0 oy
131 göst.
Diğer kategorisinde (2,143 puan) tarafından
Benim doğumdan sonra enfeksiyonum olduğu için adet söktürücü verdi doktor 60. gün civarı adet oldum sonra da daha olmadı 90 güne geliyor. İlaçtan sadece bir tane içtim söktü daha kutu duruyor olduğu gibi, bir tane daha atayım mı bu ay için yoksa kendi kendine olmasını mı bekliym. Olmaz da yine enfeksiyon olur diye korkuyorum.

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bilmiyorum da benim adetim çok düzensizdi doğumdan sonra gününde oluyorum 
(2,143 puan) tarafından
Benim doğumdan önce öyleydi günü gününe olurdum hep ama şimdi geçiyor korkuyorum da tekrar hamilelik ihtimalinden bilemedim napcağımı
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben doğumdan sonra 1 yıl olmuyorum doktor emzirdiğin için normal demişti.. iki doğumumdada 1 yil olmadim şimdi 3.dogum yaptim bakalım bunda ne kadar sürer 
(2,143 puan) tarafından
Benimki doğal sürece bırakılsa belki olmazdı ama mecburen ilaçla oldum bundan sonrası kendi kendine olur mu yine ilaçla mı olacak onu bilmiyorum
tarafından
Nrgl     ben bebegimi kaybettigim icin . Emzirmiyorum dogum yapali daha 3 hafta oldu emzirmedigim icin duzenli olurmu acaba adetim
tarafından
Başınız sağ olsun öncelikle çok üzüldüm..hiç bir bilgim yok kırkiniz çıktıktan sonra kadın doğuma gidin bence
tarafından
Tesekkur ederim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 88 göst.
0 oy
1 cevap 91 göst.
0 oy
9 cevap 155 göst.
21 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birinsanoglu (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 48 göst.
7 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Sevmm (2,170 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,871 soru

24,091,359 cevap

331,764 kullanıcı

...