0 oy
782 göst.
Diğer kategorisinde (7,134 puan) tarafından
1 sene once bugun en son boyle buyuk kavga etmistik

simdi yine ettik dun aksam uzanmis telefona bakiyordu bwnim gordugumu gormedi ortaya bi kiz almis 2 erkek bi sag bi sola itip kakiyolar taciz ediyolar buda ona bakiyo

bende dedim neye bakiyosun sen hic birsey dedi gordum dedim sen beni neyle itham ediyosun dedi aynn bu şekilde konusma gecti sonra bana seninle olmuyor şu cocuk buyusun goruscez dedi neyse konu kapandi bugunde aksam yemek yedi sonra yatak odasina gecti ogluma sesaizce cık cık diyor ben duydum geldim niye coxugu gondermeye calisiyosun dedim sal.ak sacma konusma git dedi bende *****.ta sensin sacmada sensin dedim basladi iste babani araa alsin gotursunler seni bosucam seni boşamazsan adam degilsin dedim iste baya bagiris cagris oldu sonra babami aramis aramizda 30 km var babam beni aradi bende ben gelmicem gitmek istiyosa biraksin o gitsin ben evimde xoxugumla oturcam dedim kizlar bwn ne demisim simdi buna allah askina 

16 Cevaplar

+1 oy
(6,288 puan) tarafından
Eşin bahane arıyormuş demekki 

Sen onu kov evden hayırdır ya erkekler bu kadınları kovuyor yetmiyor ailesini arıyorlar baktın bir fiziksel şiddet oldu hemen rapor çıkart uzaklaştırma aldır evden gelmesin 

