Bir postta denk geldim çay mevzusuna Ben 3 ünüde çay vermeden büyüttüm çaya hep de karşıydım bebeklikde ama şu anda 2 yaş 3 yaş 7 yaş oldular asla çay içmezler düşünüyorum tamam sağlıklı bişey olduğu söylenemez çayın ama birazdaha büyüdüklerinde içmezlermi ki valla diyorum versemiydim küçükken acaba belkide hayatları boyunca çay nedir bilemeyecekler gibi geliyo bana sizler çay içirdinizmi Buyrun sohbete arkadaşlar
İYİ DİYENLER
DEĞİL DİYENLER
Kızım sevmedi hiç igrendi bende alışsın diye zorlamiyorum yani isterse zmaan sonra içer zaten ama 4 yaş altı bebelere doğru bulmam küçükler henüz bilinçli degiller
Üç yaşında oğlum çay içmedi daha doğrusu farklı gelen şeylerin tadına bakmiyorben de öyle al iç demedim zaten abur cubur da yemek de meyvede yemediği yok ben dikkat etsem babası etmiyor
biz çay içerken ona da veriyorum ama bir iki damla çay gerisi hep su çok çok açık veriyorum seviyor da çayı bizim çay içtiğimizi görünce hemen istiyor o da
1 yaşından sonra çocuklarıma evde vermek için bişey bulamadığım zaman ekmek dograrim içine yediririm herkesin anneliği kendine
Ben mesela hiç çay içmeden büyüdüm ki keza kardeşlerim de öyle 17 yaşında kardeşim hâlâ içmez ben ise 2 yıl oldu içiyorum iyi bişey değil belki ama bazen içmekle bişey olacağınız sanmıyorum
1,489,477 soru
24,344,590 cevap
346,194 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın