0 oy
214 göst.
Diğer kategorisinde (140 puan) tarafından

15+5 haftalık hamileyim daha doktor kontrolüme var sizden bi tahmin alabilirmiyiz önce kıza benziyor dedi sonra pipisi var dedi ve kararsız kaldı doktor dedi çok erken. Bide bu fotoğrafta 12 haftalık ve küçük, bide bn o gün aç karna gittim heyecandan bişey yiyip içemedim bebeğim kendini göstermedi, ilk hamileliğim tabiki önceliğimiz sağlık ama cinsiyet konusunda meraklıyız varmı tecrübesini konuşturacak güzel anne ve anne adayları. 

image

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bana o haftalarda erkek demişlerdi ama 18. Haftada kızım olcagini ogrendim bence sende beklemelisin biraz Ama senin bebisi erkeğe benzettim WhatsApp da falan paylaşma nazar değer
(140 puan) tarafından
Paylaştım ama paylaşmaz olaydım çok rahatsızlandım gerçekten normalde hiç rahatsız olmadım bugüne kadar ama paylaştıktan sonra ne biçim oldum
tarafından
WhatsApp da kem gözlüler çok oluyor hemen kaldır kaldirmadiysan
(140 puan) tarafından
Kaldırdım zaten annemde kızdı bide gelişimi 2 hafta öndeydi millet kafası ne kadar büyük falan dedi ondan sonra çok kötü oldum
tarafından
Ayy ne kadar cahiller var senin haftanda bebeğin kafası geliştiği için kafası büyük olur
Kafasına kurban olsunlar gayette şirin bir bebis
(140 puan) tarafından
İşte bn dedim ama anlamıyorlarki bnm morelimide çok bozdular zaten dedim olaki bi aksi durum var sonra doktor dedi herşey gayet normal ve güzel içim sonra rahatladı
-Reklam-
0 oy
(3,304 puan) tarafından
Kiz gibi hissettim 
(140 puan) tarafından
Teşekkür ederim yorumun için canım
0 oy
(3,238 puan) tarafından
Görür görmez erkek dedim hayırlısı olsun canım 
(140 puan) tarafından
Gerçekten mi. Çok teşekkür ederim bide karnım çok çabuk çıktı ve sivri bi karın bi bağlantısı varmı bilmiyorum
(3,238 puan) tarafından
Ilk defa böyle içime doğuyor görür görmez ayy bu erkek bebek dedim hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah
(140 puan) tarafından
Aminn çok teşekkür ederim canım benim  Allah razı olsun. Rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

İlgili sorular

Kategoriler

1,470,732 soru

24,089,653 cevap

331,690 kullanıcı

...