0 oy
267 göst.
Diğer kategorisinde (771 puan) tarafından
Kızım 1 yasında.Gündüzleri küçük bir odam var ona yer yatağı yaptım uyuyacagı zaman göturuyorum o odaya. Yerine bırakıyorum bende koltuğa uzanıyorum kendi kendine uyuyor..ama geceleri yatak odasında besıge koyduğum zaman hemen kalkıyor ılla ortamızda yatmak ıstıyor. Her yerim tutuldu artık ne saga ne sola donebiliyorum. Ortamızda uyuyor. Uyuduğu an besıge koyuyorum aglıyor kalkıyor ılla ortada yatacak. Bu durumu nasıl cözebilirim önerisi olan? 

9 Cevaplar

0 oy
(14,147 puan) tarafından

Üç yaşında oğlum babsindan ayirinca kıyameti kopariyo krize giriyo resmen ben ne yapayim:(

(771 puan) tarafından
Zor ya biran evvel cözum bulmak lazım. Böyle olmaz
(14,147 puan) tarafından
Önce babasına bağımlılığına bir yol bulmam lazım çünkü aşırı aşırı babaci başka odaya alsam akşam uyutmak için kriz geciriyor resmen yatakta arkasını dondurmuyo adama odadan çıksa ağlar daha neler neler
-Reklam-
0 oy
(2,100 puan) tarafından
Kendi odanizada yer yatağı yapsam belki beşikte yatmayı sevmiyordur 

Oğlum 3 yaşına girecek bebekken  besige ne zaman koysam uyanirdi yer yatağı yapmıştık sonra rahatladı :) 

3 yaşına girecek ve ortamizda uyuyor çözüm bulamıyoruz o ayrı su iki aydır geliyor yatağına yatırıyoruz uyuduğu zaman sinirlenip geri geliyor:)
(1,249 puan) tarafından
Benimki de öyle ortamızda uyuyor odasına götürüyorz  uyanınca gelip başımıza kızıyor beni kim götürdü diye kızıyor :))
(9,787 puan) tarafından
Ayyy yerim ya kim götürdü oniii :)))
(2,100 puan) tarafından
Nasıl vazgeçecek bilmiyoruz gün geçtikçe yatağına gitmek istemiyor :)
0 oy
(9,076 puan) tarafından
Öyle mi alıştı. Ortanızda mı yatıyodu şimdiye kadar 
0 oy
(13,475 puan) tarafından
Ayy Allah yardim etsin cok zor ya esimin dayisinin cocuklari biri 5 biri 7 yasinda hala kalkip yataga geliyolar gece sizinle yatalim diye. Bastan alistirmamak lazim aslinda
0 oy
tarafından
Çözümü varsa bana da söyle kurban olayım 7 aylık kızımı beşikte uyuyamıyorum, uyusada uzun sürmüyor uyanıp yanımıza gelip orda uyuyo. 
0 oy
tarafından
Kızım 13.5 aylık asla iki dk durmaz yatağı dısında bir yerde. Yani zapdedemem. Onu cok merak ettim yerde ya da aranızda nasıl duruyor? 
0 oy
(14,413 puan) tarafından
Gündüz uyuduğu yerde yatırmayı dene
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Kızım 3 yasında ortamız da yatıyor hala ama şikayetçi değilim :D Kokusunu alarak uyumak hatta uyurken bize sarılması herşeye bedel. Bazen yatağına mı alıstırsak diyoruz, sonra vazgeçiyoruz :)
0 oy
(4,298 puan) tarafından

Benimde 5 yaşındaki oğlum geliyor ortada yatıyor 3 yaşındaki yanımızda beşikte yatıyor o çok gelmiyor arada geliyor ama 5 yaşındaki oğlum her gece yanımızda heryerim ağrıyor bide bi dağınık yatıyor bazen ayaklarını ağzıma atıyor resmen :Dbizede bi çözüm 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 772 göst.
8 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,900 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 159 göst.
13 Nisan 2024 Diğer kategorisinde 05060708 (141 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 444 göst.
25 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 367 göst.
7 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Mevah (1,907 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,407 soru

24,183,025 cevap