0 oy
430 göst.
Diğer kategorisinde (1,203 puan) tarafından
Kızlar bebeğim karnimda maslalah çok hareketli diyorlar acaba doğuma bir faydası olur mu kolaylık sağlar mı sizce normal doğum cuma sabahı inseallah bacılar☺️☺️☺️

6 Cevaplar

0 oy
(23,526 puan) tarafından
Bence bı etkisi olmaz. Eğer olsaydı benim doğum da kolay olurdu ama olmadı malesef
(1,203 puan) tarafından
Anladım canim bende acemi anne olarak deidm bı sorayim
(23,526 puan) tarafından
Allah'ım yardimcimiz olsun inşallah
(1,203 puan) tarafından
Amin canim
-Reklam-
0 oy
(1,753 puan) tarafından

Onunla bi alakası olsaydı ben 18 saatte doğurmazdım :):) 10 cm açıklıktan sonra da 3 buçuk saat sürdü :)

(1,203 puan) tarafından
İnşallah 1 Perşembe var onumzde cuma sabahı hastane yolu tutcaz
(1,753 puan) tarafından
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin sana tek tavsıyem asla kendını şartlama ben kesın normal doğum yapacağım dıye onar etme doktorunu dınle süreç nasıl ilerlerse ona uy canım
(1,203 puan) tarafından
Amin son anda degisr mi bilmiyorum canım şuan çok uygun olduğunu söyledi  çok şükür o.yuzden normal doğum inşallah şart kosmadim asla hayırlısı olsun nasıl olursa olsun hocam dedim ciddi diyorum normal uygun dedi bende olur inslalah hocam dedim bakalım nasıl olcak
(1,753 puan) tarafından
Hadi bakalım bol bol  dinlen hayırlı haberlerını beklıyorum
(1,203 puan) tarafından
İnslalah balim tskrler
0 oy
(638 puan) tarafından
Asla olmaz benimki o kadar hareketliydiki 30. Haftada baş aşağı döndü ayakları ile vura vura mahvederdi doğdu 4 aylık olduk şükür Rabbime hareketli kilo almiyo karninda hareketli doğunca daha hareketli 
(1,203 puan) tarafından
Allah analı babalı büyüsün inşallah canım hayırlısı
(638 puan) tarafından
Allah razı olsun sağol canım darısı başına olsun isteyen hak eden herkese nasip etsin inşallah ❤️
(1,203 puan) tarafından
Amin canim ☺️☺️
0 oy
(7,101 puan) tarafından
İkinmani güzel yap bebeğim .    Aynı kabız olmusun da içe veriyorsun gibi 
(1,203 puan) tarafından
İnşallah balım tesekur ederim tecrübeli tatlı annişler ufak tefek tüyolar verebilirsiniz☺️☺️
(7,101 puan) tarafından
Bunu bana doktorum söyledi ve 3 ikinmaya doğum yaptım .... Bağırmak yerine sadece nefes alıp içeri ittiriuorsun
(1,203 puan) tarafından
Allah razı olsun denerim bende mademm
0 oy
(10,063 puan) tarafından
Doğum zor ya hareketli olmasıyla alakası yok 12 saate doğurdum bende 
(1,203 puan) tarafından
Anladım kişiye göre değişir elbette
(10,063 puan) tarafından
Tabi değişiyo Allah kolay doğum nasıp etsin
(1,203 puan) tarafından
Amin balim
0 oy
(6,447 puan) tarafından
Etkisini bilmem ama doğduktan sonra aynı hareket devam edecek bilgin olsun :)) bol bol enerji depola ve bol bol uyu tecrübe ile sabit hem de 2 kere :)
(1,203 puan) tarafından
Teşekkür ederim inşallah sağlıkla gelsinde uyku düzeninde ona göre ayarlarız inşallah Allah yardım eder Elbette buyur olsun teyzesi ☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️enerjim çok şükür yerindedir benim kaybolmazsa bakam pekmez taltli tarzı şeylere devam ne kdr ise yararsa

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 334 göst.
15 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Dilaraysun (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 115 göst.
5 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,417 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 552 göst.
26 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Almi'mm (589 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 235 göst.

Kategoriler

1,478,023 soru

24,191,866 cevap

336,933 kullanıcı