0 oy
142 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (6 puan) tarafından
Merhaba kızlar psikolojik olarak çok takıntılı biriyim herseyi takıyorum ne yapmalıyım bunun icin doktor hangi ilaç yazar?

3 Cevaplar

0 oy
(105 puan) tarafından
Ne gibi takintilar mesela canim cunku bendede war
(6 puan) tarafından
Ya sağlık olsun eşimle ilgili birşey olsun takıyorum kuruyorum buda artik beni cok yoruyor
(105 puan) tarafından
Okbsin o zaman sende kaygi bozuklugu  ben ilac kullandim iyiydim baya biraktim yine ayni oldum
(6 puan) tarafından
Sağlık ocağına gitsem anlatsam yazarmi ilaç. Evet kaygida ediyorum
(105 puan) tarafından
Tabiki hayir doktora gitmen lazim receteli ilac onlar
(6 puan) tarafından
Anladim
-Reklam-
0 oy
(890 puan) tarafından
insan sevdiği biriyle paylaşınca rahatlıyor içindeki sıkıntıları salıp gigidiyor.Annen veya kızkardeşin varmı
0 oy
tarafından
Hayatta pek çok endisem oldu, çoğu yaşanmadı bile, demişti bir kadın bir dizide. Bu beni çok etkilemisti, sürekli birisi ölecek mi ben mi hasta olacağım vs bir sürü endişe korku. Sonra dedim ki, olursa yaşarsın bu duyguları, simdi olmamış şeyler için neden hayatını zehir ediyorsun. Sonuçta ne gelirse Allahtan. Psikiyatriste gitmek de gerek elbette ama ilaçların kalıcı çözüm olduğuna inanmıyorum, çok ağır psikiyatrik rahatsızlıklar olmadığı sürece, belki psikolog desteği alınabilir, sadece konuşarak da çözülebilir bazı şeyler. Ama insan önce kendisinin doktoru olmalı. 

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 238 göst.
11 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Hilay (428 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 54 göst.
24 Haziran 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde iki bebek (121 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 95 göst.
+1 oy
14 cevap 1,166 göst.
12 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,494 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,268 soru

24,042,111 cevap

329,166 kullanıcı

...