0 oy
339 göst.
Diğer kategorisinde (1,020 puan) tarafından
Kızlar ruhum daralıyor artık ya çok şükür öyle büyük skntilarim yok ama hamilelik çok yordu yani rabbimin gücüne gitmesin artık her gün erken de olsa doğsun diye dua ediyorum bide bu halimle evden çıkartıldık bina kentsel dönüşüme girmiş 2 3 gündür ev taşımakla uğraşıyoruz bu evin kirası fazla ayrı bura da hoşuma gitmedi içime sinmedi ayrı hersey sanki üstüme geliyor ağrılarım var uyuyamıyorum yürüyemiyorum her tarafım sis ;(

11 Cevaplar

0 oy
(6,675 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun cnm 
(1,020 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kimsen yokmu yardım etmeye kolay gelsin ama inan şuan en iyisi doğunca daha beter
(1,020 puan) tarafından
Yani Bi halam vardi geldi eşime taşınırken bile izin vermediler bu süreci yalnız atlattm evde Bi dağınık yani toplayamıyorum artık eğilip kalkamıyorum annemi bekliyorum
tarafından
Kaç ayliksin
(1,020 puan) tarafından
Yarın 37 haftalik oluyorum
tarafından
Ooooo
(1,020 puan) tarafından
Neden öyle dedin kız
0 oy
tarafından
Tek basına isen zor cıdden yardımcın olacak kımse yok mu esınle aran nasıl mutsuzluk boyle seylere baglı olmamalı sıkma kendını asıl sebebi bul onu çöz yoksa hersey gozunde dert olur büyür
(1,020 puan) tarafından
Çok şükür eşimle aramda sorun yok ama eşim işinden dolayı sürekli iste ben gece gündüz yalnızım gurbette ailem de burda değil halam falan burda uzaklar baya taşınmaya gelip yardım etti 2 gün ama yine ortalık karman çorman anneme gel dedim memleketten gelecek inşallah Bi kaç güne kaç gündür çok yoruldum belim tutmuyor artık eğilip kalkamıyorum
tarafından
Canım benım bak bıraz guclu ol dık dur sen kendını salmıssın bu sekılde olmaz baskalarından destek bekleyerekte olmaz yaparlarsa Allah razı olsun tabı ama kendın de yaparsın 2 gunde olmaz 1 haftada olur acelen yok ya bırak bıraz rahat ol lutfen ben cok sey atlattım bak ınan bos konusmuyorum bır sekılde dık durmak zorundasın bu hayatta  herseyden onemlısı annesın artık sen onun ıcın kendıne gel derın bır nefes al kalk yuzunu yıka unut butun agrıları dusun en guzel seylerı en keyıf aldıgın seylerı yap fılm ac kıtap oku resım cız en sevdıgın muzıgı kulaklıgı takıp bangır bangır dınle yap kendıne ıyı gelecek bıseyler hayat kısa bebegım
(1,020 puan) tarafından
Aslında çok güçlü bi karakterim ama hamilelikten mi neden bilmiyorum böyle oldum teşekkür ederim verdiğin tavsiyeler için deniycem mutlaka
tarafından
Tabıkı hamılelıkten baska neden olabılır kı karakterin degısmede ya sen aynı sensın sadece biraz daha yorgunsun tatlı bır yükün var o kadarcık :)
(1,020 puan) tarafından
Evet hamdolsun bütün yükler bu kadar tatlı olsa keşke:) Rabbım isteyen herkese nasip etsin
0 oy
(12 puan) tarafından
Takma kafana hiç birşeyi hamileliğin tadını çıkar bence herşey gelip geçici 
(1,020 puan) tarafından
Ne bileyim işte insana bazen geliyorlar yalnız da olduğum için artk iyice zor geliyor
0 oy
(22,818 puan) tarafından
Öyle deme dostum hayır konuş hayır olsun. Allah'ım kolaylık şifa ver de. Erken de olsa doğsun deme. Bebise yazık. Onun anne karnında kaldığı 1 gün bile ne kadar kıymetli onun için. En hayırlı zamanda gelsin inşallah.
(1,020 puan) tarafından
Çok şükür haftamız çok küçük değil 37 olucam kilosu falan da gelişimi iyi bu zmana kadar çok dikkat ettim ama hamileligim tamamı çok zor geçti o yüzden hayırlısıyla doğum istiyorum artık yürüyemez hale geldim
(22,818 puan) tarafından
Allah'ım yardımcınız olsun inşallah herşey güzel olur
(1,020 puan) tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun
0 oy
(7,723 puan) tarafından
Kolay gelsin canım yardımcı bi bayan tutsanız hepsini yapıp gitse sende rahatlasan
0 oy
(2,568 puan) tarafından
Dua oku bol bol kuzum geçecek emin ol :))) herşey çözülür ama bu anın tadını çıkart :))) bebiş gelince maratona koşuyorsun :)) Rabbim sağlık sıhat ile kavuşmanızı nasip etsin :))
0 oy
(746 puan) tarafından
Elbet dogacak. Suan en ii zamanlarin. Dogunca hersey daha zir emin o. Dogmadan oncede tasinman ii olmus. İnan cocuk varken hc bsy yapamazdin
0 oy
tarafından
Seni en iyi ben anlarım bende şuan 31 haftalık oldum yeni yeni agirlasmaya başladım ama çok ağırlık var üzerimde hep uzanıp yatmak istiyorum tek tesellim bebeğim iyi olsun yeter diyorum 

Yorumlarda gördüm 37 haftalık hamileymissin dogumunada çok az kalmış 
0 oy
(1,451 puan) tarafından

Unutma her guzellik bir zorlugun arkasindan gelir gokkusagi yamurun bahar kisin <3

0 oy
(2,704 puan) tarafından
Canm tam yerleşince sakınlersın hamılelıkte stres yapmışsın hersey bı anda olunca hersey olacagına varır uzme kendını rahatlayacaksan agla ama stres yapma hamıleyken taşınmak zor degıl bebeklı daha zor olrdu ınan benım kımsem yoktu bebekle tek basıma eşimle tasındık bı brbege kos bı yerleştırmeye yemek bı taraftan  ses yapınca uyanıyor falan sutum azalmştı yiyip ocmeye fırsat bulamıyordum zor Allah yardımcımz olsun

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 146 göst.
27 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Kizannesiyim (396 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 145 göst.
30 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde .Leman. (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,149 göst.
16 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Miraysudeee (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 160 göst.