0 oy
364 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (159 puan) tarafından
Kızlar geçen hacamat yaptıracağım diye post açmıştım bende pcos var servikal yetmezlikden dolayı 8 ay önce bebeğimi kaybettim erken doğumla ondan sonra regl olmaya başladım düzenli giderken regl günümde lekelendim peçeteye gelcek şekilde 18 gün sonra bida lekelendim 6 gün regl olurum normalde dongum 35 gün toplamda normal şekilde olursa fakat yine lekelenme yaşayınca hacamat yaptırdım ve ptesi yaptırdım cuma regl oldum belki yeniden gebe kalırım bilmiyorum nasip ama sıkıntısı olan varsa tavsiye ediyorum sırtımda bölgelere belime ve sağ sol alt bacağımın iç tarafına (adet düzensizliği) için yaptı şuan yoğun bir şekilde regl oluyorum denedim tavsiye etmek istedim Allah herkese şifa versin dermansız dert vermesin inşallah 

3 Cevaplar

0 oy
(802 puan) tarafından
Bende hacamat deniyecegim ama o kadar çok yer varki sertifikali tercih ediyorum korkuyorumda acisina dayanabilirmiyim diyede
(163,447 puan) tarafından
oyle yapan yer degilde aradiginda ya evine gelir cogunlukla yapan kisi eve gelir eger musait olmazsa evime gel der
(802 puan) tarafından
Eve gelse keşke bursada bildiğim kimse yok
tarafından
Ne güzel. Orada imkanin olmasi cok iyi. Gerçekten cok faydali. Bende pazar günü yaptırdım. 7 kupa. Biraz halsizlik yapti ama vücuda dinçlik veriyor. Kuş gibi hafifledim. İbni sina  ölüyü diriltir diyor hacamat. Ölüyü dirilten canlıya neler etmez.
cok faydali gercekten
(159 puan) tarafından
Acı yok arkadasimla birlikte yaptık kadın evine geldi abdest aldım niyet ettirdi üç gulhü bı elhamokutturdu öyle niyet ettirdi kedileri atarken kendi de okudu Ayetel Kürsi okuttu bize
-Reklam-
0 oy
sifa olsun insaallah da hacamat gunu hay vansal beslenmemek gerekiyo ona uydun dimi
(159 puan) tarafından
Uydum sadece önceki gün yemiştim ama sonraki günde ve o günde yemedim
0 oy
(150 puan) tarafından
Allahını şifa versin inşallah bende anakra bölgesinde hacamat yapıyorum adet düzensizliğine iyi gelir inşallah devamı gerektiren bir tedavidir her ay sünnet olan günlerde yaptır inşallah Allah şifa versin ankarada yaptırmak isteyen  olursa da bayan erkek ayrı olmak üzere yapıyoruz 
(159 puan) tarafından
Biz Kırıkkale de yaptırdık

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 193 göst.
23 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Sude_ceylan1 (252 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 99 göst.
16 Mart 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde badederin (11 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,498 soru

24,125,717 cevap

333,736 kullanıcı

...