0 oy
294 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (134 puan) tarafından
Ayyy açlıktan bayılcam ismi aralıklı oruc ama yeminle oruc gibiyim enn zor diyet bence buymuş aralıklı oruc hıc sevmedim seni sen cok zorsun. Ara öğünlü daha kolaydı ama oda işe yaramıyor ki. 

9 Cevaplar

0 oy
(163,285 puan) tarafından
vicuduna uygun olmayan bisi yapma birisi bayilmisti burda aclikdan dikkat et
(134 puan) tarafından
Aaqq cidden mi el ayak titredi yanı o kadar acıkdm
-Reklam-
0 oy
(2,743 puan) tarafından
Nasıl ara öğünlü işe yaramıyor ? Ben diyetisyenle yapıyorum valla ara öğünlerim de çok güzel. 1 ayda 73 den 67 ye düştüm 
(2,743 puan) tarafından
Evet kız niye yalan söyliyim valla :D hemde tıka basa doyıyorum. Emziren anne diyeti üstelik :D
(1,129 puan) tarafından
Kız bu diyetisyenle çok pahalı mı ya
(2,743 puan) tarafından
Benim ki çok uygun 200 TL aylık
(2,743 puan) tarafından
Ama uzman diyetisyen ben çok araştırdım. 500 desede tamam derdim çünkü araştırdıklarım çok pahalıydı. Bir de uzmanlığı filan olduğu için onu seçmek istemiştim zaten. Şu an çok memnunum. 2 ay olacak neredeyse verdiği liste vs harika. Aklıma takılan her şeyi mesajla soruyorum. Mesela yemeği cozuttuğum günler hemen dengeleme filan yaptırıyor. Sürekli iletişim halindeyim. Zaten çok minnoş biri ya çok tatlı bi kadın
(1,129 puan) tarafından
Çok sanlisin kız:) acaba online var mı?hangi sehirdeisn ben gebelikte sağlıklı beslenmek istiyorum bu şekilde kilo veren ve bebeği sağlıklı gelişen çok kişi var dengeiz yemelerimiz bizi bitirdi:))
0 oy
(6,675 puan) tarafından
Evet dengesini şaşırtıyor insanin 
(134 puan) tarafından
Aaa sende mi denedin  cok kotu dimi
(6,675 puan) tarafından
Yok ben denemedim kuzenim hep deniyor çok kötü yapma diyorum
0 oy
tarafından
Oruç tut daha iyi
0 oy
(3,516 puan) tarafından
Su içe bilirsin canım benim.
(3,516 puan) tarafından
Zkrluyorsa direk başlama. Alıştırma yap. Bende direk uygulamaya çalışınca feci baş ağrım olmuştu. 1 hafta alıştırma yap. Acıktığında az bi atışyırmalık al.
0 oy
tarafından
Aralıklı oruç nasıl oluyor?
(688 puan) tarafından
Mesela akşam 5-6 gibi yemeğini yiyorsun sabah 12 ye kadar hiç birşey yemiyorsun sadece sıvı alıyorsun 12 de kahvaltıni yapıp geri akşam yemeğini bekliyorsun
tarafından
Aa ben bunu yapıcam bakalım dayanabilecek miyim  peki verdin mi kilo ?
(688 puan) tarafından
Evet canim odemlerim gitti  haftada 2 kilo ve gözle görülür değişimim oldu sen YouTube araştır bır sürü video var ve baya kişi bununla zayiflamis
0 oy
(7,117 puan) tarafından
Bana göre de en uygun beslenme biçimi. Yeri geliyor 24 saat besleniyorum.
0 oy
tarafından
Ara öğünlü diyet niye işe yaramasın ki 7 haftadır diyetteyim gayette işe yatıyor 
0 oy
(688 puan) tarafından
İnanki bende diğerlerini yapamıyorum bu aralıklı oruç ta okadar rahatım ki kuş gibiyim her yerim rahat oluyor ben çok severek uyguluyorum hem bu bir deiyet değil sağlıklı yaşam biçimi 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,465,867 soru

24,022,219 cevap

328,270 kullanıcı

...