0 oy
162 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,203 puan) tarafından
Kızlar 7 aylık evliyim 6 aylık hamileyim benim kendi ailem ilk defa evime gelecekler eşimin ailesi ile aynı apartmandayız zaten neyse diyorum ki yemekte tavuk sulu çorba yapayım yanına bide tel şehriyeli pilav eşim kendini yorma ben kasaptan pişirilmiş tavuk ve köfte alırım dedi yanına salata falan da yaparım birde kardeşim sarma çok seviyor ortaya koymalık sarma yapayım diyorum zaten salatasız olmaz bir marul salatası birde çoban salata tatlı ise kıbrıs tatlısı ve elmalı kurabiye yapayım diyorum ne dersiniz ilk defa yemekli misafir ağırlıcam aklıma gelen bunlar

3 Cevaplar

0 oy
(4,232 puan) tarafından
Ooo yeter de artar bile canım 
(2,203 puan) tarafından
Ohh teşekkür ederim canım vallahi içine dert oldu ilk defa gelecekler ondan güzel olsun istiyorum dert ettim kendime günlerce sarma ve pilav ne alaka dersen sarma sadece kardeşim seviyor diye yapıyorum zaten o daha 6 yaşinda pilav ve sarma mi yapton abla demez :)
-Reklam-
0 oy
(802 puan) tarafından

Canim bende geçen annemleri aldim balık aldim temizledim yikamasi kaldı tepsiye soğan dizip üzerine balıkları koy yanına mercimek çorbası salata tamam tatlıdan sana kalmış :D

(2,203 puan) tarafından
Benimde aklıma o geldi canım ilk bide ben turizm çıkışlıyım lise ve üniversite de e haliyle mutfak ile ilgili bir çok şey gördüm zeytinyağı ile marine mş etsem dedim ama sadece dedim sonra eşimin balık sevmediğini hatırladım bide baya kalabalık olcaz  7 bardaktan pilav sen düşün eşim Doğulu e haliyle kalabalıklar baya bi
0 oy
(7,807 puan) tarafından
Kız daha ne olsun dolu dolu işte .

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,466,885 soru

24,036,663 cevap

328,953 kullanıcı

...