0 oy
83 göst.
Diğer kategorisinde (3,536 puan) tarafından

Eşimn dayısını ve ailesini yemeğe çağırdım yengesi sık sık davet eder oturmaya çaya yemeğe bende çağırmak istedim evi toparlayıp yemeğe girişicem :) biliyosnz eşimn kardeşiyle olmaması gerekn şeyler yaşamıştık 1 kardeşi tek var eşimn bnde eşim kırılmasın diye çağırıyorsan çağır yemeğe dedim ama eşini çağırmıyorum  dedm :))) Bi slm bile vermiyor sebeb siz konuşmuyoruz kendisiyle bende ona hizmet etmek istemiyorm diyiceksinz ee madem öyle çağırma diye ama eşim böyle kalabalık aile yemeklerinde biraz buruk hissediyor babasını da kaybettikten snra böyle oldu,yengesi çağırdığında eltimde çağırır orda bile slm vermez bnde hizmet etmek istemiyorm ona kaynm geliyorsa gelsn dedm saçmalıyormuyum sizce. 

1 cevap

0 oy
(5,424 puan) tarafından
Sen iyi yaomıssın ama kaynının yerınde olsam gelmezdm 
(3,536 puan) tarafından
Keşke gelmese zatn ama oda kendi hatasını biliyor biz önce onla abi kız kardeş gibiydik 2 dir eşimn zoruyla eve geliyor başı önünde yeğenini severken bile geri geri seviyor anlıyorum hatalı olduğunu, eşinn terbiyesizliğin de farkında bize karşı. Ben eşim için istersen çağır dedim.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 152 göst.
0 oy
6 cevap 244 göst.
5 Şubat 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Pakize333 (7,404 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 284 göst.
28 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Fatma1112 (516 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 263 göst.
6 Ekim 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde teleTubiii (2,110 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,605 soru

24,185,950 cevap

336,622 kullanıcı

...