0 oy
124 göst.
Diğer kategorisinde (6 puan) tarafından
Aranıza yeni katıldım bir kızım var yeni 5 yaşına girdi her hamilelik başka olur derler 2 sene önce düşük yaşamıştım kese bozukluğu yüzünden 5 nci haftaların başındaydı şimdi 7+2 ye geldim kalp atışlarını duydum özel hastaneye gidiyorum fakat dikiş yerlerim çok sızlıyor doktor hiç kan tahlili istemedi gerek mi görmedi bilmiyorum son kontrolümde 2 3 saniye dinletti kalp atışını bebeğin acaba doktor değiştirmeli miyim öğütme lerim var bir tek limonata rahatlatıyor beni

3 Cevaplar

0 oy
(1,073 puan) tarafından
Normalde kan tahlili yaptırması gerekirdi ona göre gerekirse ilaç takviyesi yapiyor. Benden istedi ve tsh yuksek oldugu icin folik asitle beraber troid ilacina da başlattı. Gebelik gelişiminde tshin yuksek olması zeka geriliği yapıyormuş. Kalbi zaten bu  haftalarfa 2+3 saniye dinletirler fazlası bebeğe zarar veriyormuş rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 
-Reklam-
0 oy
(6,676 puan) tarafından
Bu kaçıncı post cnm 
(6 puan) tarafından
Kusura bakmayın sistem sürekli bu başlık bulunuuor dedi ilk Postum meğer hepsini paylaşmış
0 oy
tarafından
Toksoplazma tsh bunlar gebelikte çok önemli o yüzden bakılması lazım. Devlette bir doktora daha gidin ya da özelde ki doktoru değiştirin isterseniz 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 37 göst.
3 Kasım 2022 Diğer kategorisinde buse_2baby (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 81 göst.
7 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 653 göst.
0 oy
6 cevap 247 göst.
9 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Leyya (2,252 puan) tarafından soruldu