0 oy
261 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar artık o kadar çok yoruldugumu hissediyorum ki mental olarak cokusteyim resmen eşim sürekli bişey olsa tartissak gerizekalı ***** ***** yada küfürler ediyo dün gece çocuğum uyandı gece 11 12 gibi hep uyaniyo agliyo yataktan çıkartma dedim alışıyor sonra dedim dinlemedi bağırdı çağırdı aldı çocuğu evde gezdiriyo bebeğimin de istediği bu artık sürekli böyle yapiyo geri getirdi oğlum uyumuş yatağa koydugu gibi uyandı ben emzirmek istedim emmedi ağladı eşim al çocuğu gezdir ben yaticam dedi bende hayır alışıyor emse zaten uyucak diye ısrar ettim bana bağırdı çağırdı gerizekalı falan diye bende bağırdım benimle düzgün konuş diye neyse oğlumu dediği gibi gene kucağımda tüm evi yarım saat turladik uyuya kaldı gene yatağa yatırınca uyanıp agliyo sürekli 3kere gezdirdim yaptırdığım an çığlık atiyo agliyo en son gene ağladı yatmadi esimde bağırmaya başladı gezdirsene diye bende kaçıncı bu uyutusum salsa uykuya uyur koyarken falan diye demedigini bırakmadı bende kızdım dedim bağırma bana çocuk zaten uykuya daliyo yatağa koyuyorum uyaniyo dedim bu sefer ağzına geleni söyledi yok essek gibi olmuşum hareket etcekmisim az kilolarim gidermiş anca yatiyomusum falan diye bende çektim oğlumu gene evin içinde kucakta gezdiriyorum sinirden ağladım bu sefer çocuk daha çok korktu sonra onu sakinleştirmeye uğraştım bu sefer kocam geldi aldı çocuğu bağırarak git yat dedi neyse dedim sustum oturdum salonda sinirime ağladım gene 1saat oldu uyuya kalmışım artık salonda geldi eşim bı anda bağırarak al şu çocuğu anca camis gibi yat dedi neyse dedim oğlumu gezdirdim gene uyudu yatağa yatırdım 5 dk sonra gene uyandı ağladı en son calbol verdim ağrısı var galiba diye öyle tekrar kucağımda gezdirerek uyuttum eşim hala soyleniyo sigarasini iciyo mutfakta umursamadım yattım çocuğumla bu sefer gitti koltukta yattı bende umursamadim sabah oğlum 5bucukta kalktı gene oyun oynuyoz ise gidicek uyandı sevdi çocuğu yüzüme kapıyı çattı gitti ben çok yoruldum artık sürekli her çocuk ağladığında bana bagiriyo agliyj bak çocuğa diye zaten bakıyorum evlamdimin üstüne titriyorum oğlumun çocuk salonda oynuyo mutfakta iş yapıyorum grliyo git çocukla oyna diyo yemek yapıyorum duruyo çocuk diyorum olsun sen git diyo

