0 oy
431 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,430 puan) tarafından
Slm kızlar, oğlum 3 yaşında ama 5,6 aydır sinirlenince veya ben ona kızınca pat yüzüme vuruyor veya saçımı tutup çekiyor. Bana çok bağlı. Ben şiddet uygulamyrm hiç, sadece artık sabrım taştığı zmn ellerine vurdğum olmuştur öyle sert değil inanın. Ama bu çocuk bundan kaynaklı mı bana şiddet uyguluyor cidden, kimle konuşyrsm hiç böyle degiller ne yapsam suzd bende mi neye dikkat edeyim artık onu da yapmamaya çalışırım da !  

12 Cevaplar

0 oy
(54,188 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
4 yaşında sinirlenince bacagima yumrukla vuruyo hirsini alana kadar en son kizinca bırakıyor bide agliyo☺️ benim canim aciyo o agliyo☺️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Vurmaz mi hiç;) 11 aylık ağrıyan disime kafa atıyor 
(1,430 puan) tarafından
Benim ki hiç hiç vurmazdı o yaşlarda. Ama o yaş zaten anlamaz ki öylesine bilinçli yapmaz annesi:) benim ki bilinçli sinirleniyor veya ben ona kızınca
0 oy
(1,243 puan) tarafından
Her seferinde uyar bunun yanlış bi davranış olduğunu canını acıttığını söyle. Şimdideb alışırsa büyüyünce başka çocuklara da vurur. Umarım düzeltebilirsin bu huyunu
(1,430 puan) tarafından
Evet diyorum bak bak acıdı, anneye vurulmaz diye önce duruyor sonra öpüyor üzüldüm diyor ama hep aynı yaa devam yine
(54,188 puan) tarafından
benimkide bir bana vuruyo pisman oluyo özür diliyo sinirleniyo yine vuruyo
(1,243 puan) tarafından
Siniriyle nasıl başa çıkcağını bilmiyor muhtemelen. Ona sinirlenince sakinleşmesi için Başka alan bulmak lazım yönlendirmek lazım diye düşünüyorum. Önce açıklayın istediğin olmadı diye sinirlendin anlıyorum sinirlenebilirsin. Sakinleşmeni bekliyorum diyebilirsiniz. Vurursa durdurup vurmak yok diyin o süreci nasıl yönetceğini öğrenmeye çalışıyor ufak yönlendirmelerle öğretmeye çalışın sinir anını yönetmeyi.
(1,430 puan) tarafından
Evet sanırım bu, deneyeceğim ya teşekkür ederim
(1,243 puan) tarafından
Rica ederim canım ❤️
(54,188 puan) tarafından
ben yapıyorum bunu acikliyorum da o an öyle rahatliyo ama bayağı bıraktı donemsel sanirim
(1,243 puan) tarafından
Olabilir benim oğlumda da vardı hep anlattım açıkladım zamanla bırakıyolar arada yapıyo tabi yine sakince söylüyorum hemen bırakıyor. Öğreniyorlar bazen de bizi deniyolar sınırlarını öğrenmek için yapıyorlar güzelce anlatınca ve istikrarlı olunca söylediğimiz şeyde anlıyolar ama bazen işlerine gelmiyo :)
0 oy
tarafından
Bende dediğiniz gibi yaptım vurmuyor artık ayrıca tepkimi gösterdim... anneyiz ama ağzımıza da etmesinler bir zahmet... şu an sekiz yaşında asla öyle cesaret edemz eğer o zmanalar izin verseydim eminim şuan da devam ederdi
0 oy
(6,676 puan) tarafından
Gözümü oyuyir korkuyoruz baskasinin çocuğunun gözünü oyar diye 
(1,430 puan) tarafından
Bizimki başkasına vurduğu olmaz ama bana uygulaması çok üzücü özellikle ortamlarda, arkadaşlarm şiddet gören çocuk uygular ama öyle bir şiddet yok ki
(6,676 puan) tarafından
Ay hepimize ablasına misafirlik gittigimz yerde kendinden büyüklere
(1,430 puan) tarafından
Bizimki sadece bana vuruyor, çok tuhaf geliyor çok geriliyorum onu da ayrı sinir gerginlik
0 oy
(11,622 puan) tarafından
Aynısı 3 yaşında erkek tekme tokat girişiyor bana 
(1,430 puan) tarafından
Yaa neden acaba? Ben vurmaya başladım diye mi acaba anlamadım ki, üzülüyorum
(11,622 puan) tarafından
Bilemiyorum ki benimki 1 buçuk yaşından beri böyle
0 oy
(28,425 puan) tarafından
Benimkide üç gündür zıvanadan çıktı ya
(1,430 puan) tarafından
Kaç yaşında senin de
(28,425 puan) tarafından
3 yaşında ya ömrümü söküyo
0 oy
(1,635 puan) tarafından
Saçımı başımı yoluyor:)
(1,430 puan) tarafından
Kaç yaşında
(1,635 puan) tarafından
1 yaşında kızım
0 oy
(2,552 puan) tarafından
Maalesef ya oğlum vuruyor ısırıyor 
(1,430 puan) tarafından
Kaç yaşında ? Daha küçükken oğlumda ısırmaya çalışırdı ama bilinçsiz şimdi bilinçli ben kızınca o vuruyor
(2,552 puan) tarafından
21 aylık istediği bir şeyi yapmayınca bize kızar ısırmaya çalışır ya da bazen dikkat çekmek için vuruyor oyun sanıyor bizim tepkilerimizi oyun sanıyor bazen görmemezlikten geliyoruz bazen dikkatini dağıtmaya çalışıyoruz bazen tatlı tatlı anlatıyoruz bazen kızıyoruz ama nafile
0 oy
(1,343 puan) tarafından
Yeğenim o yaşlarda öyleydi yumruk atardı  tekme atardı ve gerçekten canımızı yakardı ne yaptıysak vazgeçiremedik sonra kendiliğinden bıraktı şimdi çok sakin bi çocuk 
(1,430 puan) tarafından
Uff cidden mi? Bilmiyorum yani üzülüyorum açıkçası ortamlarda beni çok tuhaf karşılıyorlar üzülüyorum
0 oy
(707 puan) tarafından
16 aylık bnmkide saç çekiyor iki ara bir derede tokat şaplatıyor yüzümüze o değilde emerken ısırıyor ya beni o canımı çok acıtıyoor
(1,430 puan) tarafından
O aylarda normal bilinçsiz yapıyordur ya can
0 oy
(760 puan) tarafından
Normalde vurmaz ama kuzeni ile yaşıyoruz onun hareketlerini tekrar ediyor ve kuzeni çok fena 
(1,430 puan) tarafından
Bir yerden gördüğü için yani demi
(760 puan) tarafından
Evet taklit ediyor senin çocuk TV telefon çizgi film de bile görse yapabilir

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 554 göst.
0 oy
3 cevap 155 göst.
+3 oy
46 cevap 1,430 göst.
4 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu