0 oy
344 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından
Kızlar 5 yıllık evliyim ilk 4 yil okuldan dolayi esimle baska bir şehirdeydik okul bitti ustune de bebeğimiz olunca esimin istegi üzerine onun memleketine taşındık ama burda kendimi iyi hissetmiyorum 6-7 ay oldu taşınalı ama sanki esim degisti evliliğimiz değişti gibi hissediyorum bunları konusmak istediğimde bazen kızıyor kuruntu yaptığımı söylüyor bazen de geçim sıkıntısından dolayi kafası rahat olmadığı icin ihmal ettiğini kabul ediyor bilmiyorum bende cok değiştim ister istemez uzaklaştığımı hissediyorum en ufak şeylere bile sinirlenip aşırı tepki vermeye olayları büyütmeye başladım ve herşeyi nasil yoluna koyabilirim bilmiyorum 

5 Cevaplar

0 oy
(654 puan) tarafından
Sessiz ve sakin olacaksın bacım nabza göre şerbet vereceksin hâkim olacaksın sinirine ancak böyle Bir çözüm bulabilirsiniz 
-Reklam-
0 oy
(14,147 puan) tarafından
Değişmeyen var Miki eskiye gore
0 oy
tarafından
Derin bir nefes al bır kahve yap otur balkona en guzel anılarınızı dusun eskıden sen nasıldın onu dusun eskı sen gıbı davranmaya basladıgında esıne de eskileri hatırlatıp eskısı gıbı olmasını kendiliğinden saglayabılırsın bence sinirlenme kendinı doldurma sureklı olumsuzşaeı kafanda döndurme
0 oy
(1,073 puan) tarafından
Her daim mutlu olunsa adı mutluluk olmazdı evliklikte en zor gecen 1. 3. 5. Yıllardır 5. Trimestri atlatirsan rutine döner aldatma şiddet hakaret çocuklarına karşı sorumluluklarını yerine getirmeme gibi bir durum yoksa bu yaşadığınız süreç genelde her evlilikte oluyor üzerine gidersen daha da uzaklastirirsin kendine meşgale edin bütün dünyan esin olmasin 
0 oy
tarafından
Evlenince sorumluluğu arttı tabikide o yüzden mi böyle sence

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 709 göst.
2 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,034 soru

24,177,493 cevap

336,178 kullanıcı

...