0 oy
233 göst.
Diğer kategorisinde (72 puan) tarafından
Kizlar dün yatak odası takımı aldık bugün temizledim ettim tam uyucaz heryer pire yatak başlığı yastıklar yatak napmamiz lazım Allah askina kasintidan yatamiyom

9 Cevaplar

0 oy
(116 puan) tarafından
Merhabalar,

Açık alandaki pireler için mazot sıkarız ama ev içerisinde hiçbir çözümü yok. Ciddiyim. Elinizde kolonya gezebilirsiniz, sizi ısırdığında hemen öldüreceksiniz ve kolonya dökeceksiniz. Çok üzüldüm bu durumunuza çok geçmiş olsun. 
(72 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim maf oldum
-Reklam-
0 oy
(159 puan) tarafından
evi ilaclatmak lazim
(72 puan) tarafından
İlaçları az kuzum
0 oy
(1,737 puan) tarafından
Cnm lavanta kokusu sevmiyorlarmis  bi lavanta kolonyası alıp  sprey kutusuna koy ve evin her yerine yatağınızda üstünüze sıkın lavanta yağı da olur suya karıştırıp sikabilirsin bende lojmanda oturuyorum koy fln çok yakın otobüse bindiğimde üstümde gelmis bi tane evde 1 ay boyunca yedi beni yakalayamadım sonra bunları uyguladm  en son da ebeveyn banyosunda yakaladım öldürdüm sukur daha yok ama çok fena zıplıyor zor yakaladım 
0 oy
(802 puan) tarafından
Ay ay çok birsey gecen senede bizim başımıza geldi evlerde allahtan çok yoktu valla heryeri ilacladik bütün esyalarimizi yıkadıktan  silemediğiz köşe kalmadı isiriyorlarda şeref sizler :)) beyaz çarşafla serdim yerlere öldürmesine dert olmuyolarda hemen sözde çok varmis nasil baş edersiniz bilmiyorum yataktan geldiyse öylece o yatak cope
(72 puan) tarafından
Heryerim bulgur gibi şişti hergun evi siliyorum ilaclatcam
(802 puan) tarafından
İsiriyorlar malesef
0 oy
(315 puan) tarafından
Çok çabuk ürüyolarr halı altına yumurtlar genelde hergün tek çaresi güzelce heryeri ilaçlama canım başka çare yok
0 oy
(7,808 puan) tarafından
Canım aldığın yerle görüş onlar yumurta falan bırakmıştır yatak başı çevresine onu evinden çıkart bence yoksa durup durup türerler başını sonunu alamazsın.
0 oy
(14,834 puan) tarafından
İmparator diye kuvvetli bi ilaç var biz onu kullandık açık renk carsaflar kiyafetler kullanın gördüğünüzü sıcak suya bırakın ancak sıcak su öldürüyor onları ilaç ağır ama evde bulunmayın bi kac saat ve iyice havalandirin daha sonra temizleyin halıların arasına bile giriyorlar küçük bebek yoksa halıları kaldırabilirsiniz 
(72 puan) tarafından
Var kuzum bebek var
(14,834 puan) tarafından
Halıları da ilaçla ama sonra sil canım nolur olmaz ama ilaclayinca evde bulunmayın biraz imkanın varsa sabah ilacla aksama kadar girme bi güzel de havalandirirsin sonra
0 oy
(6,157 puan) tarafından
Profesyonel yardim alin ilaclama gelsin hemen etki eder rahatlarsiniz ayy beni kaşınti aliyor okuyunca bile allah kolaylik versin
(72 puan) tarafından
Amin teşekkür ederim
0 oy
(23,490 puan) tarafından
Küçük çocuk yoksa eğer naftalin pire için birebir çözümdür 
(72 puan) tarafından
Var kuzum

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,469,975 soru

24,079,854 cevap

331,132 kullanıcı