Bu arada ev sizin mi kira mi
(7,134 puan) tarafından
bu sefer gercekten benim icin kotu oldu icim bianda buz kesti
(5,198 puan) tarafından
Sen evinde çocuğunla hanım hanımcık otur,bırak ortalığa düşen kocan olsun hiic takma çocuğunla mutlu ol kahkaha at çocuğa yansıtma
(6,288 puan) tarafından
Meryemnisa gerçekten öyle yaa adamlar sapıtmış ne demek git kolay mı.ya o zaman sen defol git
(5,198 puan) tarafından
Zaten erkek adam olan kariyi çocuğu evinde barındırır gitcekse,kendi ceketini alıp evden gider,kadını ortalığa salmaz
(7,134 puan) tarafından
ayn  oyle yapcam bu sefer yollarda o sefil olsun kime giderse gitsin isterse otel koselerinde surunsun
-Reklam-
+1 oy
(13,306 puan) tarafından
Ne boşanıyorsunuz ne geçiniyorsunuz en neti karar vermek sizin için. Boşu boşuna yoruyorsunuz birbirinizi. Yani taciz videosu için haklısın ama kötü lafları ikiniz de söylemişsiniz. 
(7,134 puan) tarafından
ee o bana s.alak sacma deyince bende ona tepki verdim
(13,306 puan) tarafından
E ama biri alttan almalı ki kavga çıkmasın. Yangına körükle gitmişsin sen de
0 oy
tarafından
Öncesinde yaşadığınız bi olay var mi ? 
(7,134 puan) tarafından
1 sene once yine bu tarz seyler yasiyoduk ama 1 senedir hic buyuk kavgamiz olmadi her yere gittik geldik yedik ictik bu arada iyiyiz ama sac.ma sebepten yer ariyor gbi
tarafından
O zaman bahane ariyor . Belki is ortamında bi sorun yasiyor ya da evlilikle alakali sıkıntıları var gibi. Allah yardımcın olsun.
(7,134 puan) tarafından
saol canim isle illgili skntisi varaa soylesin paylassin benimle
0 oy
(6,675 puan) tarafından
Kocan bahane arıyor sanki iyi demissin o gitsin 
(7,134 puan) tarafından
banada oyle geliyor
0 oy
tarafından
Ne kadar saçma bir konu ??? Bence sen başka birşeye patlamışsin
(7,134 puan) tarafından
yok valla sadece bu olay var baska bisey yok
tarafından
Böyle bir kavga mevzusumu olur ne saçma
0 oy
(3,151 puan) tarafından
Sen eşi asubay olanmısın cimri falandı adam eğer oysan bacım o adamdan bi cacık olmaz yelden nem kapıyor resmen 
(7,134 puan) tarafından
1 senedir hersey o kadar guzeldi ki dun ve bugun yine 1 sene onceye dondu
(3,151 puan) tarafından
Arada geliyorlar onada
(7,134 puan) tarafından
hee valal geliyolarsa evin ixinde gelsin kalkipta benim anami babamin huzurunu niye bozuyor
(3,151 puan) tarafından
Götüne güvenemzde
0 oy
(6,435 puan) tarafından
Sen biraz uğraşıyorsun gibi geldi bana 
(7,134 puan) tarafından
naptim ki sen esine sormazmisin ne izledin diye
(6,435 puan) tarafından
Yani baksaydın bi sürekli öyle videolar mı izliyor akışta mı denk geldi diye ayrıca oğluna çık dedi diye triplenmende doğru değil bazen benim eşimde kızıma çık der yorgun olduğunda zaten bahane arıyor gibi hemen aileni aramış falan hem kullandığı sözler kelimelerde hoş değil ona rağmen evliliğini yüretmende senin insiyatifin şöyle bir gerçekte var benim eşim babamı arasa ben senin dediğini desem babama eve almaz babam ben giderdim bilmiyorum
(7,134 puan) tarafından
babama ne demisim ki canim sen ne anladin
(6,435 puan) tarafından
Ben doğru anladım ama ne bileyim hani aradığı halde o gitsin ben gelmiyorum diyip kapatmışsın ya ben diyorum babama desem ne halin varsa gör der bi daha gelmez almaya :)
0 oy
(5,198 puan) tarafından
Yani sen bence normal birşey sormuşsun kocan hemen niye boşanma falan lafı geçirdiki kocan çok abartmis büyütmüş olayı bu sinir ne böyle her evde olan şey bu kadar büyük tartışma sebebi bile değil,gitme evinden otur çocuğunla esekk gibi çalışıp size bakmak zorunda,oh çocukla seni postalayip keyfine bakacak beyefendi yok öyle kolay değil ona
(7,134 puan) tarafından
hahhh aynn oyle coxukla ben baba evinde ele güne rezil olcam beyfendi kazanacak yiyip icip rahatca oturacak bende annemle babamla sinir sitrese gircem
babam geldi ama ben gitmedim gitmek istiyosa o gitsin ben kapimi kilitler yer icer otururum dedim
(5,198 puan) tarafından
Ohh iyi yapmışsın,akıllı kadın tamda senin yaptığını yapar,o çalışsın sende onun ekmeğini ye kudursun oda ,sen baba evinde strese girecektin gidip ona ne var olan kadına oluyor
(7,134 puan) tarafından
aynn oyle daha once gittim canim 1 sene once
bunlar anasiyla birlik oldular etli ekmekli benim misler gbi yaptigim evde keyof yaptilar bende orda birini anneme diyosam ikincisini diyemedim
