0 oy
100 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (636 puan) tarafından
Kızım gripleri alıyor hafif ateşi var tek zibina düşürdüm ve ingiliyor uyuyamıyor ilerlememesi için ne yapabilirim doğal yöntemler kızlar. 

2 Cevaplar

0 oy
(18,225 puan) tarafından

Bez ıslatıp koy sürekli ateşini düşürün önce

Doğal yöntem bilmiyorum hasta olunca ilaç kullanınca geçer yani doktora gösterin her doğal yöntem her çocukta aynı etkiyi göstermez 
(636 puan) tarafından
Ya şimdi uyandı süt normalde bu saatte içer ama içmedi biraz emdi uyudu aç karnına ilaç vermek istemedim. Üstünü soydum bez asla bırakmıyor. Gribi çok fazla ilerlemeden doğal yöntemler ile durdurmak istedim için fikir sordum
(18,225 puan) tarafından
İnsllah iyi olur canım ama ilaç az da olsa ver aç karinna çünkü ilaç olmadan da geçmiyor ki malesef
Allah şifa versin insAllah evladına
(636 puan) tarafından
Amin insAllah canım antibiyotik yazdı Dr pnu kullanmaya başladık akşam fitil yaptım ateşi çok güzel düştü şimdi yine çıktı 38.5 boğaz enfeksiyonu olmuş. Yine doğal yöntemler deniyorum herkes hasta ablam hastanede çalışıyor çok çocuk geliyormuş sizlerde dikkat edin
-Reklam-
0 oy
(6,157 puan) tarafından
Cocuklar icib dogal yöntem cok işe yaramıyor ılacsiz ilerletirsin boğaz enfeksiyonu olmussa antibiyotiksiz hic geçmez canım geçmiş olsun kac yaşında
(1,248 puan) tarafından
Katılıyorum
(636 puan) tarafından
18 aylık gece huzursuzdu sonra baktım ateşi çıktı bir anda başka oksuruz var ve burun tıkanıklığı var biraz çok değil hastaneye götüreyim sagolun

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 214 göst.
0 oy
6 cevap 348 göst.
7 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Hilalseyiss61 (87 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 389 göst.
15 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Kederlianne (688 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 173 göst.
26 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nazenin premses (9,920 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,989 soru

24,092,814 cevap

331,860 kullanıcı

...