0 oy
666 göst.
Diğer kategorisinde (6,333 puan) tarafından

26 aylık sabah asla kahvaltı yapmıyor dün gidip helva gül reçeli kirem peynir sarele aldm yemiyor direniyorum resmen oturtruorum kaçıyor yumurta hasliyorum beyqzindan küçük bir parça yese yemezse odur dahada yemez ne yepacam ben Allaskina sizinkiler yiyirmu neler veryorusnuz:(

21 Cevaplar

0 oy
(13,439 puan) tarafından
Krep pankek falandami yemiyor canim. Bal falan
(6,333 puan) tarafından
Cnm vala kirep bı ara yapmıştım ısırıp isirp atıyordu daha yapmadım reçel de yemiyor balda yemiyor.biktim.artik
(13,439 puan) tarafından
Bazi cocuk kahvalti sevmiyor canim. Pankek sever belki tatli ya. Çecil denedinmi mesela
(6,333 puan) tarafından
Hiç biseiklde peynir yemez lor aldk tuzsuz olan alıp tukuruyor neyapacgimi sasirdm
-Reklam-
0 oy
(801 puan) tarafından
Benimkide aynı bugün tost yapacaktım kaşar yedi tostu yemedi mesela ne yemek isterse canım patatesli yumurta pankek tost minik ekmekcik yapıp yiyosa peynir sürebilirsin benim oğlan yemiyo o yüzden çok çikolata sürerim tek yesinde artık diyoruö ne yapıyım o kadar çok zorlandım ki şu yeme eyleminden bezdim artık benim oğlumda 29 aylık günü gününü tutmaz yarında kaşar yemez kesin 
(6,333 puan) tarafından
Vala bu süt içer ne peynir yer yumurta yaşlarım beyqzini belki bir parça yer dyerlerini tükürür kiriyirum tavada yine yemiyor bilmiyorum ne yapacağımi sasrdim:(
0 oy
(17,141 puan) tarafından
Patates kizartmasina hayir diyen çocuk görmedim. Benimki kizartmayi yoğurtla yer. Ben hoşlanmasamda sosis seviyor. Melemen sever, börek falan ister bazen. Yumurtayi sevmez. Pekmez sever reçel sevmez. Idare ediyoruz bir şekilde işte. 
tarafından
Kız sosıs yedırme nolur cok kotu o :(
(17,141 puan) tarafından
Bana kalsa sosisi eve bile sokmam ama eşim olacak akilli gidip almiş alişti çocuk. Alma desemde anlamiyor adam.
tarafından
Cok zararlı ya hayvanın gagasından tut tuyune kadar varmıs ıcınde hepsı bırlıkte kazana atılıyormus :(
(17,141 puan) tarafından
Dana sosis yaziyor. Bende dediim herşey var bu da diye. O kanatlilarinkinde var bu dana etinden yapiliyor diyor. Kendi elimizle zehiri veriyoruz işte.
tarafından
Kız yok dananınkıde toynaklarından yapılıyo işte neresı atılcaksa orası
0 oy
(5,213 puan) tarafından
Bu sabah bizimkide yapmadı heeşeyi yere attı püüü normalde çok güzel yapar maşallah tek kahvaltıyı yer ama
(6,333 puan) tarafından
Buda tukuruyor kız bune
(5,213 puan) tarafından
Aman beb takmıyorum sinirlerim yıpranıyo ben birazdan baika bişey vericem sevdiği bişeyler yapıcam illaki yiycek tam sıpa bizimki
0 oy
tarafından
13.5 aylığız. Ona özel hazırlayınca asla yemiyor ama bizim yediğimiz şeyler olursa canavar oluyor. Normalde yumurta ağzına sürmez. Bugün söylemesi ayip gözleme yaptım hazir yufka ile. Yumurta haşladım, roka falan. Canavar gibi yedi. 
(6,333 puan) tarafından
Vala çok çok bazen belki bı yumurta haslarsam yer okdr cukulata alır kaşık alır kaşıkla yer izin vermiyorum aç karnyla hasta olacak dye
tarafından
Çikolataya ben bile dayanamıyorum cocuklar çok zor ama ben almayı düsünmüyorum 3 yasına kadar falan cünkü bu defa onu bilecek ve başka seçenek kabul etmicek.
Sabah kahvaltıda az yiyor zaten bir daha uyanınca yulaf yediriyorum ben icine tıkıyorum ne varsa. Cnkü diğer türlü yemiyor onları.
0 oy
tarafından
5 aylıktı tadımlara basladıgımda canım suan 4 yasında yemedıfı seyler cok nadır mesela lokum ve bal kalbagı tatlısı asla agzına sürmuyor patlıcan mırın kırın edıyor ama gerı kalan herseyı yer yedıgım herseyden verdım bastan beri sukur sorun yasamadık 
(22,923 puan) tarafından
Ben de tadımlara erken başladım. Ama bence hiç etkisi yok. Yemeyen çocuk yemiyor
(6,333 puan) tarafından
Bende verdim kız yenmyordu yine yemiyor
(22,923 puan) tarafından
Kız masallah öyle heryerde söyleme nazar olur. Daha onlar küçük yakıyorlar. Yararlı şeyler yedikten sonra obez olmaz Allah'ın izniyle . İştahı açık olsun bebisin. Allah bizimkilere de nasip etsin inşallah
(6,333 puan) tarafından
Bnm kız da maşallah kilosu herşeyi çok iyi arkadaşın dediği.gbi hemşire bana kızıyor.dyir kmseyede deme bu iki yaşında dört yaş gbi goruniyri bnde falzq takılmiuorum ama yemesede smdi hasta olur bağırsağı kurur Allah korusun cnm meyve sebze çok seviyor abur cubur eşim baya alistrmis her akşam mutlaka bişey aliyro çukulata.meyve suyu falan
tarafından
Benımkı de abur cubur yer ama yemekten sınra veririm meyveye bayılıyo yemegını ıyı yemese vermem zaten annelık zor ya yediğini ıctıgın afedersın sıctıgını :D herseyı dusun ömürlük sorumluluk canları sagolsun herseye degerler
0 oy
(1,101 puan) tarafından
Çocukluğumdan beri asla kahvaltı yapmam. Kral sofrası kur agzima sürmem. Şuan emzirdigim için mecburiyetten zoraki yiyorum. Aksi gibi kızımda gözünü açar acmaz sucuklu yumurta ister. 2 lokma yer tamam . Dr umuz bize yemezse aç bırak yoksa yemek seçer dedi. Bende öyle yapıyorum. 4 yaşında. ,2 yaşından beri yemezse aç kalır taktiği ile devam ediyoruz. Aç kalınca mecbur yiyo. Zorlama belki kahvaltı sevmiyodur.
(1,101 puan) tarafından
Sen kahvaltini hazırla otur ye. Onunla ilgilenmedikce ne yediğini merak edip illa gelicek. Sabırlı ol
(6,333 puan) tarafından
Kız bnde öyle yapyorum çoğu zaman kurcalıyor ağzına koyirum ekmekle yemiyor
(1,101 puan) tarafından
Üzülme sen sal gitsin. Başka bseyden alır o vitamini. Zamanla düzelir inşallah. Okula gönderirsen okulda kahvaltı var mesela. Ben rahatım biraz o konuda sanırım :)
(6,333 puan) tarafından
Bide ben yakın zamanda çalışmayı dusunuyrium belki kıreşe veririm çocuklarla bakar bakar yer :) canı çok sklyor
(1,101 puan) tarafından
Hah işte onu diyorum.  Orda disiplin var . Bizim 40 li yaşlarinda öğretmen. Öyle güzel disiplinli ki. Sağolsun . Okul çok faydalı kesinlikle tavsiye ederim. Ben yarım gün yolluyorum ama hem işime gücüme bakiyorum. Hem dinleniyorum yani. Hemde karakteri daha güzel oldu çocuğumun .
0 oy
(5,370 puan) tarafından
Uyanır uyanmaz mı yaptırıyorsun? Benim kızım da uyandıktan 1 saat sonra yer öncesinde ağzına bişey sürmüyor
(6,333 puan) tarafından
Vala cnm uyandirgnda altını açıyorum zaten çayda hazır olana kadr bi 15 daka snra veryirum esim yemeyince çorba getr dyri artık yemese 11 gbi yumurta kırıp yoğurtla vercem belki aç kalir
(5,370 puan) tarafından
Uyandıktan bi yarım saat 45 dk sonra falan vermeyi dene. Kızım bana çekmiş bende gözümü açar açmaz kahvaltı yapamam mesela :D
(6,333 puan) tarafından
Eşimde fazla kahvaltı yapmz aynı babasina çekmiş öyle yapqcam cnm bir saat yakın snra verecem
0 oy
(5,749 puan) tarafından
Yok kiz ne kahvaltisi hep corba seklinde yiyor bazen cani isterse patates kızartması o kadar bende sasiyorum nasil yasiyor diye 
(6,333 puan) tarafından
Bnm eşimde dyor yemese çorba ver sürekli çorba çorba da olmqzki :( masalah bazı bebekler çok güzel yiyor bu ağzını acmiyro
(5,749 puan) tarafından
Benimkide aynı  inan ama napayim ac kalmasindan iyidir diyerek degisik corbalar yapiyorum surekli
0 oy
tarafından

Heralde en ıyı yedıgı pgundur kahvaltı, bazen pankek bazen gözleme bazen sandvıc ekmegıne kasarlı tost uapıuorum ama ekmek kepeklı, yada krep yapıyorum yesıllıklı, yumurtayı cok sevıyor sukur benım gıb :) bır de her kahvaltıda mutlaka salatalık yada meyve eklıyorum, yanında da meyve suyu sıkıyorum 

(6,333 puan) tarafından
Maşallah cnm bazen evde olmayabiliyor meyve özellikle akşam yda öğlen yemekten snra yer bazen aç karnına elma yer
0 oy
(22,923 puan) tarafından
Bizimki yumurta peynir zeytin faydalı şeyler asla yemez. Çikolatalı ekmek reçelli ekmek ballı ekmek bazlama kuru ekmek börek pankek falan yer . Bazen çikolatanın altına azcik yumurta koyar üzerini çikolatayla kapatir öyle yedirririm. Yemeyen çocuk zor bacım zor. 
(6,333 puan) tarafından
Buda cukulata seviyri baskada yemiyri
(22,923 puan) tarafından
Rabia nerelisin kız☺️
(6,333 puan) tarafından
Ben ağriliyim cnm :)
(22,923 puan) tarafından
Burdurlular böyle konuşur da acaba oralı misin dedim ☺️
(6,333 puan) tarafından
Kız yok benm kilaveyem byle öyle kısaltma yapıyorum:):):) yoksa kurt şifesi konişirem:):)
(22,923 puan) tarafından
☺️☺️☺️☺️ burdurcaya çevirmiş klavye
0 oy
(9,076 puan) tarafından
Benim oğlum da 16 aylık. Asla kahvaltılık yemiyo. Yumurta zeytin peynir ağzına koymuyo. Kafasını çeviriyo uzattığım zaman. Ola ki bir an boşlukla ağzına alsa bile tükürüyo. Ben de bıraktım artk uğraşmıyorum ne yaparsam yapaym yemiyo. Hamur işini seviyo. Pankek yapıyorum poça yapıyorum. Onları yiyo. 
(6,333 puan) tarafından
Vala bnde börek poğaça yaptım kackere tukuruyor yere atyor sadce cukulata kaşıkla çok sever karnı ağrır dye izin vermiyorum
(9,076 puan) tarafından
Benimki de bir yiyosa pankeki ikincide yemiyo ama bi tane yese bile kar deyip yapıyorum işte. Bazen ekmeği öyle kuru kuru yer. Çoğu zaman çorba içiyorum kahvaltı niyetine. Dün makarna yedirdim :D işte ne yerse o anda veriyorum hemen
0 oy
(23,646 puan) tarafından
Zor ya yemeyen çocuk
(6,333 puan) tarafından
Aynen vala
0 oy
(1,587 puan) tarafından
17 aylik oldu oglum salatalik olmazsa olmazi 2 3 tane zeytn bi yumurta peyniri hic yemiyo artik yesin diye omletin icine rendeledim yedi oyle zor yiyor benmkide ne mama yedi ne meme bikyim artik doktor ac kalsn diyo 2 ay once 10 kiloydu 
(6,333 puan) tarafından
Bnm kız çok şükür kilosu çok iyi senin degn gbi braz ucunda yese yemezse
0 oy
(5,397 puan) tarafından
Pankek e çikolata sür, sigara böreği yap eline ver, hepsi aynı zorla yediriyorum 
(6,333 puan) tarafından
Vala sigara borehi normalde eşim evdeykeb ypyorum hiç yemiyor ki yere atyor
0 oy
(14,147 puan) tarafından
Üç yaşında kahvaltısını güzel yapar en sonda çöp mideli bal pekmez yer ekmekle
(7,101 puan) tarafından
Seni arıyordum kız bende .... Bana özelden numaranı at da kargoya verirken yazicam :)
0 oy
(4,893 puan) tarafından
Peki kaçta uyanıyor ve uyandığında süt fln içiyor mu kaçta kahvaltı veriyorsun?
(6,333 puan) tarafından
Cnm vala 10 da uyaniyiruz bazen 9 buçukta altını degistyirum suten kestim cnm 19 ayllken kestim normal süt bile hiç içmedi içmiyor işte uyandiktan 15 daka falan  snra hazrliuirum yemiyor
(4,893 puan) tarafından
Uyandıktan sonra yarım saat beklesin en az. Anca kendine gelir biraz oynat aciksin
0 oy
(2,565 puan) tarafından
Vallahi nasıl büyüyecek bunlar bende bilmiyorum bir buçuk sene oldu kahvaltı nedir unuttuk 
(6,333 puan) tarafından
Vala sadece tadiina bakar tükürür hemen
0 oy
tarafından

Benim 18 aylık bebişim kahvaltı öğününü pek sevmiyor ama genede zorla yiyiyor

(6,333 puan) tarafından
Bnm kizda oyle
0 oy
(1,118 puan) tarafından
Benimki de 25 aylik baska sorunlari kenara koydum artik kahvalti aliskanligi edinsin diye herseyi dort dortluk hazirlayip onun uyanmasini bekliyorum her sabah ama yok bana misin demiyor kesinlikle yemiyor azicik yumurta yer yada patates çatalın ucuylla tadina bakar daha da agzini sürmez. Simdi ann3 süt ısıt dedi isittim verdim uyudu ama ac uyudu sut onu ne kadar doyuracak ki.
(6,333 puan) tarafından
Ben sütten kesmiştim canım 19 aylıkken kestim normal süt bile asla icmez
(1,118 puan) tarafından
Bende 17 aylikken kestim inek sütü iciriyorum ama sadece sutle beslenmek istiyor bu aralar

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 236 göst.
28 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysel Güzel (1,151 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 383 göst.
26 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,333 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 270 göst.
20 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sengul81 (684 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 112 göst.
2 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yamukprenses (1,639 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,086 soru

24,081,716 cevap

331,234 kullanıcı

...