0 oy
148 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (57 puan) tarafından
Selam kizlar belki bilen bilir rahim kalp şeklinde diye post açmıştım bu gün rahim filmi çekildi ve gerçekten kalp seklinde dedi doktorum ve ameliyat önerdi ama  burada yapamam tecrübem yok dedi Lüleburgaz da oturuyorum ben.

İstanbul'da  Tekirdağ da Çorlu'da yaşayan daha önce bu durumda olup ameliyat olanlar doktor ve hastane önerisinde bulunabilir mi acaba stresten ağlıyorum lütfen yardımcı olun 

2 Cevaplar

0 oy
(57 puan) tarafından
Kızlar bilen yok mu
(457 puan) tarafından
Bilgim yok sıkmayın canınızı, ameliyat la düzelir kolay işlemdir şimdiki doktorlar tecrübeli zaten
(57 puan) tarafından
İnşallah öyle olur canım 2 sene boyunca diğer doktorlar oyaladı beni Allah'tan karşıma bu doktorum çıktı ama tecrübem yok seni riske atamam dedi
-Reklam-
0 oy
tarafından
İstanbul'a gelirsen bezmialem vakıf üniversitesi hastanesini şiddetle tavsiye ederim donanımlı bir hastane ve kadın doğum doktorları çok çok iyi 
(57 puan) tarafından
Fiyatları nasıl canım bilgin var mı ona göre hazırlık yapmam lazım ve İstanbul'a gelicem büyük bir ihtimalle buradaki doktorlara güvenim kalmadı
tarafından
Doçent ve profesör doktorlar ücretli canım. Uzman doktorları ücretsiz sadece tahlil vs işlemlere para alınıyor. Ama olacağın ameliyat hakkında şu kadar para diyemem yani ablamda oraya gidiyor bakalım

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 113 göst.
8 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde ecalased41 (130 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 174 göst.
9 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Lilo (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 163 göst.
23 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minel (81 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 150 göst.