+1 oy
1,345 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Geçen Annemlerin mahallesinde oturan arkadaşımla karşılaştık Bayağıdır görüşmüyorduk beni gördü aşırı abartılı tepkiler verdi Ay ne kadar değişmişsin evlilik seni bozmuş tarzında Hani surat olarak fizik olarak o şekil konuştu Ama ben kendimde o kadar bariz bir değişiklik göremiyorum bana biraz abartmış gibi geldi gerçekten fark edilecek kadar bir değişim var mı

(YAPTIGINIZ BOŞ YORUMLARDAN DOLAYI TEŞEKKÜRLER  GEREKLI CEVAPLARI LUZUMLU KISILERDEN ALDIM)
notu ile kapatıldı: Haklı veya haksız platformda kaba söz içeren veya tahrik edici içerik paylaşmak yasaktır. Aksi taktirde yaptırımla karşılaşmak zorunda kalırsınız. Eğer kurallara aykırı mesaj yazılmışsa uyarı butonuna basarak bizlere bildirmeniz yeterli.

23 Cevaplar

+1 oy
tarafından

En İyi Cevap
Resimleri görmedim ama genelde bu lafları diyen kişiler kıskandığı için söyler bence sen onları takma bak hamissin boşver onları 
tarafından
Amacsizca yorum yapıyorlar  :) sjsjs canlari sklyo gariplerin napsinlar oyle kaos pesindeler

Aaaa meltem durum atmis hadi koşalım  kaos cikaralim peşindeler  
 Daha gecen ya
Evin mutfagi ile ilgili post acilmis bende attm mutfagimi postun altinda tonlarca mutfak resmi var
Gelip biri bana nediyo
Mutfagin guzel de her yer de ne paylasiyon

Bunu diyen insanla bile karsilastim onun icin cokta umrumda degiller
tarafından
Boşver canım öyle yorum yapanlara cevap bile verme aldırış etme hamile bir anne ile nasıl konuşulması gerektiğini çoğu insan maalesef bilmiyor
tarafından
Aynn onun için  ..
Çokta ilgimi çekmiyor  sacmalayan insanlar
-Reklam-
+6 oy
tarafından
Ya bir şey diyeceğim kusura bakma yani amacım seni kırmak değil  bana sanki sürekli kendini burada bir gösterme peşindeymişsin gibi geliyor yani tamam güzelsin ona bir şey diyemem ama neden sürekli senin fotoğraflarını görüyorum ben hep paylaşıyorsun kendini kime gösterme peşindesin 
tarafından
Sen beni uyarmamissin ki yorumun daa
Kendini kime gösterme peşindesin diyerek beni suçlamaya calismissin farkindamisin yaptigin yorumun ?
tarafından
Aynı şey çünkü
tarafından
Tamam  sen haklısın! .
(1,573 puan) tarafından
Artı baharatt
tarafından
Yosi  
Sağol cnm
+3 oy
tarafından
Kendini burda gösterme çabası ne ki?
tarafından
İlknurum gelmiş hoşgeldin :) :*

