0 oy
97 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (542 puan) tarafından
Kızlar 8-9 aylık olunca bebeklerinizin emzirme aralığı nasıldı çünkü artık oğlum emmiyor gece emiyor uykulu bir şekilde verebiliyorum yoksa yok

5 Cevaplar

0 oy
(6 puan) tarafından
Gündüz yemek yiyorsa o yüzden aç olmayabilir tabi gece sütünü içmesi önemli zorla da olsa geceleri vermeye devam edin❤
-Reklam-
0 oy
(3,847 puan) tarafından
Ben gece uysnırsa veririm uyanmasa vermem 
(542 puan) tarafından
Peki gündüz içiyor mu
0 oy
(2,704 puan) tarafından
8aylıkkrn bı meme reddı yaşamıstık bı hafta sonra duzeldı cok sukur valla buyudulce saat fılan kalmadı canı ıstedıkce acıp emiyo:)bırde ben tavız verıyorm malesef yemek yemeyınce ac kalmasın dıye memeye dayıyorm
(14,147 puan) tarafından
Benimki on aylık olacak bı ateşlendi iki dış çıkardı emmeyi bıraktı deniyorum yok sdce isiryo başını geri atıp ağlıyor daha dönmeyecek sanırım ☹️baya zaman oldu
(2,704 puan) tarafından
Belkı doner zorlama baklm csnm yaa herkes nasibi kadr emer ınsallah duzelır gecelerı uykularında cer
(14,147 puan) tarafından
Öyle yapıyordum ama uyaniyo şimdide
0 oy
(754 puan) tarafından
Canım gündüz ek gıda dahi olsa yedirmeye çalış gece emdiği için gündüz hiç emmiyor
0 oy
(4,583 puan) tarafından
Bacım her çocuk farklı bazısı yemeğe meraklı.bazisi sute benim.ilk.kiz vantuz balığı gibi sabahtan.aksama kadar süt içerdi kocaman olana kadar yemekte yerdi.ama küçük 5 dakika anca işte bı uyucaksa fazla içer onun dışında ek gıdaya daha düşkün oyle aman aman emmez

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 64 göst.
25 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Orkide01 (321 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 34 göst.
+2 oy
3 cevap 167 göst.
+1 oy
3 cevap 150 göst.
23 Mart 2025 Diğer kategorisinde Yamukprenses (1,641 puan) tarafından soruldu

Kategoriler