Herkesin sırrı sorunu sıkıntısı olabilir buna lafım asla yok kimsenin kimseye herşeyi anlatmasına da gerek yok
Teyzem sürekli milletin malını mülkünü yaşantısını takip eden değişik bir insan ister ki kimse kızlarından durum olarak iyi olmasın defalarca ona huzurun önemli olduğunu anlattığımız halde bir nevi hep kıyaslama hep rekabet halinde bende dahil mutluluğumu gezmemi yaptıklarımi asla anlatmaz ama en ufak hata sorun olsun hemen yüzüne vurur
Neyse kızının 1 senedir eşi ile sorunu var adam maddiyat olarak iyi ama eşine bakmaz cimri yedirmez gezdirmez kendi kadar yapar herşeyi bunu geçen seneden çoğu kişiden duydum kuzenim defalarca annesine gelmiş her defasında başka şeylerle ört bas ermiş teyzem 5 ay şehir dışındaydm geldi bana bi hal hatır sor hemen başladı anlatmaya bende dedim ki teyze sen milleti anlatacağına bende böyle böyle şeyler duydum kızın avukata vermiş kocasını anlasamayip geri atmışlar kocası bakmıyor herşeyi sen idare ediyorsun diye kıpkırmızı oldu güldü birşey demedi sonra gülüyorum bu laflara dedi öyle olsa kızım bir dkka durmaz dedi e dedim belki idare ediyordur kalktı elini yüzünü yıkadı sonra diğer teyzem geldi konu kapandı sizce söylemek ile hatamı ettim