0 oy
131 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (278 puan) tarafından
Hanımlar doğum yaptıktan sonra saçlarım dökülmeye başladı az buz değil avuç dolusu saçıma dokunmak bile istemiyorum. Bana ne onerirsiniz artık kopmasın diye kesin çözüm 

3 Cevaplar

0 oy
(7,101 puan) tarafından
Kına yakmaya basladim yağlar döküyorum içine oohhh yumuşak ve dokulmuyor ( Hint kınası değil bildiğimiz kına ele yakmalik
(7,101 puan) tarafından
Cam terabenti yağı ... Argan yağı zeytin yağı yumurta domates ... Ay domates yok kis menemene aklım gitti :):)
(278 puan) tarafından
Ahahah aynen menemen tarifine gidiyordu sonu:)))
(7,101 puan) tarafından
Vdvdhdhdg sen gülünce  papatyalar açtı ❤️
(278 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim caniimm güzel sözlerin için:))uzun zamandır iltifat almamıştım valla ❤
(7,101 puan) tarafından
Benden mi :):) denk gelmemişsindir
-Reklam-
0 oy
(9,610 puan) tarafından
Bioxcin siyah sarımsaklı şampuan bana kesin çözüm oldu tavsiye ederim bide vitamin değerlerine mutlaka baktir 
(278 puan) tarafından
Kansızlık var bende şuan ama kabızlık yüzünden demir ilacı almak istemiyorum az kalsın makat çatlağı yuz7nfrn ameliyat olacaktım:( kabızlık yapmayan demir ilacı bulursam alicam
(9,610 puan) tarafından
Kan değil canim b12 eksikliği dökülmeye daha cok etkili,bide kabızlık yapmayan kan ilacı var sidefer, bunu devlet vermiyo parayla alabilirsin eger imkanın varsa,bu arada çok geçmiş olsun kabızlık cok zor ya hergun sıcak suya oturmakta iyi geliyo
(278 puan) tarafından
Çok şükür atlattım kendi kendime ilacı bırakınca. Dediğin ilacı bi araştırayım com sağol:))
0 oy
(14,481 puan) tarafından
Benimde dökülüyor 5 ay oldu doğuma.  Ama sık sık dıbım geliyor onunda etkisi var tabi . Dünmuydu keratin bakım yaptırdım dıbımı de kumrala boyadım dıb boya yapmayacağım toparlasın
(278 puan) tarafından
Keratin bakım emzirirken yapılır mı. Benim de 5.5 ay oldu dogum yapalı
(14,481 puan) tarafından
Hemen hemen aynı doğum yapmişiz:) 22 mayıs ben
Yapılır canım
(278 puan) tarafından
Bende 17 mayısta doğum yaptım sağlıkla büyütelim inşallah:)
(14,481 puan) tarafından
Amin canım. Tadıma başladım ben . Kiz benimkisi, kilonuz kaç ? Bızım az dendı mama takviyesi başladım
(278 puan) tarafından
Benim oğluma  8970 dedi dün doktor. Sizinkisi kaç. Iyi yapmışsınız tadıma başlayarak yavaş yavaş bende başladım. Siz neler veriyorsunuz? Ben patates püresi verdim az bisey birde muz ezip verdim
(14,481 puan) tarafından
2800 doğdu, 6300du en son . Sadece anne sutu alıyordu, bi ay kadar oldu mama takviyesi başladım.  Üç gün kuralıyla ilk yoğurt verdım ,bügun kabak uçuncu gündu yarın patates vereceğim.  Sebze bitince meyveye geçecez . Ben çok yemek seçerim dişarı çikinca aç dönüyordum gebeliğe kadar kızım her şeyı yesın istiyorum o yüzden özen gösteriyorum bklm . Kabaği sevdı baya yarın patates başlayacağım uç gün . Az yoğurt az kabak az patates yiyecek
(278 puan) tarafından
Dogum Kilosuna göre bence kilosu iyi maşallah ek gıda ile daha da iyi olur bence :) ben senim gibi tam anlamıyla başlamadım ama nerden başlasam bilmiyorum bi liste bulsam ordan başlıcam ve herşeyi tattırmak istiyorum yemek seçmesini bende istemiyorum:)
(14,481 puan) tarafından
İnstagram takıp ettığım sayfalar var
Blw düşünüyorum tadım bitınce
Blwhakkındaherşey
Mommysbırd
Denizgursoyss
(278 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim bakıcam bunlara:))

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 328 göst.
19 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Fatmaaaa33 (292 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 326 göst.
0 oy
9 cevap 323 göst.
23 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde _Forbidden_ (1,205 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,509 göst.

Kategoriler

1,470,723 soru

24,089,576 cevap

331,687 kullanıcı

...