0 oy
576 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (926 puan) tarafından
Kızlar nasipse yarın kadın doğuma ilk gebelik muayenesi vs için gidicem .korkular soru işaretleri var kafamda ilk muayene de neler yapılır? Cuma günü idrar testinde anında çift çizgi çıktı beta kanda 15.552 çıktı. Ya boş gebelik yada kalbi atmiyosa falan diye düşünüyorum doğru dürüst sevinemiyorum çok korkuyorum 

9 Cevaplar

0 oy
(4,756 puan) tarafından
Korkma tatlım kötü düşünme kötü olmasın canım benim iyi düşün tatlım dualarım seninle kuzum benim 
(926 puan) tarafından
Allah razı olsun canım inşalalh hayırlı güzel haberlerle gelirim ❤❤
(4,756 puan) tarafından
Aminnnnnnn kuzum aminnn tatlım
-Reklam-
0 oy
(2,172 puan) tarafından

Kan alınır yine betaya bakar ultrasonla karnindan keseye bakar bebek kac haftaliksa ona gore seni yonlendirir. Hayirli olsun kotu dusunme hic bu anın tadını cikar 9ay yeterince korkacan zaten simdiden zehir etme kendine :)

(926 puan) tarafından
Haklısın ya ama işte bide 1senedir bekliyorum şimdi inanamıyorum peşin peşin sevinmeyim diyorum sonra kötü bisey olursa çok uzulurum
0 oy
(2,422 puan) tarafından
Korkma kuzum beta değerim gayet iyi  boş gebelik flaan değildir sen anın tadını çıkar :)))
(926 puan) tarafından
Aminn inşallah dua edin yarına kadar dokuz dogurucam
0 oy
(5,908 puan) tarafından
Kan alinir tum degerlerine bakilir idrar testi yapilir ultrasyondan bakilir folik asit verilir bu kdr canim yuregini ferah tut Allahin izniyle hersey yolunda gider insaAllah korkma ilk baslarda bu korku herkeste oluor 
(926 puan) tarafından
Dualarınızı eksik etmeyin valla çok heyecanlı ve korkulu bisey karmakarisik :))
(5,908 puan) tarafından
Aynen oyle canim ezan okunuor burda Rabbim herseyi gonlune gore versin yavrunuda sag salim sana bagislasin insaAllah
(926 puan) tarafından
Ayy Allah rszi olsun çok sağol ❤❤❤
0 oy
tarafından
Yarın saat kaçta kız randevun
(926 puan) tarafından
9.30da devletteki doktoruma gidicem ama eşim diyo özele gidelim korkuyor kiyamam ya :(
tarafından
Özele gitme imkânın varsa git eşinde içeri girmiş olur
(926 puan) tarafından
Inşallah bakalım yarın ayarlicaz inşallah hayırlı haberler alırız çok korkuyorum
0 oy
(1,818 puan) tarafından
Sakın böyle kötü düşünüp moralini düşürme allahın izniylr herşey güzel olucak ❤❤❤
(926 puan) tarafından
Aminn inşallah Allah razı olsun ❤
(1,818 puan) tarafından
Hepimizden inşallah canım❤❤❤
0 oy
(163,430 puan) tarafından
Kız sen napıyon yaa ne diye stres oluyon allah buyuk kotu dusunme oyle daha kalp atisini duycan snr cinsiyet snr ilk tekmeler o ara giyim alisverisi oohoooo daha hangi bebek arabasini almaliyim postu acican hele bi dur stres yapcak zaman degil simdi 

Esinin ilk tepkisi ne oldu ozel degilse yazarmisin anam biz bu kadar sevindik sizi dusunemiyom yaa
(926 puan) tarafından
Ya bombayı babaannem patlattı eşim şok oldu inanamadı hemen geldi yanıma sarıldı falan çok güzeldi öğrendiğinden beri karnımı seviyo konusuyo çok mutlu ama ben çok korkuyorum
0 oy
(1,163 puan) tarafından
Yaa melek yüzlüm hiç kötü düşünme kuzum benim herşey çok güzel olucak öyle ki içime doğuyo oğluşun olucak bence cünyır ahmet yolda :DDDD
(926 puan) tarafından
Kız Allah senin iyiliğini versin :D inşallah sağlıklı olsunda duanızı esirgemeyin yarın büyük gün benim icinn❤❤
(1,163 puan) tarafından
Ediyorum kuzum benim :****
(926 puan) tarafından
Allah razı olsun canim❤❤
0 oy
(6,775 puan) tarafından
Kuzum benim kötü düşünme ☺☺ınsallahh çok güzel olacak keseyi görürsünüz belki bebisi de görürsünüz ❤❤☺☺
(926 puan) tarafından
Aminn inşallah ❤❤aslında beni korkutan düşündüren şey 2ekimde adet oldum 21 ekimde kanda baktılar 0 cıktı ee 15 kasımda nasıl saniyesinde idrar testi pozitif oldu akşamı kan da 15552 cıktı beta çok büyük geldi bana 21 ekimle 15 kasım arasında çok az bi zaman var nasıl oluyo kafam çok karisti
(6,775 puan) tarafından
Belkide çok yeni ydi o zaman canım ondan mı çıkmadı acaba  Güzel Allah'ım in işi işte ❤ o ol derse her türlü olur balım benim içini ferah tut.
(926 puan) tarafından
Şüphesiz Rabbimin hikmeti ❤duanızı esirgemeyin inşallah yarın güzel haberlerle gelirim
(6,775 puan) tarafından
Insallahhh kız inşallah Aklım sende zaten☺☺❤❤❤
(926 puan) tarafından
Allah razı olsun canimmm❤

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 119 göst.
31 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Asabii (815 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 117 göst.
29 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Edcmnf (588 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 424 göst.
24 Ocak 2021 Diğer kategorisinde yılmaz. (307 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,175 soru

24,095,161 cevap

332,043 kullanıcı

...