0 oy
214 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,317 puan) tarafından
Kızlar kaynanmla eltim akşam 7 de geldiler dediğim gibi giriş katında oturyorum bi baktim pencerem caliyo baktim kaynanm npyorsunz dedi noldu oturyoz dedm aç kapıyı dedi neyse actim ama yüz vermedim neyse işte dyo bizde sabahtan kızıma gttik dedi bnde dedm camarim War asilcak kalktim yanlarından cocklar oyuncaklari dagitmisti onları topladim oyalandim yani bna dedi yarın sabah erkenden şuraya buraya gtcm dedm duymamazlıktan geldm snra evine çıktı hiç demedim otur falan neyse eltim kaldı bnde sinirlendim bu yaptığınız hoş.bisiymisydi dedm haklısın wlla kim olsa alinirdi falan dedi bnde yuksek sesle konstm kaynanm sesimi duysun diye duymusta eltime demiş bn oturcaktim.yuz vermedi suratını astı diye oturmadim demiş bn nereye gitsem hesapmi vercem demiş ya konu hesap vermek dglki soncta kadın kadına hepiniz toplanmissinz bnide çağırmak bır bardak çayı çok mu gordnz konu bu sizce smdi daha ne yapmalıyım

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Mesafeni koysan yeterli. Tavir yapmaya gerek yok gibi. Cagirmama nedenleri neymiş peki  
(1,317 puan) tarafından
Bisiy söylemediler
tarafından
Amaaannn salla gitsin. Geldiklerinde yüz vermemeye devam et kız. Vazgeçtim iyi yapmışsın agizlara yapmak gerekiyor. Bana birşey söylediler hep kendjm mesafe koydum saygı bozulmasın dedim ama. Son olayimizdan sonra patladım bende. Kaynana gelmeyi bıraktı kafam kulağım rahat kimse tek kelime edemiyor çünkü ben haklıydım her zaman  herkes de bunun farkında
tarafından
Varsın kötü bilsinler. İyiliği bildiler de mi kötü olduk
(1,317 puan) tarafından
Üstüne tavır yaptm diye bna darilmis hanfendi salı günü annem ve halam gelck akşama bna çaya bnde cagirmicam oda yalnız kalsn
tarafından
Alt ustluyuz ailem geldiğinde ben cagirmiyorum. Çünkü annem ağır bir ameliyat geçirmişti sonrası sıkıntılı kadın evime gelmiş. Onun hasta olduğunu aldırış etmeden, kızının evine gelmiş annemin yüzüne ben kızlarımın evine gitmiyorum dedi yetmezmiş gibi beni şikayet etmeye başladı onu dinlemiyormusum diye. Aileme gitmem konusunda sıkmaya çalışıyordu hanımefendi hiçbir zaman dinlemedim kendi bildigimi okudum. Benim herif sıkıntı yapmayıp kendi eliyle bırakıyor sana konuşmak düşmez bir kere.
-Reklam-
0 oy
(6,289 puan) tarafından
En iyisini etmişsin hatta böyle devam et

Hatta keşke eltine de hiç söylemeden devam edeydin 

Yüz verirsen öyle seni de insan yerine koymazlar bosver kötü olanın yeri 

Ayrıca sende eşinle gez toz dolaş nispet yap onlara 
(1,317 puan) tarafından
Bide salı günü akşam.annem halam falan gelck akşama çaya bna kaynanamı cagirmicam norlde çağırirdim.ama cagirmicam ben bugün nasil yalniz kaldiysam oda kalsn
(6,289 puan) tarafından
Bırak küssün niye sana gelince arka dönüyorlar kendilerine gelende niye küslük bosver takma hiç onlar gibi davran
Derse halan gelince neden cagirmadin deki benim evim ayrı mecbur değilim iyice bir tanısın neyinn ne olduğunu
(1,317 puan) tarafından
Yk cagirmicam cnm bn bugun nasıl yanlız kaldım onlar orda keyif yaptı oda aynısını yaşasın
(6,289 puan) tarafından
Yaşasın canım
Anlıyorum yani kendisi tek gitse bu kadar zoruna gitmezdi ama bana da herkes toplanıp gitse beni çağırmasa
(1,317 puan) tarafından
Kesinlikle ztn norlmalde gttimi görüntulu ariyom.npyn falan dyom ama bu sefer planlo bir şekilde hepsi gtti
0 oy
(612 puan) tarafından
Ben hiç umursamazdım valla ister çağırsınlar ister çağırmasınlar tavır yaparak onları şımartırsın anca seni her sinir etmek istediğinde buna benzer şeyler yaparlar ama umursamazsan onlar kudurur 
(1,317 puan) tarafından
Kız ztn sinirlendiğim.nokta bak 3 görümcem eltim kaynanm. Kadın kadına toplanmışlar bni yok saydılar ondan zoruma gtti
(612 puan) tarafından
Gitmesin zoruna işte hatta ben olsam kaynanamı arayıp güzel güzel konuşup selam söyle herkese öptüm hepinizi derdim
(1,317 puan) tarafından
Normalde böyle yapiyordm ama nasıl desem mesal kaynanm.bna indiği zamn guzel bir yemek yada tatlimi yapsam gorumceni ara gelsn şunu ara gelsn yesin diye zorlana cagirtir ama konu bn olunca bni umursamaz

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 199 göst.
8 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 280 göst.
15 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Arzey (723 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 321 göst.
1 Eylül 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yeni bir ben!!! (306 puan) tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 404 göst.
19 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde E.D_ (460 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,840 soru

24,189,180 cevap

336,807 kullanıcı

...