0 oy
447 göst.
Diğer kategorisinde (1,522 puan) tarafından
Daha çok mülayim, sürekli alttan alarak yumuşak bir şekilde konuşmaya çalışan tartışmasını dahi naif bir şekilde yapan  bir insan mısın yoksa dobra dobra mısınız lafını esirgemeyen, cinslerden misiniz. 

---Ben söyleyeyim tartışmayı şiddetine göre başta yumuşak bir şekilde sürdürürüm karşımdakini genelde yumuşatan ben olurum alttan alarak konuşurum ama eğer ki konu uzadıysa ve de karşımdaki kişi şiddetini artırdıysa konuşmasını laftan anlamıyorsa sesimi biraz yükseltirim fakat çok fazla küfür falan etmem çok nadirdir herhalde.

16 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Sakin başlarım baktım o sakinliği eziklik sanıp üste çıkmaya çalışıyor 1 2 daha alttan alırım sonra Allah ne verdiyse gözüm kararır direk dalarım,bugüne kadar o raddeye getiren 2 kişi öldü ikisi de pişman oldu :D:D

tarafından
Baci sabredemiyorum ben geliyorlar bana sjsjs
(163,485 puan) tarafından
banada geliyolar kirk haramiler gibi sende zamanla takmamayı ogrencen ☺️ umursamadikca daha cok kudururlar
tarafından
Kiz yok laf ettiler diye değil.
Biri anama küfür etti,biri de benim babamın tarlasında bana posta koymaya çalıştı bende kovdum gitmedi sonra dövdüm sjsjs ablası yeğeni geldi yanıma sonra kadın diyor sana horoz kesecem o bela ile sen başa çıktın sjshhsh
(163,485 puan) tarafından
hahahahahahaha
(1,522 puan) tarafından
Heh bende aynı sakinimdir ama sınırı aşana kadar sınır aşınca da durum yok. Bu aralar helede içimde tutamıyorum hiç bişe kesin söylerim ama oda sakin bi şekilde olur
-Reklam-
0 oy
(7,101 puan) tarafından
Asla yumsak olaamam  ille de hakliysam onu ispatlarim ve ispatlayan kadar susmam ... Tartışma varsa asla alttan almam alamam;););) 
(1,522 puan) tarafından
Vay beee. Yapı meselesi ya . Ben bazen salllamamayı çok seviyorum
(7,101 puan) tarafından
Ya bide karşıda ki ne bağlı .... Bir adam susan kadını sevmez... Susunca de.li olur susar inadina öyle alt eder ... Bir adam konuşmasın ister konuşursun ...  Sürat asilmasindan hoşlanmaz sürat asarsin yani bir şekilde deli edersin
0 oy
(8,821 puan) tarafından
Ben sinirlendigimde asla kavga etmem ya da kırıldım ettim demem mesafe koyarım samimi davranmam umursamam. 
(1,522 puan) tarafından
Oda değersiz olduğunun farklı bir göstergesi kimisi de öyle yapınca çıldırıyor
0 oy
tarafından
Dişe diş kana kan: D cıldırtır oturur izlerim: d
(1,522 puan) tarafından
Bide izleme işi var hı heyy anam hey
0 oy
(7,986 puan) tarafından

Bir zamanlar susardim laf atmazdim ama şimdi herşeyi diyorum pat pat çok yüz verdik zamanında tepemize çıktılar :devil:

(1,522 puan) tarafından
Yüzsüz insanlar a yüz vermicen arkadaş Hakk etmiyorlar
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Tartışmanın çeşidine bağlı alttan aldığım zamanda olur üste çıkıp tepindiğimde
0 oy
(3,304 puan) tarafından
Konuya göre degisir ya. Ama genelde sakinimdir
(1,522 puan) tarafından
Bende öyle
0 oy
tarafından
Ben bir tepki gösteririm felekleri şaşar :D tartisma anında kesilir :D
(1,522 puan) tarafından
Ne çok babayiğit ler var maşallah maşallah
tarafından
Babayiğitlikle alakası yok sessiz olursan ezilirsin mal gibi içine atarsın sonra da o dert seni yer bitieir hepsi bu
0 oy
(1,916 puan) tarafından
Pat küt girerim hicte cekinmem lafımı sakin kalamam asla sinirlendigim olayda hele kullanıldigimi enayi yerine konuldugumu hissedeyim o kisinin vay haline..
(1,522 puan) tarafından
Doğduğuna pişman edecek kabiliyeti görüyorum sende
(1,916 puan) tarafından
Onu nasıl gördün:))
0 oy
tarafından
Ben hakliysam o evde yer yerinden oynuyor gerçekten de oynuyor 
(1,522 puan) tarafından
Haklı olsan da karşındaki ikna için yada anlması ılımlı olmak gerekir bence ilk başlarda
0 oy
(973 puan) tarafından
Ben hemen pencelerimi çıkarırım hazırdır penceler çıkmaya yani
(1,522 puan) tarafından
Senden korkulur desene
0 oy
(1,404 puan) tarafından

Eskiden sinirlendim mi eyvahlar olsun ya cam cerceve asagi inerdi ya da kendime zarar verirdim gordugum tedavilerde sonuc vermedi simdi 6 aylik bir hanimagam var cikiyorum balkona yakiyorum bi sigara bi temiz havami aliyorum iceri giriyorum cunku evladima en buyuk  ornek olacak kisi benim :)

(1,522 puan) tarafından
Wayyy beben etkili ilaçmış  evlat gerçekten. Allah kaderlerini güzel yazsın inşallah
(1,404 puan) tarafından
Amin butun evlaflarimizin  bi yeede okumustum evlatlariniz sizin aynanizdir gibi birsey o cumle cok etkili olmustu davranislarimi degistirmemde
0 oy
tarafından
Ben uzulecegime o uzulsun der aklimda ne varsa soylerim.

Bencilce ama hayat bunu ogretti bana..ben kaldirabiliyorsam karsimdaki de kaldirabilir.
(1,522 puan) tarafından
Herkeste kaldıramıyo ama bence
0 oy
tarafından
Duruma ve kisiye gore degisiyor bazen mahalle cingenesi bazen ingiliz kraliyet ailesi edasiyla tartisirim :D
(1,522 puan) tarafından
Wuhuu
0 oy
tarafından
Normalde ılımlı biriyim ama baktim ki karsidaki muhatabimin uslubu bozuk sacma sapan davranislar sergiliyor direkt köpekk çekerim. 
(1,522 puan) tarafından
Bazıları da hak ediyor
0 oy
(4,385 puan) tarafından
oyun oynamayanlardanim

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 224 göst.
0 oy
16 cevap 523 göst.
19 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sevilremzi (220 puan) tarafından soruldu
0 oy