kasım 2022
BabyBoyum
(
163,323
puan)
tarafından
cevaplandı
dusunce cok iyi ama bu kardeslik durumu sıkıntı malesef
10 Kasım 2022
linaaras
(
1,403
puan)
tarafından
yorumlandı
bağımı koparmam kardeş bilinciyle çocuklarıma tanitirim gerekirse
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Kasım 2022
Havvam66
(
1,124
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben dün oldum yanlışlıkla süt sağdım bebeğim için anneme verdim gezmeye çıktım annem odaya gitmiş geldiğinden abimin bebeği 14 aylık o içmiş annem gelene kadar oda hiç anne sütü almadı yavrum :)) inşallah bulursun yokmu çevrende kimse
10 Kasım 2022
linaaras
(
1,403
puan)
tarafından
yorumlandı
hastanelere sordum kuvezdeyki çocuklar için onlar kabul etmedi.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Kasım 2022
Ps
(
66
puan)
tarafından
cevaplandı
Süt vermek o kadar kolay değil canim sütünün laboratuvarlardan geçmesi lazım. Hastalik tasiyormusun vs ona bakılıyor. Türkiye de var mi onu da bilmiyorum.
10 Kasım 2022
linaaras
(
1,403
puan)
tarafından
yorumlandı
benim Bi çıkarım olmayacak sonuçta ben en çok hasta bebekler için vermek istedim. hastaneler kabul etmedi.
10 Kasım 2022
Ps
(
66
puan)
tarafından
yorumlandı
Tabiki de canim ama Türkiye de galiba hala böyle bir yöntem yok o yüzden kabul edilmiyor ne yazik ki ama bebegin sağlığını yine de riske atmamak adına böyle bir sey yapmasan daha iyi olur canim internettende araştırma yapabilirsin.
10 Kasım 2022
linaaras
(
1,403
puan)
tarafından
yorumlandı
teşekkür ederim
10 Kasım 2022
Ps
(
66