Çok güzel bir rüya gördüm kızlar. Allah tüm müslümanlara boyle bir rüya görmeyi nasip etsin. Kendi sesime uyandım. Kalkınca kendime mukayet olmayıp mutluluk ile agladım. Gercekten mutluluktan aglanabiliyormuş. Su donemde o kadar iyi geldi ki anlatamam. Rabbim sıkıldıgımı gördü ve ben senin yanındayım duyuyorum dedi resmen bana. Kimisi anlatma boyle rüyaları der ama ben rüyada olsa sevincimi paylaşmak istiyorum. Burada hep dert sıkıntı postları acardım akıl almak için. Rüyamda kabedeydim. Peygamber efendimiz sav zamanındaydım ama. Rüyamda Hacerü'l-esved i siliyordum. Güzelce içini dısını temiz bir bez ile sildim. Sonra etrafında bulunan kabe nin duvarlarını sildim. Arkadan elim ile yerdeki mermerleri temiz suyla yıkadım egilip. Yanıma bir adam geldi. Ben gidiyorum diyecegin birsey var mı dedi. Üstünde krem bir ketenden uzun elbise onun da üstünde yere kadar koyu krem bir hırka vardı. Başında beyaz sarığı. Rüyamda biliyorum ki adam peygamber efendimizin yanına gidiyor. 2 kere adama ya resulü selamü aleyke dedim. Oyle sesimle tekrarlarken uyandım. Rabbim tüm müslümanlara nasip etsin insallah. Tüm derlerimi sıkıntımı 1 rüyayla attım. Resmen pskolojim düzeldi bir anda
Ah ne guzel bir ruya insanin uyanasi gelmez tuylerim diken diken oldu gozlerim doldu. Allah herkesi boyle guzelliklerle karsilastirsin.
Maşallah tebarekAllah ne güzel bir rüya mübarek olsun canım ❤️❤️❤️ rabbim bizlerede ruyadada olsa görmeyi nasip etsin
1,509,271 soru
24,629,383 cevap
365,024 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın