0 oy
136 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,369 puan) tarafından
Kızlar kulak zarı patladığında duyma kaybı olunca geri düzelme olur mu acaba başına gelen var mı. 

4 Cevaplar

0 oy
(3,417 puan) tarafından
Dayımın olmuş zamninda doktorlar dikmiş canm şimdi duyuyor 

Bir hafta öncede kardeşim oldu amaliyat onunda zarı çökmüş duymuyordu bir yıl daha olmasaydı amaliyat duyma engelli olcakmis
(1,369 puan) tarafından
Benim arkadaşımin kulak zarında delik olmuş duyma kaybı varmış bakalım yarın doktor randevusu var ama aklıma takıldı benimde
(3,417 puan) tarafından
İnsAllah iyi doktordur canm onu dikiyorlar zamanla düzeliyor Rabbim şifasını versin
(1,369 puan) tarafından
Amin canım çok sağol
-Reklam-
0 oy
tarafından
15 yıl önce tel toka battı kulak zarım delındı tedavı oldum duyma kaybım yok ama yuksek seslerde cok gıcık bır tız olusuo benı deli edio
(1,369 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım
0 oy
(1,073 puan) tarafından
Canım komik gelecek belki ama eşim kulağımı öpmek isterken ani hareket yaptığı için kulak zarım delindi )) doktor zamanla kendiliğinden kapanır dedi ilk 1 sene hışır hışır sesler geldi sonra düzeldi 
(1,369 puan) tarafından
İyi düzelmiş çok şükür :)
0 oy
(487 puan) tarafından
Şu an 37 yaşındayım canım liseye giderken ameliyat olmuştum kulak zarı yırtık olduğu için.dr o zaman da illaki eskisi gibi olmaz diğerinden farklı olur demişti.oylede zaten.mesela saat tik tak sesinden rahatsız olursun ya eğer sağlam olan kulağımın üstüne yatarsam o sesi duymuyorum.esim yatarken birşeyler söylüyorsa evet sesi geliyor ama ne söylediğini tam anlayamıyorum bende böyle etkileri kaldı yani.is yerinde kulak ölçümü yaparlardı bize ordada diger kulak bütün ince sesleri duyarken ameliyatlı olan düşük desibel sesleri almıyor illaki fark oluyor yani benim öyle oldu.
(1,369 puan) tarafından
Anladım canım bakalım arkadaşımın da yarın randevusu var şuan duyma kaybı var ama düzelir demiş doktor.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 110 göst.
0 oy
4 cevap 453 göst.
+1 oy
9 cevap 283 göst.
8 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,530 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 608 göst.

Kategoriler

1,472,303 soru