0 oy
1,362 göst.
Diğer kategorisinde (256 puan) tarafından

Sürekli başımda tutturdu sezaryen yap baglattir daha doğurma diyor ya iki oğlum var biri 11 biri 7 yaşında Allah nasip ederse buda kızim olucak 28 günüm kaldı devlete gidiyorum suanlik hiçbir sorun yok normal olur dedi doktorda diğerleri normal olunca devlette eşimin arkadaşı var ona söyleyin ayarlasin sezeryanla yapcakmisim doktor normal diyor bende normal istiyorum diyorum ben sezaryen le yapamam eşime de diyor sürekli bağlatsin diye oğluna aciyomus yazık mis hasta olurmuş tutarsa ne alaka ya bide bunun günahı yokmu doğurganlığı önlemiş oluyorsun sonuçta daha düşünmüyorum TM çocuk ama rabbim ne dilerse o olur ablamlar baglattilar eniştem şimdi çocuk istiyor ama yapacak biseylwr i yok artık 

26 Cevaplar

0 oy
tarafından

Sanki 7. Cocugun. Olur mu öyle sey ya 2. Cocukta insan hemen bıkıp baglatir mi?Allah korusun bazen saglik icin bile kardes yapmak sart oluyo. Hayatin ne getiricegini bilemezsn kendini kisirlastrmak günah. Saglam bi korunma yontemi denersn yada spiral taktirirsin..olursa da olur Rabbimin takdiri. Ay kendi ogullari bakiyo sanki cocuga. Isten gelip 1 2 saat sevcekler iste

-Reklam-
0 oy
(192 puan) tarafından

Canım bende bqglatmayi düşünüyorum yani kesin gibi eşim istemiyr ama bağlatcam iki oğlum var buda kız çök da düşünüyorum kaybetme korkusu olusiyr bende sanki çocuklarımı kaybedecek misim gibi

(256 puan) tarafından
Yapma derim cnm durumdan dolayı mı bilemiyorum ama ablamlar zamanında yaptı baglattilar şimdi istiyoalr tekrar tek kızı var iki oğlu cocuklarida istiyor ama arastiriyordu nasıl yapılır diye annemde kızıyor oda istemiyor hiç yeter büyümüş daha diye
0 oy
tarafından

sakin dinleme canim kaynananı falan kocan dese bile kabul etme cok günah bağlatmak Rabbim ne dilemişse o olur

0 oy
(9,920 puan) tarafından

Bi dakıka da senın bedenıne o ne karısırmıs?dınlesme canjm bu benım kararım benım bedenım de.Kadına bak ya 

0 oy
tarafından

Seni kestirip bictirmeye  merakli galiba kaynanan dedigin gibi ilerde bi tane daha isterseniz nolcak spiral taktir canim kaynanan o kadar merakliysa kendi olsun sezeeyan o baglatsin

0 oy
(93 puan) tarafından

Birsey derdim ama NYSE ezan okuyor

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 693 göst.
12 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Eda06 (3,739 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,066 göst.
0 oy
7 cevap 490 göst.
25 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde vellenizanim (1,121 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 437 göst.
14 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Alyakus (2,667 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,974 soru

24,079,873 cevap

331,139 kullanıcı

...