0 oy
385 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kaynanamın teyzesi olarak. Eşim anneme çok çektirdi dedi. Kaynanamın bu kadar çok hala mesele etti olaylar var iken. Ben eşimle hala kavga ediyor iken. Kaynanam herkese sitem ederken. Ben şimdi nasıl cevap vermeliyim. Kaldı ki sürekli beni beğenmeyen yemeğimi beğenmeyen eşimin cümleleri ile uğraşıyorum.  Kışın 3 ay boyunca Babannemler bizde kalacak. Erken saatte kalacaksın. Yemek temizlik yapacaksın diyor. Buyursun kalsın derim. Lakin. Eşim bir de bu yüzden kavgalar edeceğimizi düşüyorum. Eşim çünkü dedem benden duyduğun şeylerin daha fazlasını duyacaksın da dedi. 

6 Cevaplar

0 oy
(3,304 puan) tarafından
Bakmak zorunda falan degilsin. Gelen 3ve ayak uydurdum ezdirme bu kadar kendini
-Reklam-
0 oy
(4,054 puan) tarafından
Bu kocalar niye ezdirirler ki anlamıyırum niye mecbur bırakıyorlar
(1,453 puan) tarafından
Bende buna çok şaşırıyorum ya
0 oy
(5,482 puan) tarafından
Kaynananın yanında kalsın neden sende kalıyo anlamadım
0 oy
tarafından
Mecbur değilsin. Madem sen onları evine kabul ettin eşin de değerini bilecek ve sana söz edip ettirmeyecek!! Alıştırma asla kimseyi öyle...
0 oy
(6,435 puan) tarafından
Vallaha eşim böyle bir konuşma yapacak bilemiyorum ne mecburiyetin varmış ki birde laf söyleyecek daha fazlasını duyacaksın demiş
0 oy
(8,792 puan) tarafından
Eşin Allah razı olsun diyeceğine bir de  bunu şunu yapacaksın falan diye  emir mi veriyor ?  Yerinde olsam gelmesinler istemiyorum kimsenin nazını çekemem kimse için kendimi yoramam derim.
tarafından
Bana sorulan bir şey yok. Eşim direk kışın köyden gelip 3 ay kalacaklar. Dedi galiba devamlı olacak bir şey

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 789 göst.
9 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Miraysu (2,938 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 312 göst.
26 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Tugbaank (349 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,093 göst.
+1 oy
24 cevap 930 göst.
15 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu