0 oy
305 göst.
Diğer kategorisinde (11,157 puan) tarafından

2 gündür selom canım oğlum hasta burnu boğazı dolu nefes alamiyo öksürüyor dün gece 39.7 derece ateşle babası acile götürdü babaannesi ile birlikte ben evde küçüğümle kaldım oda hastanede rezil ziyan olmasın diye serum takılmis hava verilmiş seloma reçete olarak da bunu ve antibiyotik vermiş. Bu şurubu ilk kez kullanacak daha önce çok öksürük oldu ama hiç şurup vermediler. Öksürük için şurup vermiyoruz demişlerdi şimdi kafam karıştı eczaci bu öksürük şurubu demiş. Birde demir ilacı kullanıyorduk bunları vereceğim için onu bir süre askıya mı alsam en azından antibiyotik bitene kadar doktora sormamış eşim 

image

4 Cevaplar

0 oy
(30,110 puan) tarafından

Bence öksürük şurubu vermeyin onun yerine diğer ilaclari kullanın öksürük ile atıyor cigerinde olan mikrobu kesmek doğru değil buda öksürük şurubu bildiğim kadarıyla 

(11,157 puan) tarafından
Normal de hiç kullanmadık ilk kez verildi öksürük şurubu gerekli olmasa doktor yazmadı diye düşünüyorum ama daha önce de öksürük şurubu vermiyorum diyodu kafam karıştı iyice
(30,110 puan) tarafından
Kullanılmasi iyi değil ki Dr verse bile ona bakarsan antibiyotik bile zararlı yani ama Dr yazıyorlar yani bunun gibi düşün
-Reklam-
0 oy
(5,397 puan) tarafından
Bence ne yazıldıysa ver tedaviyi yarım bırakmış olursun, ateşi çok yukseldigine göre belli ki boğaz enfeksiyonu var o ilaçta buna iyi geliyordur, yazan doktor sonuçta bizden iyi bilir. Dün ben de 19 aylik oğlumu 38.6 ateşle götürdüm calpol devam dedi antibiyotik yazdı bi de vitamin ekledi veriyorum düzenli 3 gün vereceğim 4. Gün duruma göre antibiyotik devam edebilirim 
(11,157 puan) tarafından
Bir kaç gün vereceğim duruma göre
0 oy
tarafından
Öksürük şurubu bizde kullandık canım 
(120 puan) tarafından
Merhaba kullandığınız çocuğunuz kaç yaşında acaba
tarafından
4 canım
0 oy
(679 puan) tarafından

image

ablam bunu kullanıyor canım bitkisel ben hiç kullanmadım benim yaptığım doğal pekmez tereyağı yakıyorum şurup gibi onu veriyorum faydasını görüyoruz ama bu şurubu da almayı istiyorum 
(11,157 puan) tarafından
Bunu hamileyken kovid olunca ben kendim kullanmıştım
(679 puan) tarafından
Çocuklara da oluyor canım ölçek sayıları farklı olabilir

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 548 göst.
6 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Prenseslerinannesi! (577 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 134 göst.
13 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 123 göst.
14 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Ozgen (1,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 111 göst.
8 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 2oğlanannesi (3,270 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,211 soru

24,083,194 cevap

331,311 kullanıcı

...