0 oy
171 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (437 puan) tarafından

Anneler oğlum 6 aylık şuan ek gıdaya gectikk gecen 1 hafta boyunca tadımlarını yaptırdım herhangi bir sorun yaşamadık bu hafta çorba vermek istiyorum e bebekten bu tarhanayı aldım versem sorun olurmu ilk çocuğum tecrubesizim fikir alabilirmiyim

image

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Tarhanaya ben 8.ayda başlamıştım.  İlk zamanlarda sebze agirlikli verdim.
(14,719 puan) tarafından
Günaydın:)
Bende tadımlardayım,patates hariç yoğurt kabak havuç yumurta sarısı sevdı, muza geçsemmiki bügun
(437 puan) tarafından
Ben meyve verdiğim zaman sebzeyi almıyor o yuzden direk sebzeden başladım
(14,719 puan) tarafından
Yoğurt patates kabak havuç yumurta sarısı verdım canım patates haric hepsını sevdı
(437 puan) tarafından
Eline emegine sağlık canım
tarafından
Gunaydin. Bence ufak ufak verebilirsin. Ben yogurduna ezip oyle veriyodum. Her öğünde bolcana ev  yogurdu verirdim.
Dönüşümlü yapabilirsin. Oglen meyve aksam sebze tarzi. Bide ilik suyu kaynatip sebze corbalarinin içine koyardim.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tabi yavaştan başlayabilirsiniz bebek tarhanasina, afiyet bal şeker olsun yarasın kuzuya :)
(437 puan) tarafından
Tesekkur ederim cnm
tarafından
Bu arada Aşçı Anneden aldım ben tarhanalarini, muhallebi karışımlarını, bir sürü şey, hepsine bayıldı, aklında olsun canım, bir de oraya bak bu paket bitince. İnanılmaz güveniyorum onlara, her ürünleri organik ve taze. Bebe bisküvisi falan da çok güzel, elde yapıyorlar seker yok katkı maddesi yok. Bir de bebekler için çok güzel farklı tarifler var, uygulamayı indirip bakabilirsin. Reklam gibi oldu ama alakam yok :) sadece çok güveniyorum diye ek gıdaya başlayan anneler olursa tavsiye ediyorum.
(437 puan) tarafından
Canım tarhanayı yemedi öğurdü tükürdu birde oraya bakim sağol hayatım
tarafından
Ara ara yine dene, çok yeni tatlar ya öyle yapması normal. Olmazsa biraz yogurt karıştırıp dene. Artık deneme yanilmalarla bulucaz neyi sevdiklerini :) ben çok memnun kaldım ordan ama yine de ilk aşamada fazla sipariş verme yemezse kalmasın elinde, diyorum ya benimki hepsini çok seviyordu. Zaten 1 yaşında artık evde ne pişerse onu yiyecek, 6 ay biraz özen gerekiyor o kadar :)
0 oy
(14,719 puan) tarafından
Kızım 5,5 aylık tadımlara başladık bizde benimde ilk bebeğim, araştırmalarıma göre 8+ öneriliyor 
(437 puan) tarafından
Uzerinde 6 ay yazınca birde e bebekten aldım o yuzden guveniyorum açıkcasi
(14,719 puan) tarafından
O zaman doğrudur canım bende aynı senin gibiyim:)
Sebze her şeyi yiyor mu benim kiz bi patatesi sevmedı
(437 puan) tarafından
Yedi  sadece kabağı reddetti
(14,719 puan) tarafından
Her bebek özel canım benim kız da çok sevdı
(437 puan) tarafından
Doğrudur :)) yesinlerde ben herseye razıyım iyi olsunlar her yolu denerim
0 oy
(9,649 puan) tarafından

Benimki herseti yiyodu o ayda:)yer tarhanayi falan bayilirdi

(437 puan) tarafından
Sagol cnm deniycem bugun
0 oy
(1,248 puan) tarafından
Ebe bize 6 aydan sonra çorba verebilirsin demişti canım 
(437 puan) tarafından
Verin dedi de simdi ben cok fazla bilmiyorum corba internetten bakıyorum o gunde e bebeğe gittim bu gozume carpti aldım verip vermemekte tereddut ettim açıkcasi hazır olduğu için kendim yapsam tereddut etmem
0 oy
(6,849 puan) tarafından
Bunu bnm kızım sevmedi Cnm full biber tadı vardi
(437 puan) tarafından
Yaa ciddenmi yapacam birazdan bakim benimki ne tepki verecek
(6,849 puan) tarafından
Vala ziyan etmiyim diye kendi tarhanalaramiza az az kattım Cnm ben. Sen yoğurt çorbası dan basla
(437 puan) tarafından
Yemedi zaten tükürdü  ben birdaha denerim yemezse napim artik
(6,849 puan) tarafından
Başka tarhana bak cnm domates alerjik die biberli yapıyorlar en son mevye tatlı şeyler ver ilk sebzeleri dene

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 188 göst.
0 oy
6 cevap 214 göst.
28 Eylül 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Sgb (2,011 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 178 göst.
27 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Ege'nin annesi❤️ (2,564 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 254 göst.
30 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Mekace (1,562 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,530 soru

24,170,676 cevap

335,839 kullanıcı

...