0 oy
113 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlarrr 2 buçuk  ay oldu doğum yapalı ve aşırı korkuyorum ikinciye gebe kalırım diye. Spiral istemiyordum ama taktırıcam sanırım. Nasıl oluyor anlatır mısınız. Taktırmadan önce gebelik testi yapılıyor mu  adetken mi takılıyor. Takılmadan önce başka testler var? Bir de şey taktırmak isityorum ya bir güne randevu alsam o gün içinde takıyorlar mı yoksa o gün gidince başka bir gün mü çağırıyorlar. Bana süreci anlatacak olan var mı? Sizde değişiklik oldu mu taktırdıktan sonra. Acı hissettiniz mi 

3 Cevaplar

0 oy
(154 puan) tarafından
Randevunu alıyorsun  kanmi alıyorlar udrosondami bakıyorlar hamile olup olmadığına ben baya oldu taktirali 3 sene olcak hamile olmadığını görüyorlar masaya geçiyorsun Bi alet var o alet ten tık diye Bi ses geliyo hafif Bi agri oluyo hiç bisi hissetmiyorsun esinin haberi olmuycaksa kısa kestirwbiliyosun ipini birazda kanaman oluyo adet günleri BİRAZ ağrılı ve uzun oluyo bu kadar korkulacak hiç bisi yok yani
tarafından
O ipi dışarda mı kalıyor. Yoksa aynı doğumda atılan dikiş gibi eriyip gidiyor mu peki
(2,743 puan) tarafından
Bende bu ip meselesini merak ediyorum
-Reklam-
0 oy
(7,369 puan) tarafından
Adetliyken de adetsizkende takılıyor adetsiz taktırirsan yasa gereği geaalik testi istiyor başka bir test yok ebeler rendavu verebiliyor sonrasında aynı günde takabiliyor o hastaneye bağlı 
0 oy
tarafından
Post yukarııı

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 243 göst.
7 Aralık 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde EbEn... (2,659 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 93 göst.
14 Eylül 2025 Diğer kategorisinde ryaaygt (428 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 262 göst.
8 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde ryaaygt (428 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 195 göst.
11 Nisan 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esmira (3 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,512 soru

24,401,668 cevap

350,183 kullanıcı

...