0 oy
792 göst.
Diğer kategorisinde (2,593 puan) tarafından

Kızlar burun tıkanıklığı nedeniyle hırıltı vs için doktor bunu yazmış ama eczanediler eşime bilgi vermemişler bide başka birşey de yok bu nu nasıl yapicam kızım in burnu için bebeğiniz için kullandınız mı 

image

11 Cevaplar

0 oy
(1,944 puan) tarafından
Şırıngayla çekeceksin
(2,593 puan) tarafından
Şırınga yok maalesef bunla birlikte mi veriliyor du
(1,944 puan) tarafından
Ayri almaniz lazim yarin alirsiniz hem eczaciyada sorarsin kaç cc cekeceğim diye. Şırınga ile daha iyi oluyor çünķu tazyikli gidiyor ben de elimdekiler bitince buna geçeceğim
(2,593 puan) tarafından
Teşekkür ederim çok sağolun
-Reklam-
0 oy
(12,051 puan) tarafından
Şırıngayla çekiyosun burnuna sıkıyosun 
(2,593 puan) tarafından
Sonra nasıl akıyor burnun daki sıvı şey biraz deteyli ci anlatmisin bacım zahmet olmazsa ya
(12,051 puan) tarafından
0 oy
(3,151 puan) tarafından
Canım şırıngayla çekcen onu bebeğin burnuna sıkcan sonra aspiratörle çekecen
(2,593 puan) tarafından
Aspiratör falan vermemişler bacım sade ce bu şeyi vermişler
(3,151 puan) tarafından
Aşkım onu sen ayrı alıyon aspiratörü ben doğmadan almıştım eczanede ve bebek mağazalarında oluyo onu yanında vermezler ama şırınga vermesi lazımdı nöbetçi eczaneden alın istersen
0 oy
(7,369 puan) tarafından
Canım şırınga ile çekip bebeğin burnuna sıkıyorsun bunun spreyleri çıktı yeni bebekler için aynı böyle fizyolojik su spreyi sıkıp açıyorsun 
(2,593 puan) tarafından
Aaa ne guzl aynı iyi geliyor mu acaba oda sprey şeklinde olan
(7,369 puan) tarafından
Evet canım bende doğduğundan beri bundan kullanıyordum spreyi çıktı onu kullanıyorum
(2,593 puan) tarafından
Bide onu denemek lazım hem daha kolaydır teşekkür ederim
(7,369 puan) tarafından
Rica ederim canım benim ❤️
0 oy
tarafından
Yanında şırınga da vermişlerdir canım. Bir şırınga çek yarısını bir burun deliğine sık bebek dik olsun sıklıkta sonra hemen eğ ve sırtına pıt pıt yap içeride ne varsa akacak sonra aynısını diğer burnuna yap en son aspratörle çek☺
0 oy
(3,304 puan) tarafından
Yotubede osman gönülal var onun videosunu izle canim. 
0 oy
(4,385 puan) tarafından
şırınganın ignesiyle çekmen lazım öbür türlü cikmaz
0 oy
tarafından
Kızım grp şuan en yakın arkadaşım singaya çekip sikiyosn sağ sol sonra aspiratör le cekiyosn 
0 oy
(2,216 puan) tarafından
Şırınga alacaksin ayrı o şırınganin ignesiyle suyu alttaki borudan cekeceksin sonra iğneyi çıkarıp bebisin burnuna sikacaksin YouTube'dan videosunu izle öyle yap 
0 oy
(7,260 puan) tarafından
Ucundan şırınga ile çekeceksin lavaboya döndür burnuna sık ordan sıktığın çıkıyor zaten ben iki burnuna ayrı şırınga sıkıyorum iyice temizlensin diye de birde burun aspiratör u ile temizliyorum daha iyi oluyo 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 240 göst.
+2 oy
2 cevap 169 göst.
0 oy
3 cevap 275 göst.
31 Aralık 2024 Diğer kategorisinde _Forbidden_ (1,205 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 752 göst.
17 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gamzelilrr4 (18 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,418 soru

24,072,137 cevap

330,719 kullanıcı

...