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun kardeşim çok zor 
tarafından
Amin inşallah rabbim Akıl fikir versin inşallah
-Reklam-
0 oy
(771 puan) tarafından
Allah sana sabır kocanada akıl fikir versin. Sen amneysen oda baba. Sorumluluk alsın biraz. Yeri gelecek o uyuyacak sen bakcan. Yerı gelecek sen uyuyacan.işe gidip çalışıyorlar diye kendilerini ilah ilan ediyorlar resmen. Hadı onlar eve gelınce bitiyor mesaileri. Bizim hiç bitmiyor.. Şükür eşim bakıyor hele bakmasın oyarım. Yaparken iyi ama bakmaya gelınce bakmayacak kızıp söylenecek öyle mi? Oldu canım başka
tarafından
Canım bakiyo bazen Allah var ama hep bı laf hep bişey çocuk günde 10 kez kalkiyo emiyo hep bölük bölük uyuyorum ruhu bile duymuyo sanıyo ki sabaha kadar uyuyo çocuk neyse diyorum işten yoruluyo susuyorum ama oğlum sürekli bu saatde uyanır ben emziririm yaptırırım sakinlestirip yatakta bu sefer eşimi odada gördü bağırarak ağladı alisiyo dedim yataktan çıkartma dedim  diye ne gerizekalıligim kaldı ne essek gibi olmam kaldı
(771 puan) tarafından
Yani zaten bakmalı. Yardımcı olması gerekiyor fakat söylenerek birşseyler yapması yanlış. Ayrıca ettiği hakaretler falan. Umarım daha anlayışlı olur :@
tarafından
İnşallah ama hiç sanmıyorum huyu bu resmen evlenmeden önce melekti evlendim aşırı 360 derece huy değiştirdi dengesiz
0 oy
(6,435 puan) tarafından
Bebeğin ne kadarlık beyaz gürültü yada sallyarak uyumuyor mu emzikle falan böyle ikiniz içinde zor ne uykunuz var ne düzeniniz 5de uyanıp oyun oynamakda zor yani 
tarafından
14 aylık canım yeni yeni böyle huyları çıkıyor ben kalkıyorum hep ugrasiyorum eşim bı kere bile kalkmamış tır ama alışıyor çocuk diyorum bak karışma alışıyor sonra dinlemiyo bagiriyo çağırıyor eşim ona göre yeterki çocuk sussun ya bazen gecenin 3unde kalkıp oyun oynuyoz ya karanlıkta
(6,435 puan) tarafından
Alıştırma oyuna işte gece gündüzü bilmiyor yat bebeğim de pışpışla benim kızımın hemen yanına yatardım öperdim biraz sonra hadi pışpış derdim totusuna yavaş yavaş vururdum kulağımdn tutup yatardı şimdide 2,5 kendi yatar benim eşiminde hiç yardımı olmaz ama kızamıyorum işi zor uykusunu iyi alması lazım hemen oda değiştiryorum yada yanına uzanıyorum dediklerimi yapıyorum sanada rabbim sabır versin eşinide takma kendi dediğin gibi yetiştir o işe gidecek sen uğraşacaksın ağlayıp sütünü de kaybetme sen karışma de bildiğini yap
tarafından
Canım önceden böyle değildi zaten 15gundur eşim evdeydi çocuğun düzeni herşeyi bozuldu ise başladı dün tekrardan çocuk su 15gunde o kadar huy değiştirdi ki ben gece geri kaldırmadan uyutuyodum zaten uyku sorunumuz var gece sürekli uyku halinde kalkiyo emmek istiyo 1,2saatde bir kalkiyo sürekli emmek için bu zamana kadar duymadı bile hiç hep kendim uyuttum kalktım
0 oy
(2,225 puan) tarafından
Nasıl dayanıyorsun bu psikolojik şiddete . Akıl sağlığım yerinde olmaz sanırım benim 
tarafından
Oğlum için dayaniyorum nereye kadar giderse bekliyorum sabrım ne zaman tukenicek ne zaman patlıcam bilmiyorum
0 oy
tarafından
İnsan olmadığı kesin eşinin. Bu nedir Allah askına. 
tarafından
Yoruldum artık sürekli her şeyde hakaret ediyo bagiriyo cagiriyo herşeye karışıyor ona göre çocuk sussun hiç aglamasin
tarafından
Bunlardan o cocuk ne kadar etkilenir bunu düşünüyor mu acaba
tarafından
Ben bozucakmisim çocuğun psikolojisini ağlayarak
tarafından
Ah o yavruma üzüldüm. Allah yardımcın olsun insallah.

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 561 göst.
1 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Asli_07 (56 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 643 göst.
1 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Kimsesizkimse (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 398 göst.
2 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Hayatzor (122 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 327 göst.
21 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde zeynos1234 (5,564 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,058 soru

24,148,712 cevap

334,786 kullanıcı

...