Sevda aklın yolu bir kardeşim :) elif ben bu arada
(163,342 puan) tarafından
bende simge sandim adini ☺️
tarafından
:)  ayşenur da sürekli simego diyor adımı unutcak nerdeyse :)))  nickim eşimin, oğlumun ve soy ismimizin baş harfleri yapmıştım öyle kaldı nalesef değişmiyor, admine rica etsem değişir mi acaba ya sen eskilerdensin bilirsin :)
(163,342 puan) tarafından
malesef degistirmez ama baxen yılbasinda nick degisimini aciyo
tarafından
Hmm az kaldı bakalım inşallah açar bu yıl :)
+1 oy
(8,179 puan) tarafından
Ikiside çok efektli pek belli olmuyor ama olgunluk gelmiş yani belli
tarafından
Efektlimi yok artık  . Okadar  da degil
 filtre var sadece
(6,288 puan) tarafından
Ne efekti kız efekt kaşını burnunun yüzünü gözünü değiştirene denir Meltem aynı Meltem
(461 puan) tarafından
Kızlar üzgünüm ama filtre efekt aynı şey :)') kaşını gözünü değiştirmek fotoshop oluyor :)')
tarafından
Evet filtre ve efekt aynı şey.
(6,288 puan) tarafından
Değil canım birinde kaşın gözünü değiştiriyor bayağı birinde ise renklendirme yapıyor mesela Instagram'a attığımız resimlerde rengini değiştiriyoruz ya hani o resmin onun gibi
(6,288 puan) tarafından
Meltem'in postlarına baktığımız zaman zaten bütün en doğal halleriyle attığı için hep aynı saçı da kaşı da gözü de dudağı da burnu da gayet güzel bir hatun Tek fark kilo almış O da zaten doğumuna sayılı günler var
tarafından
Begonvil♥︎
Bosver canım  ya Herkes ayri telden ötüyor  
Herkes bildiği gibi anlasın  
Anlatmaya çalışma  anlamazlar .
Her postum da   sacmalayan bir kesit  mutlaka bulunuyor
Kendimi göstermeye calisiyormussum :) gercekten komikler ya
(8,179 puan) tarafından
Hayır sanki hakaret etmişim gibi davranıyonuz. sormussun cevap veriyoruz illa pohpohlamam mi gerekiyor
tarafından
Sana  demedim canim diger arkadaslar yorum yapmis onlari kastettim
(8,179 puan) tarafından
Benim yorumun altında olunca bana dedin sandım. Olgunluk gelmiş o da normal yani bekarligimiz gibi olamayız yaş ilerliyor
tarafından
Begonvili onayladim ondan cnm senin filtre efekt konusuna yapmadim yorumumu . Yanlis anlama seninle alakali dgl
0 oy
(746 puan) tarafından
İkisindede guzelsin masallah. Suan biraz daha yuzun toplu duruyor
tarafından
Yani sadece toplanmis yuzun demek yerine ayyy kizzz nasl degismissin evlilik seni nasll degstrmsss diye tepki vermesi asiri sinir bozucuydu
(2,220 puan) tarafından
Canım sen yeni doğum yaptın diye biliyorum biraz toplanman  cok normal sanki görende arkadaşınin söyleyişi ne gore birşey olmuş sanır sadece biraz toplanmış yüzün bebek büyüdükçe eski haline dönersin ne olacak başka bir değişiklik yok bence
tarafından
Dogum yapmadim daha canimm 9 gun kaldi insallah . Dogumuma
(2,220 puan) tarafından
Himm ben postlardan doğum yaptın sanıyordum canım zaten ödem var yüzünde yani ne bekliyor ne değişik insanlar var ya moral bozmaya demiş olabilir insan doğuma gidene kadar zaten ödemden şişiyor inecek hep o ödemler
0 oy
(14,147 puan) tarafından

Olmadıgi belli degilmi kiskanmis demek:D

tarafından
Yok sanki evlenmeden once Adriana lima
Evlendikten sonra bulent ersoya donmussum gbi tepki verdi sasirtici
(14,147 puan) tarafından
Kiskanmis seni:⁠-⁠D
0 oy
(9,897 puan) tarafından
Biraz yüzün toplu sacın değişmiş okadar bence çok değişim yok
tarafından
Aynn oylee millet gercekten  herseyi abartmaya bayiliyorrr
0 oy
tarafından
Yoo her ikisinde de çok güzel görünüyorsin ama sanki kilo almışsın biraz onun harici değişimin yok 
tarafından
Ayn canimm
0 oy
(732 puan) tarafından
Hamilesin sonuçta bir de yüzüne bir olgunluk gelmiş o kadar ee saç rengi de
tarafından
Aynenn cnm
0 oy
(4,950 puan) tarafından
Suan hamilesin tabikide farklılık olacak ama hamilelik her kadına yakışır

