0 oy
162 göst.
Diğer kategorisinde (1,020 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızlar koskocaman şehirde hiç mi kiralık ev olmaz daralıyorum ya plan evler 7 binden başlıyor o kadar para versek doğuma az kaldı çocuk da gelicek ne yapicaz şaşırdık kaldık dertlendim valla :(( bu arada belediye 3 güne elektriği falan kesicez diyor hepten kaldık yani

5 Cevaplar

0 oy
(7,101 puan) tarafından
Bir isyan çıkacakda ne zman 
(1,020 puan) tarafından
Yani belediye oturduğumuz evden çıkartıyor 3 gün içinde elektriği kesicez diyor adamlar ben 36 haftalık hamileyim ev yok kaldık ortada 6 bine razı geldik adamlar 2 depozito Bi kira istiyorlar o kadar parayı nerden getirelim ha diyince
-Reklam-
0 oy
tarafından
7 bin mi offf Allahim sen yardım et 
(1,020 puan) tarafından
Kız artık 6 ya anlaştık adam diyor ki 2 depozito 1 kira vereceksin bide emlakci istiyor 6 bin 30 bin nerden bulalım bunun nakliyesi var elektriği suyu taşıması var bu insanlar ne yapıyor anlamıyor
0 oy
(8,701 puan) tarafından
Valla Allah kirada olanların yardımcısı olsun çok zor bir maaştan daha fazla kira fiyatları. Allah iyi bir kapı açsın inşallah sizlere 
(1,020 puan) tarafından
Amin inşallah canım Allah rızası için dua edin dardayım valla doğuma az kaldı evsiz barksiz kaldık Allah sorsun hepsinden
(8,701 puan) tarafından
Hep diyorum allah yardım eli uzatanlara çok para verse. Adam 5 milyonluk saat takacagina 3 milyonluk taksa 2 milyonluk bir ihtiyacı olana ev alsa ne olur sanki. Zenginlerin oyuncağı olmuş para
(1,020 puan) tarafından
Öyle vallahi dün Bi eve bakmaya gittik karnım burnumda adamın kiraya vereceğini biliyorum etrafa 4500 demiş bizi çaresiz görünce eşimin de memur olduğunu duyunca versem de 7000 bine anca verirm dedi para diyince gözleri dönüyor
(8,701 puan) tarafından
Benim kaynanamlar yokluktan gelmişler bu yüzden kiracılarına doğru düzgün zam bile yapmiyorlar istanbul da 1200 e oturuyor kiracıları. 2 bin yapsam ayıp olur mu diye düşünüyorlar
(1,020 puan) tarafından
Ne güzel Rabbım diğer ev sahiplerine de merhamet versin asgari ücret bile 5bin ken kıranın 7 bin olması cidden gülünç birilerinin el atması lasm ama yok
0 oy
(5,749 puan) tarafından
Bence yakında ülke ayaklanacak çünkü ahır gibi evlere 3500 cekiyorlar burda Allah sonumuzu hayir etsin inşallah 
(1,020 puan) tarafından
Aynen öyle bodruma giriş kata bile adam 6 7 bin yazmış ama ev 55 m2 anca ben yalnız kalıyorum geceleri İstanbul gibi Bi yerde giriş katta oturmam mümkün de degil zaten üst katta bile korkuyorum

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,469,638 soru

24,075,171 cevap

330,883 kullanıcı

...