0 oy
897 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Önceden söylüyorum linçleyeceklr yazmasın 

Kızlar beni yanlış anlamayın bir ben mi böyleyim merak ediyorum. 2 aylık kızım var. E normal olarak yoruluyorum. Ev işi bebek çok yoruyor zaten gündüz uykusu yok gece de 10 dan sonra uyuyor. Buna rağmen eşim ne zaman bana yaklaşsa istediğini alıyor. Fakat dün gece afedersiniz ben istedim. Döndü uyudu tartıştık.. Bir daha benden bir şey isteme dedim. 7-8 gündür adetim. İnsan ister istemez bu süre zarfında istiyor. Yıkandım bir güzel geldim yorgunum saat geç oldu dedi. Onun istediği zaman da saat geç oluyor ve ben de çok yorgun oluyorum. Ben de böyle olunca kırıldım açıkçası. Tamam o kadar meraklısı değilim ama beni düşünmeden davranması zoruma gidiyor. Zaten moralim bozuk sağlığım açısından.. Ben mi abartıyorum 

21 Cevaplar

0 oy
(19 puan) tarafından
Ben hiçbir zaman kısasa kısas yapmadım. Eşim bir hata yaptıysa bunun bir hata olduğunu ve hissettiklerimi söyledim. Çünkü aynısını yapsam küssem falan ne faydası var ki gereksiz gerginlik. Oturup konuşmayı alışkanlık edinmek lazım. Eşim bana böyle bir şey yapsa ertesi gün kırıldığımı anlatırdım ona
-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
33 cevap 912 göst.
30 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
14 cevap 222 göst.
8 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Zelihanur_80 (357 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 760 göst.
8 Aralık 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Beyza34 (275 puan) tarafından soruldu
0 oy
47 cevap 725 göst.
15 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kadriye 35 (62 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,175 soru

24,135,646 cevap

334,281 kullanıcı

...