0 oy
1,951 göst.
Diğer kategorisinde (1,529 puan) tarafından
İkinci bebeği daha 7 8 aylık büyük kızı 3syaşında şimdi tekrar hamileymiş:)) bu sefer erkek cinsiyeti beklemişler söylemek için kaynanamda bana laf sokuyo senden ne zaman gelecek haber diye :)) eşimde şimdiden başladı el doğruyo sen doğuramıyon demeye sinir insanlar bu baskıyla nasıl olacak bilmiyorum valla

28 Cevaplar

0 oy
(9,920 puan) tarafından
Aslında Allah sana kaç kurtul diyo da neyse senın demenle mı dogum oluyomus Allahı kım sanıyor bunlar
(1,529 puan) tarafından
Kız birkere kaçtım babam gile kadar yine aldılar getirdiler:)) Rabbım verecek tabiki eski kafalarla uğraşması zor
-Reklam-
0 oy
(7,369 puan) tarafından
Allah vergisi özel siparişle olmuyor deseydin tövbe tövbe herkes te herşeyi eleştiriyor manslalh 
(1,529 puan) tarafından
Kocanın ailesi maalesef her şeyin içinde oluyor bizimkiler en azından öyleler ama bir maddi derdin olsa kapını çalmazlar
(7,369 puan) tarafından
Valla ya banada diyorlardı hastaneye git falan diyordum biz istemiyoruz kimseyede açıklama yapmak zorunda değilim ne zaman ne yapacağımıda size sormayacam dedim bir daha kimse ağzını açmadı
(1,529 puan) tarafından
Eltim benden sonra evlendi benden fazla çocuğu varya onun lafını sokuyorlar o hayatını çocuk bakmakla geçirmek istiyorsa banane dimi ama eski kafalar işte
(7,369 puan) tarafından
Yani herkes şart değil ne kadar ister ne kadar bakabilirse yani illa 3 4 olması gerekmiyir
0 oy
tarafından
Sen doğurmak zorunda değilsin bunu sen istemeyebilirdin her kadın doğurkak zorundami ya sinir oldum eşine bu lafların altina kalma benim bir tüp tıkalı diğeri kist uzatmis eşim çocuk için evlenmedim senle dedi bak hamileyim rabbimin mucizesi Allah'ım en yakında sanada nasip etsin
(1,529 puan) tarafından
Ay allahım sana bağışlasın inşallah kucağına almayı nasip etsin banada bir evlat daha nasip etsinde bunlarda göğe ersin
0 oy
tarafından
Hayattaki tek basarisini evlenip her sene pespese cocuk dogurmak olarak goren bir kadinla yarismiyorum deseydin.

Marifet cunku onunu arkasini dusunmeden dogurup durmak.
(1,529 puan) tarafından
Valla doğru söyledin canım her yıl hamile zaten eline geçmişken doğuruyo marifet doğurmak değil ki onları büyütmek
tarafından
Birak bosver, her sene dogurmaya devam etsin o. Herkes doguruyor. Dedigin gibi marifet yetistirmekte
0 oy
(53,898 puan) tarafından
hayirli saglikli olsun insallah erkek olsun diye mi ju çaba ilk ikisi kiz mi
(1,529 puan) tarafından
Evet iki kızı var bunada erkek demiş doktor 4 aylık Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah kocası pipisini görmüş sülaleye anons etti görgüsüzler:)) bu gün öğrendik beklemişler cinsiyet belli olana kadar
(53,898 puan) tarafından
pipisinin resmini cekip cerceve yapmasın da ☺️
(1,529 puan) tarafından
Profil resmi yapar benim tahminim le:))
(53,898 puan) tarafından
olabilir☺️
0 oy
tarafından
Ne kadar Bostan muhabbet sizene kim ne kadar dogurysa 
(1,529 puan) tarafından
İsterse 10 tane doğursun sorun o değilki zaten eşimin benden istemesi
tarafından
Eşinde çocuk mu ya , önce sana sonra kendine güveniyorsa yapsn zorla olck degil ya
0 oy
(2,743 puan) tarafından
Mesela sadece doğurmak mı? Önemli onlara iyi bakabilmek. Ayrıca peşpeşe doğurup psikolojisini bozulan bunu çocuklarına yansıtan ve travmatik çocuklar yetiştiren bi sürü insan var. Önce anne mutlu olacak sonra çocuk. mutlu anne = mutlu çocuk 
0 oy
(3,000 puan) tarafından
Ben kızımı doğurdum eltim gebe kaldi oğlan doğurdu ben oğlumu doğurdum şimdi o gebe :D bakalım ne gelecek :D
(1,529 puan) tarafından
Sidik yarışı gibi desene :))  benim eltimde erkek olsun diye uğraşıyordu sonunda muradına erdi Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah birde bana tekrar evlat sahibi olmayı nasip eder Rabbım inşallah

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 1,500 göst.
29 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Milkasu (805 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 2,632 göst.
2 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nihalllll (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,043 göst.
20 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde Nur8 (2,788 puan) tarafından soruldu
+4 oy
45 cevap 1,861 göst.