Sürekli başımda tutturdu sezaryen yap baglattir daha doğurma diyor ya iki oğlum var biri 11 biri 7 yaşında Allah nasip ederse buda kızim olucak 28 günüm kaldı devlete gidiyorum suanlik hiçbir sorun yok normal olur dedi doktorda diğerleri normal olunca devlette eşimin arkadaşı var ona söyleyin ayarlasin sezeryanla yapcakmisim doktor normal diyor bende normal istiyorum diyorum ben sezaryen le yapamam eşime de diyor sürekli bağlatsin diye oğluna aciyomus yazık mis hasta olurmuş tutarsa ne alaka ya bide bunun günahı yokmu doğurganlığı önlemiş oluyorsun sonuçta daha düşünmüyorum TM çocuk ama rabbim ne dilerse o olur ablamlar baglattilar eniştem şimdi çocuk istiyor ama yapacak biseylwr i yok artık
Sanki 7. Cocugun. Olur mu öyle sey ya 2. Cocukta insan hemen bıkıp baglatir mi?Allah korusun bazen saglik icin bile kardes yapmak sart oluyo. Hayatin ne getiricegini bilemezsn kendini kisirlastrmak günah. Saglam bi korunma yontemi denersn yada spiral taktirirsin..olursa da olur Rabbimin takdiri. Ay kendi ogullari bakiyo sanki cocuga. Isten gelip 1 2 saat sevcekler iste
Canım bende bqglatmayi düşünüyorum yani kesin gibi eşim istemiyr ama bağlatcam iki oğlum var buda kız çök da düşünüyorum kaybetme korkusu olusiyr bende sanki çocuklarımı kaybedecek misim gibi
sakin dinleme canim kaynananı falan kocan dese bile kabul etme cok günah bağlatmak Rabbim ne dilemişse o olur
Bi dakıka da senın bedenıne o ne karısırmıs?dınlesme canjm bu benım kararım benım bedenım de.Kadına bak ya
Seni kestirip bictirmeye merakli galiba kaynanan dedigin gibi ilerde bi tane daha isterseniz nolcak spiral taktir canim kaynanan o kadar merakliysa kendi olsun sezeeyan o baglatsin
Birsey derdim ama NYSE ezan okuyor
1,469,974 soru
24,079,873 cevap
331,139 kullanıcı