0 oy
161 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (57 puan) tarafından
Kızlar selam hayırlı cumalar 

Rahim usgde kalp şeklinde gözüktüğü için rahim filmi çekilmesi gerekiyor sizce anestezi altında mi yoksa normal mi çekilmeli daha önce çektiren varsa yardımcı olabilir mi nasıl çekiliyor çok acıyor mu çok korkuyorum şuanda regli 3. Gün bu gün bittiği gibi cekilcek ama karar veremedim anestezi altında mi yoksa normal mi yaşayanlar yorum yaparsa ona göre karar vericem

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben üniversite hastanesinde anestezi siz cekilmistim. Anlık bir acı oluyor sonra acı falan kalmıyor. Ama benim doktorum adetin 6. Günün den sonra çekilmesini istemişti galiba 
(57 puan) tarafından
Regli bitiminden sonra ki 3 gün içinde çekilecek ne kadar süren bir işlem acaba
tarafından
5 dk falan sürüyor canım.
Bide hsg den sonra biraz kanama oluyor
(57 puan) tarafından
Peki o kanama zararlı mı neden kanama oluyor ki
tarafından
Çok normal canım çünkü rahime yapılıyor işlem.
Herhangi bir zararı yok
(57 puan) tarafından
Çok sağol canım verdiğin bilgiler için
tarafından
Rica ederim canım
-Reklam-
0 oy
(3,748 puan) tarafından

Tabi ki anestesisiz.

Doğumun tek 1 sancısı gibi. Prova olur sana:P

(57 puan) tarafından
Çok sağol canım hepsini yanımda götürcem inşallah senin gibi çabuk atlatırım kime sorsam korkuttu çok kötü diye ama iyiki size sormuşum içim rahatladı
(3,748 puan) tarafından
1-2 saat öncesinden güclü ağtı kesici ala bilirsin. Ben ağrı kesici de almamıştım.  Hastahaneden çıktım, sıcak çay içdim, market alış verişi yaptım eve öyle döndüm.
Ama işlem sonrası muhakkak üzerini sıcak giyin, soğuk almasın seni. Kalın yun corab giy, kalın şalla belini sar, havalar soğudu. Terliksiz gezme. Duşunu bir kaç gün aksat.
Ve ben işlem sırası enfeksiyon kapmışdım, en korktuğum şey olmuştu. Antibiotik tedavisiyle toparladım.
Ve asla temizlik yapma, ağır birşey kaldırma, ittirme, soğuk su içme. 1-2hafta kendine dikkat et.
Ertesi gün halı yıkamıştım ben:(. Kaynanam dinlendiğim yerden çağırdı, ağır masaları kaldırmama yardım et dedi. Belki de bunlar bünyemi zayıflatmıştı.
Antibiotikden sonrakı ay soğan kürü de içdim, tamamen kasık ağrım geçti.
(429 puan) tarafından
Canim yaptirdinmi sen? Bende düşünüyorum çok ağrilimiydi?
(3,748 puan) tarafından
Yaptırmıştım canım. Anestesisiz. Bir kaç saniyelik sancı. Sonra da git gide hafifliyorsun. Ben hastahaneden çıkıb markete gitmiştim
(57 puan) tarafından
Yaptırdım canım ben boşuna anestezi alma çok hafif ilacı salinca ağrı oluyor oda saniyelik  hiç korkma bende boşuna korkmusum

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 526 göst.
27 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Eslo (800 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 578 göst.
23 Şubat 2021 Diğer kategorisinde RoDestDaaa Kuzumm (327 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,883 soru

24,091,546 cevap

331,774 kullanıcı

...