0 oy
207 göst.
Diğer kategorisinde (800 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Kızlar bu kitaplardan alıp memnun kalan var mı ? Bende iki yaş almayı düşünüyorum oğlum 29 aylık 

4 Cevaplar

0 oy
(14,147 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Resim yok dikkat güçlendirme seti almadim daha bakmıştım aldıklarımi atayım üç yasinda

(14,147 puan) tarafından
https://ty.gl/vjcw2ckw0n bu kitapları aldım bazıları çok kolay geldi hemen yaptık yazmalar duruyor şimdilik yaz sil olma ozelligi çok güzel beğendim canlı canlibir seti daha var bunun
(800 puan) tarafından
Canım link açılmıyo direk trendyolun uygulamasna yönlndriyo görsel atabilir misin bakıyım
(14,147 puan) tarafından
He evet Trendyol linki çünkü taman yoruma ekliyim
(14,147 puan) tarafından
Ekledim
-Reklam-
0 oy
(4,892 puan) tarafından
Yukselen zekadan bakmıştım gezellerdi
0 oy
(1,573 puan) tarafından
2 3 kullandik 4 olanı alcam. 2 2 buçuk yasindayken 3u yaptık bakma imkanın varsa bakabilirsin içeriğine
(800 puan) tarafından
Kuzum içeriğini hiç görmedm o yüzden sormak istedim bi kaç kitapçıdada poşete sarılı olduğu için bakamadım o yüzden benim oğlumun tam cümleleri yok o yüzden görsellik benim için çok önemli görselliği nasıl
(1,573 puan) tarafından
Görsel olarak baya iyi, soru sorup cevap beklediğin için konuşmaya da yardımcı oluyo bence
0 oy
(228 puan) tarafından
Aldım bende .güzeldi.oglum dil açısından biraz geride olduğu için 3 yaş yerine 2 yaş aldm .2 kitabı bitirdik 1 tanesi kaldi
(800 puan) tarafından
Canım bide çocuk akademinin varda ben ikisi arasında kaldım ya bakmış mıydın onada içerikleri sanırım aynı
(228 puan) tarafından
Yok cnm ona bakmadım.bu kitabı hazırlayan prof diye aldm gzl yani memnunum.oglum bitirseydi uyguna sana satardım
(800 puan) tarafından
Canım bende bundan aldım dün gelir gelmez açtık baktık güzelce biraz sonra cart diye yırttı benim oğlan bugünlük kaldırıyorum dedim dün akşam kaldırdım
(228 puan) tarafından
Benim oğlumda 1-2 sayfasını yırttı.ama seviyo .hadi ders çalışalım diyorum koşup getiriyor.anca 5 dk ilgileniyor.hemen kalkiyo kosusturuyo.oturmak oğluma göre degl
(800 puan) tarafından
Benim oğlumda pek oturma taraftarı değil sürekli ayakta sürekli hareket halinde çocuk sorma :(

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 378 göst.
7 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Almi'mm (589 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 147 göst.
0 oy
7 cevap 152 göst.
30 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aslann_1 (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 123 göst.

Kategoriler

1,468,690 soru

24,062,460 cevap

330,219 kullanıcı

...