0 oy
189 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (385 puan) tarafından
3yasında oglum kansızlığı var ferrozınc surupverdı doktoru bı aylık daha kullanalı 5gun oldu hafıf kararmalar mevcut şurubu verdıkten sonra dıslerıni fırçalıyorum ıctıkten sonra bol suda ıcıyor ama fayda etmedı çok sınır oldum vermıcem ılacı desem faydasını kesmıs olurum sabah akşam aç karna pancar pekmezine başladık . Esıme birisi soylemıs . Doktor aslında şurup vermeyecekti dırek ıgne yazacakmış ama soneabelkı toparlar surup bereyim dedı . Ne onerırsınız 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben post açtım  bak bir canım öncekilere 
tarafından
Birde ben kaşıkla  vermiyorum siringayla burnunu sıkıp sıkıyorum dişlerine gelmeden tutuyor ama yine de kararmisti
(385 puan) tarafından
Sırıngayla denedık gene aynı oluyor ua canm. O bahsettıgın fırçadan deneyım bırde
tarafından
Dene canım dene çok belli belirsiz kaldı benim oğlumda çok şükür
-Reklam-
0 oy
(2,704 puan) tarafından
Süt dşleri dökülecek zaten neden bu kadr takıyosunz kı bende fısfıs şişe var onunla verıyorum agzına cok bulastırmadan yutuyor diper türlü tükürğyor sevmıyordu sizde böyle bişi deneyebılırsınz hemen akabıne agzını yılarsanz olmaz bişi
(385 puan) tarafından
Hiç çürüğü olmayan çocuğumda böyle görünce hoşuma gıtmıyor ha çürüğü oladabılırdı ama dökülene kadar öyle durmasını sevmıyorum .
(2,704 puan) tarafından
Bılemedım:)
0 oy
(12,271 puan) tarafından
Aynı sorunu yaşadım hala kullanıyoruz bana yoğun bakım doktor u dalında uzman asla kararma yapmaz

Bol su ver dişlerinde ki deforme değer düşüklüğünden dedi dua et bir tek bur sorun olsun organ yetmezliğine kadar gidiyor kansızlık dedi  değerleri kaç 
(385 puan) tarafından
37,6 Ferritin canm . Bi oncekı postta atmıştım degerlerıni oradan bakabilirsin anlıyorsan
(12,271 puan) tarafından
Tmm canım dur bakayım
Kan değeri mi bu
(385 puan) tarafından
Bakabıldın mı canm . Bize bunun onemlı olduğunu ve dusuk olduğunu soyledı doktorumuz bugün çocuğuma vermedim şurubu esımle ocean marka almaya karar verdık o kararma yapmıyormuş yanı o ıyıyse onu önersin
0 oy
tarafından
Ya bizde o kan ilacını kullanıyoruz onu kullandıktan sonra üst dişleri siyahlaştı fırça ile fırçaladm çıkmıyor 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 207 göst.
14 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde MYK (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 106 göst.
21 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 164 göst.
21 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Benvesen (161 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 455 göst.
29 Mayıs 2019 Diğer kategorisinde Mınıkkız7 (13 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,867 soru

24,091,281 cevap

331,758 kullanıcı

...