Bence seni kıskanmış 
tarafından
Valla ne amaçla soyledi bilemiyorum ama krici hitap sekli ile soyledi orasi net
0 oy
(22,860 puan) tarafından
Hamile değil misin dostum sen tabi ki degiseceksin
tarafından
Oyleyim evet canim .
0 oy
tarafından

Şuana göre kıyaslamak o kadar aptalca olur ki sen suan dogurmak uzere bır hamılesın o sıslıgın gıtsın dogumdan snra selam ver sen bıde o arkadasa :D

tarafından
:)
Aynen bir de ozaman goruselimm
0 oy
(1,825 puan) tarafından
Hamileyken yüzü tabi ki değişir insanın arkadaşın saçmalamış biraz 
tarafından
Aynen oyle  ..  canmi skti ya
(1,825 puan) tarafından
Boşver belki de kıskandı he de geç :)
0 oy
tarafından
Bence gayet daha güzel olmuşsun evlilik daha güzel yakışmış gibi arkadaş bes belli kıskanmış:)
tarafından
Sagolasin cnm ♥︎
0 oy
(2,143 puan) tarafından
Ay Allah'ım ne kadar güzel kadınlar var ya... Hamile olduğun için ödem vs biraz yüzün şişmiş sadece o da doğumdan sonra geri iner zaten kötü bir değişim yok bence 
tarafından
Sagol canimm bencede yani hamile insana bu sekil konusmasi cok itici
(2,143 puan) tarafından
Boşver kıızz hasretle söylemiştir o sen kendine bir felak nas oku
0 oy
(3,024 puan) tarafından
Fazla bir değişim göremedim sadece biraz kilo almışsın gibi bana da öyle diyorlardı merak etme evlendikten sonra bayağı kilo verdim çok zayıflamışsın çirkin olmuşsun diyorlardı

Konudan alakasız ama saçını evde mi boyuyorsun merak ettim
tarafından
Yok kuzumm düğünumde kuaför  boyamisti en son :)
 Ben evde sadece boya akinca kina yaktim sacima onun haricinde birdaha boya vurmadm sacima
0 oy
(1,785 puan) tarafından
Güzelliğin aynı sadece kilo almışsın başka değişiklik yok hepimiz kilo aldık evlenince napalım yani böyle demesine gerek yoktu patavatsız sanırım 
tarafından
Birazz oyle bende kanaat getirdim bu cumlelerinden sonra
0 oy
(973 puan) tarafından
Sadece kilo almış ve saç rengini değiştirmişsin ***** karı kıskandığı abartmistir
tarafından
Insanlar gerçekten garipler ya
(973 puan) tarafından
Severler bazı insanlar böyle şeyler yapmayı amann bırakın böyle seviyesiz insanları
0 oy
(159 puan) tarafından
degsmen normal yani evleniyoz cocuk oluyo derken olgunlaşiyoruz
tarafından
Okadar abartacak kadarr  bir değişim  bence yok
(159 puan) tarafından
evet aynisin biraz kg almissin sanki bende aldim kiz 2 bebed3n sonra
0 oy
(3,238 puan) tarafından
Bence baya bir değişim var ama olumsuz algılama yaşın büyük duruyor sağda ki fotoda kırmızılı olan da çıtır duruyor 
tarafından
Tabiki canm bekarken farklydi
Suan bir de hamileyim daha farkli ama
Okadar abartacak bir degisim ben kendimde goremiyormm
(3,238 puan) tarafından
E bacım hamileyim desene :D fıstık gibisin o zaman hamilelik çok değiştiriyor

İlgili sorular

+4 oy
25 cevap 847 göst.
28 Şubat 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sibelhome (1,489 puan) tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 1,141 göst.
6 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde .mmmm. (325 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 316 göst.
0 oy
20 cevap 917 göst.
1 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,297 soru

24,070,538 cevap

330,628 kullanıcı