0 oy
131 göst.
Diğer kategorisinde (1,193 puan) tarafından
onceleri 4 veya 5 gun az da olsa adet olurdum simdi 2 gun suruyor artik oda aşırı fazla degil en fazla 3 ped degistirirsin o derece az sizce bir sorun mu var doktora gitmeyi dusundum korktum açıkçası

3 Cevaplar

0 oy
(2,770 puan) tarafından
Dikkat et yavaş yavaş menepoza girebilirsin muhakkak git
(1,193 puan) tarafından
kiz bnde ondan korkuyorum hamile kalmadan once ds boyle birsey var gibiydi sukur hamile kaldim simdi minigim 18 aylik gun gectikce azalmaya basladi şu son birkac aydir 2 gune dustu endiselenmeye basladim
-Reklam-
0 oy
(14,196 puan) tarafından
Doktora gitmelisin 2 gün baya az 
(1,193 puan) tarafından
aynen ya bnim acil gitmem lazim galiba
0 oy
(5,198 puan) tarafından
Canım baya adetin azalmış,yaşın kaç hani mevsimsel yada hormonsal falanda olabilir ama erken menopoz gibi birşey de olabilir bence dra git sen
(1,193 puan) tarafından
ya canim aslinda bu cocugumda zaten zor oldu hatta cocuk olduktan sonra 6 7 ay dikkat ettim 1 yildir korunmuyoruz bile ona ragmeb hamile kalmadim bazilari emziriyorsun sut koruyor diyor ama emzirip hamile kalanlari da cok duydum muhtemelen bnimki menopoz gibi ve yasim daha cok genç ya off icim cok sıkıldı dah 27 yasindayim ya
(5,198 puan) tarafından
Sen dra git Dr sana yumurta kalite arttırıcı ilaçlar vitaminler falan var onlardan belki başlatır elbet vardır bir çaresi ama ihmal etme hemen git tedavine başla yaşın gencmis inşallah gene olur hatta eşinde gitsin beraber vitamin falan kullanın
(1,193 puan) tarafından
aynen canim sagol bn bir an once bunu ciddiye almaliyim zaman aleyhime işliyor gibi hissettim  iyice
(5,198 puan) tarafından
Evet canım sen bunun peşini bırakma ihmal etme Allah'ın izniyle olur inşallah Dr git erteleme
(1,193 puan) tarafından
amin canim insallh

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 318 göst.
2 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde emyy (5,123 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 194 göst.
0 oy
11 cevap 288 göst.
4 Haziran 2024 Diğer kategorisinde prensbioglum (353 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 294 göst.
16 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,278 soru

24,083,946 cevap

331,358 kullanıcı