0 oy
624 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ela nin gelip gelip opmesi,

bebegini ee ee pis pis diye uyutmasi
beş dakikada bir oynayasinin gelmesi durup durup müzik bile olmadan oynamasi 

aşırı aşk içeriyor ♥️❤️♥️❤️
Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah annelik bambaska birseymis gerçekten bakışı gülüşü oturusu eli ayağı parmaklari ayri güzel ❤️♥️

11 Cevaplar

0 oy
(4,756 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Aminnnnnnn inşallah aminnnnn canım benim Rabbim acısını yaşatmasın inşallah hiç kimsenin hepsini sağlıklı bir şekilde bağışlasın olmayanlara da versin bu güzel duyguyu tattrsın inşallah aminnnnn kuzum 
tarafından
aminn canim benim buyudukce can yoldasi oluyorlar :)
(4,756 puan) tarafından
Aynen çok tatlılar ya insan onlara baktıkça tüm derdini üzüntüsünü unutur aminnnnnnn bebeğim ❤️❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Amin çok aminn Allahım acılarını göstermesin ya ne güzel duygular dimi 
tarafından
aminn canim :)
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Amin inşallah canım aynen geceler boyu uykusuz kalsanda bi sıcak yemegi yeyip cayı icemesende ara ara kizsanda annelik güzel şey en güzel sey masallah elâmıza 'da 
tarafından
aynen oyle gece dislerden uyuyamadik ama simdi oynuyor bebegini uyutuyor ee ee pis pis yapiyor :) askla onu izliyorum :)
(3,141 puan) tarafından
Bizimde 4 tane cıktı hatta biri çıkmak üzere uyku falan kalmadı kaç zamandir
0 oy
tarafından
Maşallah kuzum bencede annelik çok ozel nasıl becerdim bilmiyorum usutmusum dün akşam beş dakika içinde üşümeye başladım sesim kısıldı genzim yanmaya başladı heryerim ağrıdı resmen hiç biyle bı anda hasta olmamistim oğlum uyuyunca kndimi yataga zor attım yani gecede ağrısı vardı sanırım çok ağladı kac  kez  kalktim mama verdim kucağıma aldım sakinlestirdim insan hastalığı falan unutuyo valla .. düşünüyorum bekarken yada yeni evliyken nazlı nazlı yataktan çıkmayan ben oğlum ihh desin firliyorum :D
tarafından
gecmis olsun canim.
anneler acikmaz hasta olmaz uyumaz gercekten annemi simdi anlıyorum :)
0 oy
(10,041 puan) tarafından
Amin inşallah canım benim isteyen herkese nasip etsin Rabbim..❤❤ Anne olmayı beceremeyenlere o minik meleklere işkence edip şiddet gösterenlere nasip etme Rabbim..
tarafından
aminnnn insan sorgulamadan edemiyor neden diye ama hepsi sinav işte insallah hakedenlerin bebekleri olur
0 oy
tarafından
Rabbim elani sana bağışlasın inşallah sizi ayırmasın rabbim kötü gün göstermesin elaya duan için de çok çok çok çok âmin diyorum ❤
tarafından
inan yazarken aklima sen geldin canim benim insallah tez vakitte rabbim sanada nasip eder
tarafından
Aminn inşallah allah razı olsun canım
0 oy
tarafından

Amin inşaallah 

Rabbim bağışlasın sana eVladinj

tarafından
amin canim benim hepimizinkini insallah
0 oy
(1,818 puan) tarafından

Maşallah canım allahım onu size bağışlasın o kadar gğzel ve masum bi duygu ki <3

tarafından
amin canim valla cok guzel cok degisik tarifi zor bir duygu butun duyguları ayni anda yasiyosun :)
(1,818 puan) tarafından
Darısı bana inşallah bi an önce doğurıyım da bende tadıyım bu duyguyu
tarafından
hayirlisiyla al kucağına insallah canim ♥️
(1,818 puan) tarafından
İnşallah canım çok saol❤❤❤
0 oy
tarafından
Kurban olurm ya tatlım kuşum bnm masallaj 
tarafından
gelip gelip opuyor görsen yada uyaninca gidip babasini öpüyor :))
tarafından
Oyyy yerim seni bn ysuuf da opuyo ama sadece bni
tarafından
ela cok asiri sicak kanli bugun pazarda milleri durtup durdu :) aslinda hic istemiyorum ama insallah degisir huyu
0 oy
(6,396 puan) tarafından

ayyy masAllah ne kadarlik<3bende o günleri görürüm insAllah:)

tarafından
tam 14 aylik canim bebeğini tutup salliyodu ama simdi ee ee pis pis demeyede basladi :)
(6,396 puan) tarafından
oyy masAllah abla olmuş bize gore o :) Allah daha mutluluklarını göstersin canım:)
tarafından
senin bebisin ne kadarlik canim aminnnn hepsinin inşallah:)
(6,396 puan) tarafından
2 buçuk aylık  canım:)) aminn:)
0 oy
(2,342 puan) tarafından
Amin inşallah canım. Elâ ya da maşallah ☺️ benim kız da arada şebeklik yapıyo içim gidiyo ya ☺️
tarafından
ahh varya zaten bu sevgileri olmasa annelik cok zor simdi telefon elimde ya dikkat cekmek icin neler yapiyo birazdan alir elimden reklam açtım da rahat yazabiliyorum yoksa telefonlar artik onun :)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 115 göst.
0 oy
6 cevap 238 göst.
0 oy
25 cevap 1,261 göst.
18 Şubat 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,230 soru

24,122,058 cevap

333,530 kullanıcı