0 oy
253 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (300 puan) tarafından
Kestaneyi lezzetli yumuşacık olması için nasıl yapabilirim? 

15 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ay bizde haslamasini yaparlar çok güzel olur☺☺

Çiziyorlar kestaneyi tuzlu kaynar suya atıyorlar o pişiyor sonra çıkarıp yiyoruz☺☺

Kavurma içinde canim arada üzerine elinle su damlat ama az az elini isla suyu üzerine şirkele☺
(300 puan) tarafından
Haşlandıktan sonra biraz da kavrulsa kurur mu
(163,515 puan) tarafından
naptiniz kader☺️☺️☺️
tarafından
Onu denemedim canim (nare88)
tarafından
Meraklı melahat ssjsjjs yaptık biseyler ahahahahah
(163,515 puan) tarafından
♥️♥️♥️♥️♥️♥️
-Reklam-
0 oy
(14,147 puan) tarafından

Ayy kestane canım istiyor :Dbugun bende bakayim Cook severim 

0 oy
(2,220 puan) tarafından
Bende burda bekleyeyim geçen tahta gibi oldu yiyemedik attik bebeğimin peşinde koşarken kestaneler yanık gibi oldu 
(300 puan) tarafından
Ya bir de haşlayıp Kavurun diyolar. Onu deniycem bakalım
0 oy
(4,584 puan) tarafından
Kestanenin cinsinden birazda sanırım o canım ya 
(300 puan) tarafından
Öyle galiba
(4,584 puan) tarafından
Sanırım çünkü bazısının o ince kabuğu da ayrılmıyor mesela ne kadar piserse pissin bazısı hop çıkıyor:)
0 oy
(11,498 puan) tarafından
Ayyy geçen amcam kuzine sobasinda pişirdi çok güzel di. Cevirerek pişir üzerine çizik at. Ama birdee kestanenin cinsine bağlı 
0 oy
(802 puan) tarafından
Haslayama yaparak çoğu insan sevmiyor ama ben haşlama kestaneli çok seviyorum yumuşacık ye dur :)
(300 puan) tarafından
Evet öyle daha lezzetli :)
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Kestaneleri çizdikten sonra yarım saat soğuk suyun içinde beklet sonra kavur çok güzel oluyo 
0 oy
(5,483 puan) tarafından
Kesiği yanlamasına uç kızmından at, atımdan yada ortasından değil. Önce birazz haşla 5 dk kadar kabuklar yavaştan ayrılacak gibi olduğu zaman al ocaktan, fırında yada tavada közle afiyet olsun 
0 oy
tarafından
Kestaneyi çiz sonra suya koy 15 dakika beklesin sonrada fırın poşetinde pişir 
0 oy
(14,950 puan) tarafından
Biraz suya isla sonra çiz tavada çevir dur 
0 oy
tarafından
Ay bende özlemişim kestane 
0 oy
tarafından
Canım kestaneleri yıkayıp uzun kesik atıp suya koy en az 4 saat. Sonra alıp tavada üstünü kapatıp çok kısık ateşte uzun süre yap afiyet olsun :))
0 oy
(6,849 puan) tarafından
Ben su serpistiririm cnm
0 oy
(7,101 puan) tarafından
Fırında üzeri yakmadan alıyorum kurumuyor
0 oy
(1,948 puan) tarafından
Herkesin canı çekmiş ama ben tarif vereyim kestiğin kestaneleri suyun içinde beklet 1-2 saat ondan sonra fırına koy yumuşak olur Ben öyle yapmıştım güzel olmuştu

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 279 göst.
25 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 178 göst.
+3 oy
39 cevap 848 göst.

Kategoriler


1,476,265 soru

24,166,857 cevap

335,650 kullanıcı

...