0 oy
182 göst.
Diğer kategorisinde (59 puan) tarafından
Çalışan anneler hergün mü yemek yaparsınız?

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kaç kişi olduğuna bağlı ben yarım gün çalışıyorum hatta o kadar bile değil günde 4 saat ama 2 kişi olduğumuz için 2 günlük yemek yapıyorum daha rahat oluyor 
(1,107 puan) tarafından
Kız nerde çalışıyorsun öyle
tarafından
Özel egitim öğretmeniyim 9 12 arasi çok çok 1e kadar oda her gun degil ayda bi denk gelir ancak
-Reklam-
0 oy
(7,808 puan) tarafından
Pazar günleri yapıyorum Çarşamba ya kadar idare ediyor Perşembe cuma pratik hazır geçiştiriyoruz.
(13,438 puan) tarafından
4 gunlukmu yapiyosun kiz :)
(7,808 puan) tarafından
Evet pazar günü beş altı çeşit yapıyorum.
0 oy
(913 puan) tarafından

Pazartesi yapıyorum salı da yiyoruz sonra Çarşamba yapıyorum Perşembe de yiyoruz cuma günü yapıyorum çumartesi de yiyoruz  pazar günü serbest gün :) canımız ne isterse onu yiyoruz valla ben haftalık yemek liste yapıyorum alışverişimi de ona göre yapınca hem ne pişirsem derdine son hemde daha tasarruflu oluyor 4 12 en sevdiğim vardiye eşimin onda kafama göre  

(59 puan) tarafından
Iki günlük yemek yapiyorsun demek.Iyi fikir.Bu 4 öğün oluyor toplam değil mi (iki günü öğle ve aksam yemeği)Mesela kaç ceşit yemek yapiyorsun iki günlük?Bana örnek verebilirmisin
(913 puan) tarafından
Ben sabah 6da yaparım yemeklerimi çünkü geç geldiğim için işten aç oluyoruz pazartesi mesela kuru pilav çorba yaparım salı da onu yeriz Çarşamba yeşil mercimek makarna yaparım Perşembe de onu yeriz cuma sabahı bı sote ya tavuk ya mantar yaparım yabina ya bulgur yaa pirinç pilavı onu cumartesi de yeriz pazar günü serbest bu haftaki menüm mesela bu ortadaki salata değişir sadece bazen salata yerine cacık yaparım tabi yemeğe uyuyorsa bu şekil
0 oy
(4,285 puan) tarafından
Çoğunlukla yapmaya çalışıyorum genellikle 1 gün önceden akşam yaparız ertesi akşam yiyoruz
0 oy
(878 puan) tarafından
Evet akşam eve gelip ertesi günün yemeğini yapıyorum bazen yorgun olunca eşime diyorum öyle atıştırıyoruz cpocugun yemeği ama her zaman olur 
0 oy
tarafından
Pazar 2 cesit yaparim crs ya kadar gider genelde. Sonra 1 gun balik kofte vs derken hf sonu geliyor zaten. Hangi gunler ofiste hangi gunler ewde calisacagimi kendim ayarladigimdan ewde oldugum gunler 1-2 gunluk yapiyorum genelde.

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 467 göst.
8 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Sare-Asel (2,615 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 121 göst.
15 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde ASEL ESRA (1,558 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 148 göst.
30 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde brck (273 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,706 soru

24,062,685 cevap

330,239 kullanıcı

...