en azindan ben oturuyum o bana baksin
0 oy
tarafından
O telofona al koacanin kafasına kır bence yada tut telefonu tefonu sıfırla rehber falan herşey böyle şeyleri bakacana telefonunu düzeltir 
(7,134 puan) tarafından
suan evde yok ama ilk isim annem ve babamin numarasini silmek olcak milletinde yuregini agzina getiriyor strese sokuyor
tarafından
Aynen öyle yap hepsini sil
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Az bişey karıştırayım diyor yakalanıyor yakalanınca da zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyor gibi geldi bana. Sende belki sert sormuş olabilirsin ama bi bahane çıksada baba evine yollasam boşasam diye bekliyo sanki
(7,134 puan) tarafından
yaa onun aklinda ki ne biliyomusun
simdi kıs geldi isten cikaracaklar buyuk ihtimal buda
ben yurt disina gitcem deyip duruyor bende istemiyorum
gitmesini
buda beni oraya paketlicek kendide sessizce birakip gitcek
(4,658 puan) tarafından
Oyunlara senaryolara gerek yok. Açık açık konuşsun. Sen istemiyorsan da gitmemesi en iyisi.eşin rızası olmadan bi yere gidilmez bence.
(7,134 puan) tarafından
benim istememe sebebimde su
bunun arkasinda adam akilli anasi yok babasi yok dese ki anam babam var gozum kapali seni onlara birakiyorum ben gidiyorum eyw derim
ama bu ne diyor bana annenlere birakiyirim aylik sana 1500 lira gonderirim kal orda bende calisiyim bi araba aliyim bende diyorum ki 1500 lirayla ne alinir satilirr hem beni oraya yuk edecek sora donup dolasip anasinin b.okunu yicek
0 oy
(2,232 puan) tarafından
Çocuğunuz nekadarlik odadan çık çık diyor siz gayet usulünce söylemiş siniz ben afedersiniz kime çik çık diyor kendin defol çık çık derim sanki hayvanami diyor hayvana bile öyle davranilmaz ********.... Gayet usturuplu cevap vermişsiniiz o gitsin neden siz bahane arıyor hemen boşanma lafini açmış tamamen bahane 
(7,134 puan) tarafından
cık cık diyo birde kısık sesle diyor
0 oy
(7,117 puan) tarafından
Yanlış hatırlamıyorsam eğer eşin uzmanlığı bırakmıştı sanırım. Eğer o kişiysen daha önce ki açtığın postları biraz biraz hatırlıyorum da açtığın postlardan yola çıkarak kocandan bir yol olmaz diyorum. 
(7,117 puan) tarafından
Derdi neymiş de böyle davranıyor ki
(7,134 puan) tarafından
bilmm ki simdi yine basladik
(7,117 puan) tarafından
Ay canım bosver uyma sen. Babaya şikayet etmek nedir ya .
(7,134 puan) tarafından
daha yeni babam.ben oturduk konustuk
babam bile resmen bana acidi bi nasil aykü anlama zorluyo var bunun diyor
(7,117 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun.
0 oy
tarafından
Kendi evinin huzurunu bozmasi yerdeki birde babanin  huzurunuda bozmus
(7,134 puan) tarafından
hahh aynn oyleee oldu gerizekali iste m.al gbi bisey adam olsa zaten bu sekilde yapmaz
0 oy
(9,893 puan) tarafından
Ben eşime sorarım ne ızlıyon napıyon dıye oda bıkmadan söyler yada naptığını göterır sorun yaşamadım hıc
(7,134 puan) tarafından
yani normal bende bakarim o bana sorar al bak suna bakiyodum derim teli gosteririm
(9,893 puan) tarafından
Aynen kavga etcek Bane aramış yada bakacak bişey baktı sana göstermeyem dıye kavga çıkardı boşver
0 oy
tarafından
Canim haksiz oldugunu biliyor üste cikmaya calistigi icin öyle yapti bence sen kesinlikle haklisin. Rabbim islah etsin böyle adamlari bu kadinlarin degerini anlamak bu kadar mi zor olur ya senin icin neler cekiyor en önemlisi sana evlat veriyor.. daha ne diyeyim ki.
(7,134 puan) tarafından
yani gercekten bunda ne var ki ben anlamadim bana soylese ben al bak buna bakiyorum derim
tarafından
Hic bir sey dememissin adama sen sakin üzülme bosver takmiyormus gibi yap bak nasil geliyor yanina
0 oy
(23,403 puan) tarafından
Artık bitmiş sizin evlilik canım

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 1,205 göst.
2 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mavi-beyaz (2,565 puan) tarafından soruldu
0 oy
72 cevap 1,795 göst.
5 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Ocakk (310 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 479 göst.
26 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Melegiimmm (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,448 göst.
12 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Can_annesi_ (88 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,012 soru

24,066,820 cevap