0 oy
171 göst.
Diğer kategorisinde (1,370 puan) tarafından
12 haftalık hamileyim ve her gün sabaha kadar bin tane rüya görüyorum. Hiçbirini hatırlamıyorum ama gece uyandigim zaman rüyaya geri dönmek için can atıyorum film gibi sarıyor sjsjsjsjsj size de böyle oluyor mu 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Üç hemde nasıl. Hamile olduğumu ruyamdan öğrendiğimde beri.digumdan sonra of ben niye görmüyorum ya dedim
(1,370 puan) tarafından
Aynen öyle doğumdan sonra resmen rüya yeteneği kayboluyor. 1 sene boyunca hiç rüya görmedim insana eksikligini hissediyor :D ama senin rüyaların anlamliymis bana hamile olduğunu bile öyle anlamissin. Mesela bende cinsiyeti bilmiyorum ama.ruyamda çocuğun pipisini gördüm inanmıyorum. Benim rüyalara güven olmaz :D
-Reklam-
0 oy
(9,076 puan) tarafından

32.haftalık hamileyim bende. Bu ara çok kabus görüyorum :(

(1,370 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun ya inşallah hatirlamiyorsundur. Zaten hamile olunca insan kafasında çok şey kuruyor.  Gün içinde güzel şeyler düşün kuranı kerim dinle gönlünü ferahlatacak şeyler yap ❤️
(9,076 puan) tarafından
Hatırlıyorum maalesef. Normalde evde karşıma yabancı adam çıksa korkmam hiç. Şimdi odadan odaya gitmeye korkuyorum :(
(1,370 puan) tarafından
Benimde korkularım ilk gebeligimde başladı. Şimdi eşim kendi nefesinden korkuyorsun diyor. Galiba bı de o korku hissi kalıyor insanda.
(9,076 puan) tarafından
Aynı benim de valla. İlk gebeliğimden kalan korku var. Şimdi üstüne bir de iyice korkmaya başladm. Eşime dokunmadan uyuyamıyorum.
(1,370 puan) tarafından
Vallaha zor bı durum. Galiba herkes de oluyordur bu kaynanam on çocuk doğurmuş ve 70 yaşındaki kadının vesvelerini bir görsen aklın hayalin durur. Yani dersin ki kadın bu senin aklına nasıl geldi ?? Bor çözümü olmalı ya
0 oy
(14,741 puan) tarafından
Yürüyen apartman kadar yılanlar dedikodu yapan dev gibi ejderhalar  ohoooo
(1,370 puan) tarafından
Aşkım sen nasıl insanlarla yaşıyorsun neden böyle şeyler görüyorsun :D
(14,741 puan) tarafından
Gayet mutlu hayatım var bilemiyorum ki çok seviyorum o rüyaları ama jsjsmmvsbmöç
0 oy
(192 puan) tarafından
Ben daha çok kötü rüyalar görüyorum ya bazen etkileniyor da insan
(1,370 puan) tarafından
Valla hatırlarsaydim hepsini sabah kalkar bı de rüya tabirine bakardım. Etkilenmemek mümkün değil
(192 puan) tarafından
Ben 17 haftalık hamileyim sanırım bu böyle devam edecek :) bir ara eşimle alakalı rüyalar görüyordum bide kiziyodum ona :)
(1,370 puan) tarafından
Benimde eşimin beni aldattogi terkettiği parası için yaşlı bir kadınla beraber olup beni onunla yaşamaya zorladığı rüyalarım var dndndmdmdm sonra baktım sorun eşimde değil benim psikoloji nanay. Artık adama soylemiyorum bile. İlk gebeligimde yakasına yapisirdim dkdkdjdk
(192 puan) tarafından
Bende bı gün beni aldattığını gördüm gece kalkıp kötü kötü bakıyorum adama uyanıp sordu hayrdr dye anlattım kızdım :)) o da alttan almya çalıştı sonra anladım tabi adamın ne suçu var

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 130 göst.
0 oy
4 cevap 186 göst.
23 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Hawa (1,552 puan) tarafından soruldu
+2 oy
19 cevap 483 göst.
25 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde ❤️Asmin Deroş❤️ (4,756 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 337 göst.
12 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Zxcv (35 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,204 soru

24,179,886 cevap

336,280 kullanıcı

...